|
Acum este 25 Iun 2026, 18:38
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Flori de fragute Scris: 06 Mai 2010, 08:44 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Multumesc, Dani pentru nume si pentru cuvintele frumoase. Imi place numele la nebunie, cu toate ca nu sunt nasica cu cei mai multi finuti, dar probabil sunt cea cu cei mai multi finuti intr-un timp scurt. Si va vine sa credeti ca la romana nu eram buna deloc sa descriu ceva intr-un limbaj poetic sau sa fac vreo descriere frumoasa? Si caracterizarile le terminam in cateva randuri cu o insiruire de adjective si gata. Intotdeauna am tras spre matematica, spre calcule si tot ce se poate face cu cifrele. Va multumesc tuturor pentru urari, sper sa ma ajute cineva sus sa cos tot ceea ce am.
O imbratisare calda pentru voi.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Flori de fragute Scris: 06 Mai 2010, 09:57 |
|
|
|
Raluca, nu ma mira ca in ciuda a ceea ce stiai despre tine esti mereu candidata la a fi nasica unui goblen. Frumusetea, profunzimea si intelepciunea inimii unui om le poate cunoaste numai Dumnezeu. Noi descoperim franturi din aceste daruri, doar in astfel de situatii. Clipe in care simtim ca cel ce este langa noi este altfel decat noi. Intelepciunea mintii noastre il recunoaste pe cel daruit de Domnul si esti fericit daca acel om iti este prieten. Eu sunt incantata ca am o prietena ca tine. Te-am urmarit de cand ai intrat in aceasta gradina. Mereu, cu un cuvant bun si bland pentru fiecare, dar si impartiala si lipsita de ranchiuna in interventiile tale. Semeni mult cu Rodica, Raza noastra de Soare. Sub o aparenta platosa de sticla fina se ascunde o inima mare in care incap, incetul cu incetul, toate gargaritele acesti gradini, cu bune si cu rele. Dar mai incap si multe alte daruri pe care noi le descoperim mergand alaturi de tine.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Visenoaie Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Flori de fragute Scris: 06 Mai 2010, 10:05 |
|
|
|
Fetelor, pot sa spun cu multa bucurie, ca astazi am comandat "Parfum de fragute". Astept cu nerabdare sa il primesc. Am asteptat pana pe la ora 10. Am crezut ca va fi pus la modele noi si modelul cu lac (parca Lacul amintirilor). Am vrut sa il comand si pe acesta. Mai stiti unde este topicul? Vreau sa arat modelul si prietenei mele. Pupici
_________________ Prietenia inseamna un suflet in doua trupuri.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Flori de fragute Scris: 06 Mai 2010, 10:20 |
|
|
|
Mari, la Concursuri.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Flori de fragute Scris: 06 Mai 2010, 10:20 |
|
|
|
Bica, iti multumesc pentru cuvintele cu talc pe care mi le-ai adresat.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Flori de fragute Scris: 06 Mai 2010, 16:00 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Monica, se poate sa ii dam Ralucai numele propus de mine?
Sigur ca se poate, Dani.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Flori de fragute Scris: 06 Mai 2010, 20:59 |
|
|
|
Vezi, draga Ralu, cum aceasta gradina ne face sa ne descoperim si sa aducem la lumina acea parte din noi pe care nu o stiam punctul nostru forte? Felicitari, Raluca, pentru noul finut.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Flori de fragute Scris: 06 Mai 2010, 21:51 |
|
|
|
Asa este, Anca. De cand sunt activa aici, pe forum, viata mea si, mai ales obiceiurile mele zilnice, s-au schimbat. Dimineata imi beau cafeaua in compania voastra, iar cand vad ceva frumos sau se intampla ceva ce merita imortalizat, ma grabesc sa fac o fotografie ca sa impart si cu voi acel moment. Chiar in seara aceasta, iesind de la cumparaturi, pe cer era un frumos curcubeu care, din pacate, a disparut pana cand am ajuns eu la masina pentru a il fotografa. Sunt ani buni de cand nu am mai vazut un curcubeu. M-am emotionat, privindu-l.
Pupici dulci
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Flori de fragute Scris: 07 Mai 2010, 12:30 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9136 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Dani, Bica, Anca, si eu am simtit-o pe Ralu la fel ca voi. Blanda, calda, un cavant bun si corect pentru fiecare din noi(in realitate, e la fel cum o imaginati). E ca un balsam ce se asterne peste rani, aduce o raza de lumina in topicul fiecarei gargarite, imprastie blandetea ei prin toata gradina gargaritelor (gargarita lumina senina si blanda, mi-ar placea sa o numesc). Dar este foarte frumos si numele dat de tine, Dani.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Flori de fragute Scris: 07 Mai 2010, 12:41 |
|
|
|
Lenuta, sarut-mana pentru cuvintele frumoase care ma coplesesc de emotie. Te imbratisez cu drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|