Acum este 20 Iul 2024, 03:15

Ora este UTC + 1 [ DST ]Clubul Gargaritelor - Termeni de utilizare

Accesand “Clubul Gargaritelor”, sunteti de acord sa intrati din punct de vedere legal sub incidenta urmatorilor termeni. Daca nu sunteti de acord cu toti acesti termeni, va rugam sa nu accesati si/sau folositi “Clubul Gargaritelor”. Putem schimba acest lucru oricand si ne vom stradui sa va informam, desi ar fi prudent sa verificati acesti termeni in mod regulat in timp ce folositi “Clubul Gargaritelor” pentru ca dupa modificari sunteti de acord sa intrati sub incidenta legala a acestor termeni din momentul actualizarii/amendarii lor.

Forumul nostru foloseste phpBB, care este o solutie publicata sub incidenta “Licentei Generala Publica” (abreviata “GPL”) si poate fi descarcat de la www.phpbb.com. Software-ul phpBB faciliteaza doar discutiile care au ca mijloc de comunicare internetul, grupul phpBB nu este responsabill in ceea ce site-ul accepta sau nu din punct de vedere al continutului permis si/sau a conduitei. Pentru mai multe informatii despre phpBB, va rugam sa vizitati: http://www.phpbb.com/.

Sunteti de acord sa nu scrieti niciun material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintare, orientare-sexuala sau orice alt material care poate viola prevederile legale ale tarii dumneavoastra, ale tarii unde “Clubul Gargaritelor” este gazduit sau ale legislatiei internationale. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediata si permanenta insotita de notificarea Internet-Service-Provider-ului dumneavoastra daca vom considera necesar. Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt inregistrate pentru a ajuta la intarirea acestor conditii. Sunteti de acord ca “Clubul Gargaritelor” sa aiba dreptul de a sterge, modifica, muta sau inchide orice subiect in orice moment in care considera potrivit. Ca utilizator sunteti de acord ca orice informatie introdusa sa fie stocata in baza de date. Aceste informatii nu vor fi dezvaluite niciunei terte parti fara consimtamantul dumneavoastra, iar “Clubul Gargaritelor” sau phpBB nu pot fi considerati responsabili pentru vreo incercare de hacking care poate duce la compromiterea datelor.
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB Romania