Leana, uneori am senzația că vii dintr-o lume aparte, una în care bunătatea și generozitatea curg fără oprire. Întotdeauna ai fost acolo, cu inima larg deschisă, cu un gând bun, cu un dar simbolic menit să aducă lumină celor din jur. Dar tu, dragă Leana, îți oferi vreodată timp pentru tine? Te oprești măcar o clipă din acest iureș al dăruirii?
Ne-ai obișnuit cu surprizele tale, dar fiecare dintre ele are mereu ceva unic, o bucurie aparte. Iar când am deschis coletul primit de la tine și am descoperit, din nou, mici minuni lucrate cu mâinile tale harnice, inimile ni s-au umplut de recunoștință. Fiecare mărțișor creat de tine e mai mult decât un simbol – e o amprentă a sufletului tău. Le păstrăm cu drag, ca pe niște comori ce ne amintesc, an de an, de tine.
Îți mulțumim că exiști, că împarți atâta frumusețe și că ne îmbogățești viețile cu gesturile tale pline de căldură. Să-ți fie primăvara mereu în suflet și sănătatea de neclintit!
Cu o îmbrățișare caldă și gânduri bune, mereu aproape de tine.
P.S. Multumim si pentru dulce, dar si pentru carte. Abia asteptam sa o citim, ca majoritatea gargaritelor TTT au cate un imblanit acasa.