Acum este 30 Apr 2026, 04:06

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 599 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie
MesajScris: 03 Mai 2010, 20:39 
Neconectat

Nume forum:1
Fetelor, am citit si mai devreme, cand am postat noul goblen la colectie si mi-am zis sa ma abtin pentru ca eu sunt ca un tsunami. Am revenit si vad ca discutiile continua. Mi se pare aiurea ca in loc sa le felicitam pe castigatoare se poarta polemica scrisului.
Admin, consider ca blandetea ta aduce la fileu, pentru unele persoane, sansa de a transforma totul in haos daca nu apelezi la off-topic si blocare de cont. Nu te supara, dar eu nu as fi permis o astfel de discutie, aici, unde fetele ar trebui sa le felicite pe participante, castigatoare si moderator. Si, nu as fi permis sa fiu trasa la raspundere. Punct.
Alina, se vede limpede ca tu ai vizavi de Monica un sentiment puternic de ostilitate si antipatie si imi pare rau ca nu te inteleg. Daca eu eram Admin, nu aveai nici o sansa sa te desfasori. Am intrat pe acest forum pentru o persoana numita Laura de la care am invatat toleranta. Am invatat de la fiecare persoana intalnita pe forum cate ceva nou, frumos, interesant. Astazi, am ajuns aici, doar ca sa observ cum tu ai stricat bucuria acestui topic unde timp de o luna o mana de fete s-au straduit sa realizeze ceva. Daca nu ma crezi uita-te la acelasi topic de luna trecuta unde ploua cu felicitari.

Dragele mele participante, pentru mine ati fost o bucurie intreaga luna ce a trecut. Am urmarit concursul si imi pare rau ca nu am fost langa voi. Criza despre care nu imi place sa vorbesc, m-a impins sa imi mai iau un job. Sunt sfarsita, la finele zilei, gatesc noaptea si sunt in urma cu somnul.
Va felicit premiante cu premii atat de frumoase si atat de atent alese. Va doresc sa lucrati cu drag, goblenul primit.
Alina, te felicit ca ai reusit sa duci la final acest concurs, in calitate de moderatoare.
Pupici dulci pentru fiecare, in parte si faceti-va ca nu ati vazut ce s-a scris mai sus si mai ales nu va amarati ca nu ati fost felicitate de restul gargaritelor. Voi stiti ca fiecare, in inima ei, s-a bucurat pentru voi, dar s-au jenat sa mai scrie in acest topic.

Cristina, si eu tot acolo vreau sa ma gandesc pentru ca imi este dor de gradina noastra ce era doar prilej de destindere dupa o zi de munca.

Mea culpa, Ramona.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 20:41 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 20:43 
Neconectat

Intru doar cat sa va felicit. Ma bucur pentru voi si va urez sa adaugati premiile la colectiile voastre cat mai repede.

Va pup Cristina, Dani, Victori, Alina si Admina.

P.S. Cristina, multumesc pentru idee. Altfel nu indrazneam sa scriu aici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2010, 04:48 
Neconectat

Imi pare rau pentru tot ceea ce a generat comentariul meu. Nu asta a fost intentia mea. Poate este timpul sa invat sa nu mai reactionez la primul impuls. Cu siguranta exista si alt mod de a sesiza ceva.
Am reusit "performanta" de a deveni persona non grata. Pentru mine, in acest moment, exista doar doua posibilitati. Una ar fi sa ma retrag de pe forum. Ar fi calea cea mai simpla. Alta, ar fi sa-mi duc crucea pana la capat si sa incerc sa recastig respectul vostru, sa dovedesc ca sunt altfel decat "am reusit" sa par in aceste pagini. Cu permisiunea voastra voi alege a doua cale. Desigur, voi intelege si daca mi se va bloca contul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2010, 05:44 
Neconectat

Anca Lungoci, scrie:
Citat:
Inainte era o placere sa deschizi forumul. Mergeam pe strada spre casa, dupa o zi de munca si ma gandeam oare ce s-a mai scris in cutare sau cutare topic? Oare ce ne povesteste Elena? Oara Rodica si Victori ce au mai cusut? Prietenele mele ma invidiau pentru apartenenta la acest forum.
Anca, iti multumesc. Cuvintele tale care exprima gandurile tale sunt si ale mele. M-au ajutat enorm sa trec peste ziua de ieri si sa nu iau o hotarare pripita. Tu mi-ai aratat ca daca macar unei singure persoane ii pasa ce fac eu si ce lucrez se merita sa continui.
Inca odata mii de multumiri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2010, 07:20 
Neconectat

Rodica, eu iti multumesc. Si tie si celorlalte fete ce au facut ca acest forum sa fie oaza noastra de liniste si deconectare. Imi aduc aminte cand lucrai Acapella si asteptam un nou episod cu sufletul la gura. Deschideam de la servici sa vad daca ai postat ceva.
Si, alaturi de tine sunt multe alte fete ce mi s-au lipit de inima. Ma doare ca zburdalnica Elena nu mai intra aici. Imi lipsesc povestile ei, ca o pastila de seara. Imi lipseste si Iulia, cea cu ninsoare de pupici si cate alte fete ce incet, incet s-au retras. Unele posteaza doar goblenurile si fug ca sa nu fie tentate sa mai scrie ceva si sa nu fie interpretate. Oare cand ne-am dat nume, nu eram cu inima plina de ceea ce simteam pentru fiecare? Eu cred ca fete ca Dani, Cristina, Mona, Anca, Ramona si cate altele ne-au imbogatit existenta.
Vroiam sa-ti mai spun ce simte Monica pentru tine (Raza de soare, cu inima de mama de inger) si celelalte fete (am un mail de acum doua saptamani), dar a venit seful si trebuie sa ma opresc.
Pup dulce cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2010, 09:34 
Neconectat

Eu consider ca acea oaza de liniste pe care o dorim cu totii in acest forum trebuie sa o construim fiecare si cel mai important este sa invatam din greseli si sa nu le mai repetam.
Cred ca fiecare a avut un moment in care a scris o replica din impuls sau de multe ori o replica fara vreo intentie rautacioasa a fost gresit interpretata ca fiind un atac.
Cu voie sau fara voie, cu totii gresim si cel care n-a gresit niciodata sa arunce primul piatra.
Alina, imi pare bine ca ai luat decizia de a ne lasa sa te cunoastem, parasirea forumului ar fi fost calea cea mai usoara, dar cred ca nu si cea mai satisfacatoare.
Pupici tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Mai 2010, 06:54 
Neconectat

Lenus iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mai 2010, 13:39 
Neconectat

Astazi am primit coletul. Le multumesc din suflet celor de la TTT pentru premiu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 599 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: