Intrebari frecvente

Politica de confidentialitate

1. Introducere

S.C. Top Terra Trade srl, in calitate de proprietar al website-ului www.rogoblen.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Accesul acestui website de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la aceasta si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

S.C. Top Terra Trade srl isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.rogoblen.ro precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul www.rogoblen.ro pentru care S.C. Top Terra Trade srl are calitatea de proprietar, care va denumit in cele ce urmeaza Site.

2. Definitii

Date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila.

Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal.

Date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari.

Operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice.

Stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.

Tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date.

3. Colectarea de date cu caracter personal

S.C. Top Terra Trade srl poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
- pentru a ne asigura ca site-ul corespunde nevoilor dumneavoastra.
- pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
- pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai convenabil dumneavoastra.
- pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
 

S.C. Top Terra Trade srl colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-ului, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat.

S.C. Top Terra Trade srl poate folosi in cadrul site-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal pentru a imbunatati securitatea accesului si uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite sectiuni din site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou.

Adresa dumneavoastra de email si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact".

S.C. Top Terra Trade srl poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:
- respectarea dispozitiilor legale;
- protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale S.C. Top Terra Trade srl si ale site-ului;
- actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

4. Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

S.C. Top Terra Trade srl poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in scopul realizarii de analize/rapoarte si informari, precum si pentru publicarea, promovarea, ofertarea produselor/serviciilor oferite de catre S.C. Top Terra Trade srl.

5. Drepturile conferite de Legea nr.677/2001

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Top Terra Trade srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

6. Securitatea datelor colectate

S.C. Top Terra Trade srl utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul si forumul sunt gazduite sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia S.C. Top Terra Trade srl, este periodic analizata in privinta securitatii.

7. Legaturi externe

Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului S.C. Top Terra Trade srl, website-uri pe care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de S.C. Top Terra Trade srl.

8. Minori

S.C. Top Terra Trade srl
nu vinde produse si/sau servicii care sa aduca atingere minorilor.

S.C. Top Terra Trade srl
poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati site-ul va rugam sa faceti acest lucru doar sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

9. Impunerea Politicii de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre S.C. Top Terra Trade srl si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

10. Date de contact

S.C. Top Terra Trade srl
Str. Oituz nr.8
Focsani, Romania
Tel/Fax: 004 – 0237 – 623 454
Email: office@rogoblen.ro