Colectia mea, Eliza Sorescu, by Admin TTT (3829 mesaje), la 28-04-2008 Am mutat aici si imaginea si cuvintele ce insoteau inceputul unei colectii: Va trimit si eu o fotografie cu mine si goblenul pe care l-am terminat saptamana trecuta si va doresc toate cele bune de 1 Martie!
Minerva Sorescu
Replica: Felicitari, Eliza by Cozea Rodica-Maria (589 mesaje), la 28-04-2008 pentru goblenul realizat. Este foarte frumos. Asteptam si alte fotografii cu realizarile tale si sa ai spor.
Replica: Felicitari! Este superb! by Maria Nistor (4830 mesaje), la 28-04-2008 E un model foarte frumos. E o placere sa-l privesti. Fotografia goblen impreuna cu gargarita lucratoare cred ca e o noutate. Gresesc?
R
eplica: Mi-amintesc by Cristina Sandu (144 mesaje), la 28-04-2008 de fotografia aceasta. Este postata pe un alt topic. Atunci am vazut Venetia, pe viu, prima oara.
Felicitari, Eliza, gargarita-venetianca! Te-am botezat imediat pentru ca stiu ca mai exista o Eliza pe forum. Sau, poate ar fi mai simplu sa te strigam Minerva?
Replica: Parca by Maria Zanfir (522 mesaje), la 28-04-2008
este pictura, goblenul. Si atele, ati vazut cat au ramas? Sunt pe raft in biblioteca.
Felicitari!
Replica: Felicitari by Anca Lungoci (356 mesaje), la 29-04-2008 Eliza-Minerva! Juri ca este pictura. Este singurul lucrat?
Replica: Ma bucur, by Doi na (536 mesaje), la 29-04-2008 sa te cunosc Minerva. Avem ce admira. Felicitari!
Replica: Felicitari, by Frunza Nicoleta (3174 mesaje), la 29-04-2008
este superb, chiar ca te intrebi daca este goblen sau pictura.
Replica: Felicitari Minerva! by Racovita Adriana (3874 mesaje), la 29-04-2008
Replica: Incantata, by Doruletz Mic (987 mesaje), la 29-04-2008 de cunostinta, Minerva. Si, multumim ca ne-ai adus putina primavara de la Venetia!
Replica: Minerva,, by Bica Nistor (1194 mesaje), la 30-04-2008
felicitari pentru primavara venetiana ce ti-a crescut in brate!
Replica: Continuare by Admin TTT (3829 mesaje), la 25-05-2008 Surpiza a fost minunata, dar spre rusinea mea n-am putut sa raspund imediat. Am tot cautat cum se posteaza pe site fotografi si replici si n-am reusit. Daca posibilitatea exista, eu n-am reusit si m-am hotarat sa ma folosesc de aceasta cale!
V-am trimis doua fotografi cu mine, cele mai recente. Ele spun totul despre mine. Mai completez putin din istoria mea: am inceput gobleno-terapie in noiembrie 2008 si am sa va trimit colectia in ordinea lucrului.
Mesajul a sosit prin mail si il postez. Probabil terapia Elizei a inceput inainte de 2008, noiembrie (!). Adresa Elizei este in baza noastra de date din 2004. Dupa ce o veti ajuta sa treaca de momentul inceputului, vom afla mai multe.
Replica: Eliza Sorescu by Admin TTT (3829 mesaje), la 25-05-2008
Replica: Primul meu by Admin TTT (3829 mesaje), la 25-05-2008 goblen
Replica: Goblenul by Admin TTT (3829 mesaje), la 25-05-2008 nr. 2
Replica: Concert in parc by Admin TTT (3829 mesaje), la 25-05-2008
Replica: Concert in parc by Admin TTT (3829 mesaje), la 25-05-2008
Replica: Magia Cascadei by Admin TTT (3829 mesaje), la 25-05-2008 
Replica: Magia Cascadei by Admin TTT (3829 mesaje), la 25-05-2008 
Replica: Si, by Admin TTT (3829 mesaje), la 25-05-2008 surpriza! Ultimul goblen la care lucrez. Cuvintele de mai sus ii apartin Elizei.
Replica: Eliza, by Bica Nistor (1194 mesaje), la 25-05-2008 m-ai uluit! Esti frumoasa, esti fotografiata acolo unde mi-ar placea si mie sa stau si ai niste goblenuri deosebite: mari si extrem de complexe.
Iti scriu primul pas pentru a intra pe forum. Trebuie sa te inregistrezi. Mai intai - mergi la www.rogoblen.ro si apesi pe prima pagina, pe Inregistrare. Completezi campurile si nu uita sa scrii corect adresa ta de mail. Scrii si o parola pe care o tii minte. Dupa ce ai dat pe Inregistreaza, poti mai apoi sa dai click pe Forum si sa selectezi un topic pe care vrei sa scrii. Alegi Adauga replica si scrii in spatiul de acolo. Nu uita sa completezi campurile. Daca scrii mai mult, s-ar putea sa pierzi sesiunea si atunci uite cum fac eu: scriu ce am de scris intr-un fisier deschis, text si numai dupa aceea merg si dau Login din pagina principala sau din pagina frontala a forumului. Imi scriu adresa de mail si parola si apoi am liber la scris si adaugat poze.
Nu mai am timp sa-ti scriu cum se adauga imaginile, ca ma striga nepotica mea, Mariuca.
P.S. Imi place ultima ta imagine, foarte mult. Esti doar
Dragoste.
Replica: Incantata by Alice Popa (223 mesaje), la 25-05-2008 s-o cunosc pe Gargarita-venetiana si felicitari pentru goblenurile pe care le-ai lucrat. Sunt superbe si din punct de vedere cromatic, dar trebuie sa recunosc ca si marimea lor este impresionanta. Iti dai seama ca preferatul meu este
Venetia, primavara...
Am o intrebare: mi se pare mie sau ai ghergheful la
Dragoste pus invers?
Replica: Ce by Doi na (536 mesaje), la 25-05-2008 bine-ti sta cu sapca si ce multe goblenuri ai lucrate... Felicitari si te asteptam sa-ti iei inima in dinti si sa pasesti alaturi de noi pe forum, mai ales ca tu ai deja un nume de gargarita.
Replica: Culorile de by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 25-05-2008
la
Concert in parc - sunt o splendoare. As vrea sa fiu si eu langa trubadur.
Venetia si
Dragostea sunt o minune. Felicitari Eliza!
Replica: Este by Veronica Ene (179 mesaje), la 25-05-2008 diafana cascada, dar si zana cascadei este deosebita. Felicitari Eliza si te asteptam sa schimbam idei. In primul rand, cum de te mentii atat de supla?
Replica: Felicitari, Eliza! by Frunza Nicoleta (3174 mesaje), la 25-05-2008 Toate sunt splendide. Imi plac in mod deosebit
Venetia, primavara si
Dragoste. Da roade gobleno-terapia?
Ma bucur ca te-ai hotarat sa te alaturi gargaritelor de pe acest forum si abia astept sa vad ce model urmeaza sa alegi.
Replica: Gargarita, by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 25-05-2008 venetianca - cred ca nu exista un precedent. Dupa stirea mea, nu exista nici o gargarita care sa fi primit un nume inainte de a ajunge pe forum, iar tu ai ajuns deja la aceasta performanta! Bravo! Cred ca ti se datoreaza in primul rand primaverii aceleia superbe, dar si Magiei de la Cascada. Prietenii stiu de ce!
Replica: Buna seara! by Admin TTT (3829 mesaje), la 27-05-2008
by SORESCU MINERVA, la 27-05-2008
Cu scuzele de rigoare, rectific data: noiembrie 2006
Va multumesc pentru aprecierile facute goblenurilor mele! Este o deosebita incantare sa-ti vezi operele admirate si de alte persoane.Replica: Ma by Veronica Ene (179 mesaje), la 27-05-2008 bucur ca ai reusit sa te inscrii, Gargarita-venetiana. Iti admir lucrarile, ti-am si scris in acest sens, dar mai exista o admiratie: pentru ca te mentii atat de supla. Cum de reusesti?
Replica: Rectificare. by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 28-05-2008 Atentia mea lasa de dorit! Dar este explicabila: daca citeam cu atentie as fii reusit de la inceput. Deci ma vad obligata sa repet ceea ce am scris la topicul: buna seara!
Data la care am inceput gobleno-terapia este noiembrie 2006.
Replica: Minerva, by Doruletz Mic (987 mesaje), la 28-05-2008 bravo! Ai reusit sa ajungi in colectia ta. Ma bucur ca ai scris cu mana ta, informatiile aduse aseara de Monica, aici. De acum stii sa zbori pe forum.
Spor la
Dragoste!
Replica: Chiar by Maria Zanfir (522 mesaje), la 29-05-2008 ca esti o fericita daca poti sa cosi afara. Ma bucur sa te cunosc.
Replica: Ma bucur by Camelia Jura (189 mesaje), la 29-05-2008 sa te cunosc, Gargarita-Venetianca.
Replica: Incantata de cunostinta!, by Racovita Adriana (3874 mesaje), la 29-05-2008
Si felicitari pentru minunile pe care le-ai cusut! Observ ca iti plac goblenurile mari! Poza cu
Dragoste este idilica.
Replica: Nu-t, by Tender Rose (248 mesaje), la 31-05-2008 face griji, Minerva! Eu cred ca am fost
tartorul gafelor pe acest forum. Dupa fiecare postare descopeream ca am gresit si repede scriam Adminei sa ma ajute. Cand mi-am deschis Colectia mea, in loc de goblenul meu aparea un document de proprietate scanat pentru treburile mele, mai demult. Nu stiu cum am reusit sa il postez pe acela. Important este ca putem sa facem niste lucruri la care nici nu visam acum vreo 10 ani.
Replica: Felicitari, by manea aurica (3 mesaje), la 03-06-2008 Eliza! Esti o minune!
Replica: Va multumesc! by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 15-06-2008 Sunt incantata si chiar mi-au dat elan aprecierile voastre. Am avut spor, asa ca
Dragostea este apoape implinita, mai am putin fond, dar l-am lasat pentru zilele cand merg in parc. Este o placere pentu mine sa merg in parc si sa stau pe-o banca sa goblenesc. Acum trebuie sa ma gandesc ce sa mai incep. A venit vacanta si mergen la "tzara", iar acolo imi trebuie ceva mic. Ador goblenurile complexe, dar la tzara nu am unde sa-mi intind atele. Astept sugestii de la voi.
Replica: Nu by Niculescu Greta (49 mesaje), la 18-06-2008 te-ar tenta
Iconita?
Replica: Am inceput by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 20-06-2008 deja o icoana:
Ingerul pazitor.
Replica: Aceasta by Doruletz Mic (987 mesaje), la 20-06-2008 este o surpriza. Nu stiam ca lucrezi si acest model. Spor la lucru si pentru el.
Cum stai cu
Dragoste?
Nu te tenteaza ceva din modele noi, aparute la Goblen Zweigart? Mie imi plac ramele. Sunt o splendoare pentru bucatarie.
Replica: Imi plac by Frunza Nicoleta (3174 mesaje), la 20-06-2008 la nebunie nuantele de albatru. Va fi minunat, Spor la lucru, Minerva! Vad ca nu te incurci nici tu cu goblenatul.
Replica: Vin si eu, by Doi na (536 mesaje), la 20-06-2008
cu o propunere: Marlyn?
Replica: Niste floricele mici, mici, Eliza? by Ionascu Alexandra (154 mesaje), la 20-06-2008 Replica: Fain, by Ioana Manescu (142 mesaje), la 21-06-2008 ingerul tau, Minerva. Nu ai putea sa postezi o imagine mai mare? Nu prea se vede.
Replica: Ceva mai mare. by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 21-06-2008
Replica: Doamne, by Maria Zanfir (522 mesaje), la 21-06-2008 ce frumoasa este! Am lucrat-o si eu si nu mi s-a parut un goblen greu. Spor in continuare.
Replica: Maria, by Malinescu Anda (68 mesaje), la 21-06-2008 nu faci confuzie cu
Pace? M-am uitat in colectia ta si nu este expus
Ingerul pazitor. Sau poate ai lucrat-o si nu ai expus-o.
Abia astept sa vad
Dragostea ta, Minerva.
Replica: Acum by Frunza Nicoleta (3174 mesaje), la 21-06-2008 se vede mai bine Minerva. Este absolut superb. Cumva panza este mai mare decat rama? Vad ca ai lucrat cu albastru pana in margine si sunt putin derutata.
Replica: Da, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 22-06-2008
panza este mai mare, rama este mica, iar eu m-am incapatanat sa incep un goblen la care nu am paleta de ate. Ar trebui sa existe in invatamant materia
Incapatanare si ca proba practica sa se studieze cazul meu cu
Ingerul pazitor! Am luat diagramele de la vecina mea care l-a lucrat cu mult timp in urma. Acum nu mai are goblenul, l-a facut cadou, iar atele nu-i mai ajung sa-l repete, dar m-a sfatuit sa nu-l incep fara sa am ate. Cum mie mi-au ramas de la celelate goblenuri destule ate, m-am incapatanat si l-am inceput si va sfatuiesc sa nu cumva sa-mi urmati experienta. Este o nebunie, - patul meu este zilnic plin de tot felul de ate, aleg, combin, stric si sunt un pachet de nervi si ca sa fie treaba si mai complicata am mai inceput un goblen (
Castel la mare) care are aceeasi istorie. Mama mea ma sfatuia mereu cand eram mica sa nu incep doua lucruri deodata ca n-am sa reusesc sa termi niciunul si ca sa infirm teoria m-am incapatinat si-am inceput doua fara sa am pe-al treilea terminat (ma refer la
Dragoste). Ce v-a urma? Am sa va tin la curent.
Replica: Intotdeauna, by Anisoara Nichita (209 mesaje), la 22-06-2008 o femeie le face pe toate. Sunt convinsa ca vei reusi. La
Castel la mare iti va fi mai usor ca este mic. De ce nu te opresti putin sa iti faci o cartela, exact asa cum primesti de la Rogoblen? Te-ai concentra o singura data asupra acestui aspect si apoi ai lucra linistita.
Iti doresc sa ai rabdarea de a le termina.
Replica: Ai curaj by Frunza Nicoleta (3174 mesaje), la 22-06-2008 sa lucrezi
Ingerul pazitor fara a avea ate. Iti va fi destul de dificil, dar iti tin pumnii, sunt sigura va vei reusi.
La
Castel la mare este mult mai usor, ai negru, alb si cinci nuante de albastru. L-am lucrat si eu (il poti vedea la Colectia mea, poate te ajuta) si nu este dificil.
Replica: Minerva, by Vasiliu Letitia (1426 mesaje), la 22-06-2008
poti numi kit-urile de la care ti-au ramas ate? Eu am in asteptare "Ingerul pazitor" si daca am cumva si celelalte de la care ti-au ramas tie ate poate te pot ajuta. Sau poate celelalte gargarite.
Cat despre "doua lucruri deodata", fii linistita,- nu esti singura.
Replica: Eu by Frunza Nicoleta (3174 mesaje), la 22-06-2008 te pot ajuta cu atele de la
Castel la mare, sigur mai ajung pentru inca un goblen daca spui ca ai diagrama. Diagrama nu o mai am.
Replica: Nicoleta, by Vasiliu Letitia (1426 mesaje), la 22-06-2008 eu cred ca pe Minerva ar ajuta-o echivalentul simbolurilor de la
Inger pazitor in cel al kit-urilor de la care are ea ate.
Replica: Minerva by Veronica Ene (179 mesaje), la 22-06-2008 si eu am convingerea ca le razbesti, numai ca trebuie putina organizare. Este o splendoare ingerul tau pazitor
Replica: Si tu, by Stefania Crudu (166 mesaje), la 28-06-2008 ai plecat, Eliza (sau Minerva?)?
Replica: Eu by Tender Rose (248 mesaje), la 06-07-2008 nu mai intreb nimic, dar sa stii ca am fost pe aici. Spor la lucru, indiferent la ce lucrezi.
Replica: Esti curajoasa. by Racovita Adriana (3874 mesaje), la 09-07-2008 Nu cred ca as putea coase fara paletarul cu ate. Spor la lucru si vrem o poza noua!
Replica: Revin, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 15-07-2008 dupa o perioada petrecuta la tzara. Mama mea este foarte bolnava si nu se stie cat o mai avem cu noi.
Am accesat internetul foarte rar si atunci am incercat sa vad toate colectiile care sunt superbe, am ramas fara cuvinte.
Am incercat sa va cunosc, dar nu ma pot lauda ca am si reusit.
Am reusit totusi sa termin
Castel la mare. N-a iesit chiar cum imi doream, dar il iubesc.
Sper sa am mai mult noroc cu
Ingerul pazitor la care n-am mai avansat pentru ca nu l-am avut cu mine.

Replica: Buna dimineata, Minerva. by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 15-07-2008 Eu sunt Ileana, pasionata de goblen, dar si de internet. Imi petrec mult timp pe acest forum si de aceea le cunosc pe majoritatea fetelor. Suntem insa asa de multe, incat uneori sunt tentata sa le urez si celor vechi, cate un
Bine ai venit pe forum!
Dau cautare de sus, de pe campul de cautare dupa nume si asa ma mai edific.
Nu stiu ce ai tu sa ii reprosezi castelului tau. Important este ca il iubesti.
Iti doresc ca mamica ta sa ramana cat mai mult langa voi, sanatoasa.
Spor la Inger!
Replica: Incantata by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 15-07-2008 de cunostinta Ileana! Si eu am fost o pasionata a internetului, in special a jocurilor pe internet. Spre fericirea mea de cand am intalnit goblenul, am constatat ca fumez mai putin si este mai putin distructiv la ochii decat jocurile. Acum intru pe net cu portia. Multumesc pentru urari si pentru sfat. Chiar acum am sa-ti caut colectia!
Replica: Felicitari, Eliza by angela draganoiu (421 mesaje), la 15-07-2008 pentru colectie. Este impresionanta. Nici eu nu stiu sa pun poze, desi fetele astea imi tot arata, dar nu reusesc de loc asa ca nu fi complexata din cauza asta, ca nu esti singura.
Spor la lucru in continuare.
Replica: Minerva, by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 15-07-2008 nu m-am invrednicit sa imi fac o colectie. Dar, ma infurii eu, intr-o zi...
P.S. Angela, cand vrei sa atasezi imagini, scrii un topic SOS - Vreau sa postez imagini si daca sunt pe forum, te invat eu, pas cu pas.
Replica: A iesit by Frunza Nicoleta (3174 mesaje), la 15-07-2008 foarte frumos Castelul tau. Ai potrivit foarte bine culorile.
Replica: Minerva, by Lucia Marina (212 mesaje), la 15-07-2008 ma bucur ca mai stam de vorba putin. Si eu sunt fumatoare si stiu ca goblenul este o piedica in calea acestui obicei. Cat am lucrat
Eden, am fumat cel mai putin.
Sa iti traiasca baiatul! Ai cu ce te lauda.
Sa fii iubita de gargarite asa cum vazut din imaginea ta de la O gargarita pe zi.
Sa fii sanatoasa!
P.S. Angela, te ajut si eu.
Replica: Este frumos! by Racovita Adriana (3874 mesaje), la 16-07-2008 Ai ales bine culorile.
Iti doresc sa ai mamica alaturi, cat mai mult timp.
O imbratisare si un pupic!
Replica: Ai mai adaugat ceva la colectia ta, by Alice Popa (223 mesaje), la 16-07-2008
Minerva si daca tu il iubesti vezi cum si fetele spun acelasi lucru? Banuiesc ca vrei sa il inramezi in rama dreptunghiulara, daca ai lucrat fondul. Sunt curioasa ce varianta de inramare vei alege (cu pass sau fara pass?). Iti urez succes la lucru in continuare si iti doresc multa sanatate. Si, nu in ultimul rand - felicitari pentru un baiat atat de mare!
Replica: Dragele mele Gargarite, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 16-07-2008 va multumesc la toate pentru incurajare si mai ales pentru gandurile bune in legatura cu mama mea. Ma bucur ca v-a placut
Castel la mare, dar sa stitzi ca pentru culori, optiuniile au fost limitate. Ce nu-mi place este albastrul din contur si care ma determina din start sa nu ma gandesc la nici-un pass. A fost o experienta care m-a incitat. Am vazut diferenta de panza si pot spune ca, chiar am invatat foarte multe in ceea ce priveste cusutul. Cred ca este bine pentru fiecare care a indragit aceasta arta sa traiasca asemenea experinta. Ma bucur ca am inceput finalul cu Castelul. Sunt ceva mai pregatita pentru
Ingerul pazitor care, asa cum ati recunoscut si voi este destul de complicat. Astazi am lucrat ceva si am realizat ce ma asteapta, dar nu dezarmez. Intotdeauna mi-au placut situatiile complicate si m-au mobilizat mai mult decat ceva simplu. Sunt recunoscuta pentru gafele care le fac la lucruri minore.
Lucia, mare pacoste pe noi cu fumatul. Noroc cu goblenatul, - eu am redus substantial fumatul, iar tu, Angela, primesti un pupic la fel de dulce ca al tau. Am sa va caut pe forum sa vad pe unde gargaritati, asta gratie Ilenei... pe care o astept furioasa.
P.S. Alice, sa stii ca fiul meu este prea mic pentru varsta mea. Asta, poate pentru ca am un nume legendar!
Replica: De ce ma astepti by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 17-07-2008 furioasa, Minerva?
Daca ai stii cat imi place numele tau...
Replica: Dragutelor gargarite, by angela draganoiu (421 mesaje), la 17-07-2008 Ileana si Lucia va multumesc frumos de ajutor, cind voi avea nevoie apelez la voi negresit.
Eliza, multumesc de pupic. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce ai.
Replica: Minerva by Frunza Nicoleta (3174 mesaje), la 17-07-2008 am sa-i explic eu Ilenei de ce o astepti... furioasa. Sincer si eu o astept sa se infurie.
Ileana tot in acest topic ii spuneai Minervei
Citat:
Minerva, by Ileana Miroiu, la 15-07-2008
nu m-am invrednicit sa imi fac o colectie. Dar, ma infurii eu, intr-o zi...
Replica: Nico, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 17-07-2008 ai fost pe faza in ceea ce o priveste pe Ileana, cum dealtfel ai fost si cu petitul.
Si mie imi place numele meu, Ileana! Pot spune ca mi-a chiar stimulat intelepciunea.
Replica: Am o banuiala ca numele by Bica Nistor (1194 mesaje), la 17-07-2008 ne este predestinat, Minerva.
Replica: Bica, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 20-07-2008 nimic nu este intmplator!
Replica: Ingerul pazitor by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 21-07-2008 
Replica: Este minunat! by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 21-07-2008 Ai avut si spor si inspiratie. Am inteles ca si acesta este realizat cu ate de la alte goblenuri - de asta am spus inspiratie.
Replica: Felicitari, by Maria Nistor (4830 mesaje), la 21-07-2008
este foarte frumos. Sa ai spor si astazi din plin.
Replica: Este by Frunza Nicoleta (3174 mesaje), la 21-07-2008 minunat. Ai avut si tu spor.
Replica: Va multumesc. by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 21-07-2008 Da, Ileana, nici-o ata nu este originala, iar marama Fecioarei Maria nu mai respecta nici culoarea. Am fost obligata sa modific in urma unui calcul al culorilor.
Replica: Felicitari by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 21-07-2008 pentru curaj. Trebuie sa-ti urmez si eu exemplul.
Replica: Este foarte frumos, by Racovita Adriana (3874 mesaje), la 21-07-2008 iar culorile sunt bine alese. Sa ai spor si la acesta.
R
eplica: Gargarita-Venetianca, by Stefania Crudu (166 mesaje), la 16-08-2008 orice ai spune, preferatul meu ramane
Venetia, primavara. Este o poveste de goblen pentru ca are o frumsete aparte. Te felicit pentru pasiunea ce razbate dincolo de fiecare goblen lucrat de tine.
Replica: Strada cafenelelor by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 27-08-2008
Replica: Strada cafenelelor - dosul, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 27-08-2008
Replica: Este by Anisoara Nichita (209 mesaje), la 27-08-2008 atat de frumos lucrata pe spate incat ai putea sa juri ca asa este goblenul si ca fata din primul plan are ochelari de carnaval. Felicitari pentru lucrul ingrijit, dar si pentru frumusetea ce ne-a tinut strans legata de tine, atatea saptamani!
Replica: Felicitari Minerva! by Racovita Adriana (3874 mesaje), la 29-08-2008 Inca o data pentru ca meriti!
Replica: Castel la mare, inramat! by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 07-10-2008
Replica: Superb by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 07-10-2008 inramat. Felicitari!
Replica: Superbe! by PENCU GEORGETA (118 mesaje), la 07-10-2008 Esti de admirat gargarita Minerva. Este o colectie foarte frumoasa, complexa si cu suflet. Acum ca am vazut si fotografia sa stii ca imi esti tare draga si mi-as dori mult sa te am langa mine zi de zi. Inspiri noblete si liniste sufleteasaca. Pentru mine, acum ca te-am cunoscut, insemni foarte mult. Imi daruiesti tarie si putere.
Iti doresc sa cosi cat mai multe, sa pui lumina si suflet in ele. Trebuie sa recunosc ca si eu imi doresc sa cos goblenul cu Venetia si admir ca ai inceput
Ingerul pazitor pe care si eu l-am inceput de curand.
Acum ca te-am cunoscut iti doresc sa ai spor la cusut, sanatate si lumina din belsug
Cu tot respectul,
Georgeta
Replica: Imi place rama. by Racovita Adriana (3874 mesaje), la 07-10-2008 Se vede frumos.
Replica: Va multumesc, fetelor. by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 07-10-2008 Acum imi este si mai drag Castelul, gratie echipei TTT. Inramarea goblenului este foarte importanta!
Georgeta, iti multumesc pentru aprecieri, esti o persoana foarte sensibila si sper sa nu te dezamagesc. Promit sa fiu in fiecare zi alaturi de voi toate, atat cat timpul imi permite.
Ingerul pazitor l-am terminat chiar astazi si-am sa-l expun imediat. Am avut o experienta tare placuta, dar si destul de complicata in executia lui, dar este si ultima data cand fac acest lucru. Acum, la final va pot spune ca mai lucram un goblen in acest timp daca nu ma complicam sa cos fara sa am paleta de culori.
Georgeta, te astept sa deschizi si tu un serial cu
Ingerul pazitor.
Replica: Ingerul pazitor by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 07-10-2008
Replica: Minerva, by Ionita Victorita (510 mesaje), la 07-10-2008 frumoasa rama! Ai inramat la Rogoblen? Cum ai procedat? Ai lasat la aprecierea lor acea rama pentru goblenul tau?
Replica: Minerva, by Stefania Crudu (166 mesaje), la 07-10-2008 inteleg ca nu ti-a fost usor sa potrivesti atele si ca ti-a luat ceva timp pana l-ai terminat, dar pe de alta parte, peste ani, cu ce drag iti vei aduce aminte de asa o experienta si cat o sa te mai lauzi cu ea. Nu este usor sa potrivesti atele la un goblen unde nu ai paleta de culori. Numai cine nu a incercat, nu stie.
Te felicit pentru ultima realizare, dar si pentru ultima ta inramare.
Replica: Victorita, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 07-10-2008 detalii despre inramare gasesti la topicul
S-a inramat la Rogoblen, sectiunea
Modele imprimate si inramate.
Replica: Frumoasa inramare, by Frunza Nicoleta (3174 mesaje), la 07-10-2008
la
Castel, Minerva, dar
Ingerul pazitor ma incanta. Cred si eu ca nu a fost usor, dar rezultatul este spectaculos. Felicitari!
Replica: Despre by Silvia Agache (137 mesaje), la 11-10-2008 inramare, am scris dincolo, dar despre ingerul tau, pazitor, pot doar sa adaug ca este tare pictural, iar Fecioara pare ca vorbeste. Te felicit, ca stiu cat de greu ai aranjat atele la el.
Pupici!
Replica: Gargarita Venetianca, by Maria Nistor (4830 mesaje), la 13-03-2009 te astept cu ultimele lucrari la colectie.
Replica: Da, Maria, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 13-03-2009 am sa vin cu toate. Mai am unul care asteapta cam de multicel si n-ar mai fi mult la el.
Sa te vad daca-l ghicesti!
Replica: Toate, Minerva? by Frunza Nicoleta (3174 mesaje), la 13-03-2009 Stiu ca este vorba de ingeras si de cealalta minune la care nu mai aveai mult (o las pe Maria sa ghiceasca) si pe care de mult o astept la colectie. Mai ai si alte surprize?
Replica: Nico, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 13-03-2009 as mai avea si o surpriza, dar dureaza si... traiesc o revolutie a primaverii.
Toata natura mea cere cealalta natura!
Replica: Mi-e by Zoica Maniu (230 mesaje), la 13-03-2009 greu sa ghicesc la ce te gandesti, Minerva.
Citat:
Toata natura mea, cere cealalta natura!
Nici o grija, nu esti unica!
Replica: Minerva, by Maria Nistor (4830 mesaje), la 13-03-2009
lipsesc de aici, in primul rand
Toamna de basm,
Ingerasul primaverii,
Dragoste si
Simfonie de primavara pe care ai plimbat-o la mare.
Replica: Dragoste by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 27-03-2009 
Replica: Verso by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 27-03-2009
Replica: Toamna de basm by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 27-03-2009 
Replica: Ingerul primaverii by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 27-03-2009
Replica: Maria, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 27-03-2009 acum mai lipseste doar unul, dar sunt in plina simfonie. Primavara mi-a inundat trupul si sufletul, cu goblenatul o las mai moale.
Replica: Minerva, by Maria Nistor (4830 mesaje), la 27-03-2009 acum s-a imbogatit cosiderabil colectia ta. Unul mai frumos decat celalalt. Felicitari!
Replica: Minerva, by Stefanescu Elena (2537 mesaje), la 27-03-2009 ai mai adaugat la colectie niste bijuterii. Fie ca, cufarasul tau sa se umple de cat mai multe bijuterii.
Felicitari!
Replica: Minerva, by Cozea Rodica-Maria (589 mesaje), la 27-03-2009 sunt minunate. Multe felicitari. Te admir ca ai lucrat "Dragoste", este un goblen pe care l-am lucrat si eu si imi este deosebit de drag. Si celelalte sunt deosebite si te felicit inca o data. Sunt curioasa ce model vei lucra.
Replica: Sunt by Mona J (417 mesaje), la 27-03-2009 extrem de frumoase. Toate unul si unul. Sa fii sanatoasa sa mai poti lucra minunatii ca acestea.
Replica: Va multumesc! by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 27-03-2009 Acum lucrez la
Mona Lisa, dar merge mai greu. Primavara, bat-o focul!
Replica: Bijuterii, by Bica Nistor (1194 mesaje), la 27-03-2009 si cu asta, am spus totul!
Primavara, bat-o focul!
Mai bine sa bata putin soarele!
Replica: Minerva, by olteanu rodica (686 mesaje), la 27-03-2009 ce-as putea spune in fata acestor minunatii?
Toata consideratia fata de munca ta.
Te felicit din suflet.
Replica: Felicitari! by merticariu margareta (135 mesaje), la 27-03-2009 Adevarate opere de arta! Nu am cuvinte.
Replica: Nu stiu asupra by Frunza Nicoleta (3174 mesaje), la 28-03-2009 caruia sa-mi opresc privirea. Minunate! Felicitari, Minerva!
Replica: Adevarate bijuteri! by tanasa clementina (988 mesaje), la 28-03-2009 Care de care mai frumoase. Felicitari, Minerva !
Replica: Cate by Raluca Popa (836 mesaje), la 28-03-2009 minunatii, Minerva! Te felicit din suflet.
Dragoste este pur si simplu superb.
Replica: Minerva, by Racovita Adriana (3874 mesaje), la 28-03-2009 oare ce pot sa iti spun decat
felicitari!? Unul si unul, goblenele tale!