Acum este 02 Aug 2026, 23:19

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ISO 9001:2000
MesajScris: 14 Iul 2009, 09:58 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
ISO 9001:2000 by Admin TTT (3905 mesaje), la 27-10-2006

In luna iunie, in urma auditului, firma noastra a obtinut dreptul de a purta insemnele calitatii: ISO 9001:2000.
Organismul de certificare TUV CERT prin TUV Rheinland InterCert Kft, certifica, in conformitate cu procedura TUV CERT, ca Top Terra Trade srl, din Focsani, Romania, a implementat si mentine un sistem de management al calitatii in domeniile:
- Productie modele goblen
- Inramari.
Aceasta certificare demonstreaza capabilitatea firmei noastre de a fi la nivelul standardului european si international si ne confera oportunitatea de a fi competitivi.

Multumim clientilor nostri, datorita carora, firma a crescut si a diversificat calitatea sub toate formele ei.

Replica: ISO 9001:2000 by Admin TTT (3905 mesaje), la 14-03-2008

In urma auditarii de astazi de catre reprezentantii TUV CERT, Top Terra Trade a primit nota maxima si recomandarea pentru acordarea ISO 9001:2000 si in anul 2008.
Felicitarile primite de la reprezentatii acestei firme precum si certificarea prin numar unic, la nivel mondial al firmei noastre este un motiv de mandrie pe care am dorit sa vi-l impartasim si voua.
Nu conteaza daca de doua saptamani fiecare fir din Echipa de la Rogoblen nu a mai avut somn, la gandul uriasei responsabilitati ce-i statea pe umeri. Tot ce a contat si a sters oboseala si emotia, au fost cuvintele:
Aveti un obiect de activitate frumos pe care dvs. ati reusit sa-l ridicati la un nivel de multi, visat; aveti oameni deosebiti, cum nu am mai intalnit si va felicit ca ati reusit sa realizati o astfel de echipa. Efortul depus pentru realizarea dezideratelor calitatii in firma dvs. sunt evidente si remarcabile. Va felicit in numele firmei pe care o reprezint: TUV Rheinland InterCert Kft.

Replica: ISO 9001:2000 by Roxana Deli (173 mesaje), la 14-03-2008

Felicitari, Rogoblen! Sunteti extraordinari! Am fost acum pe net si am aflat ce este ISO.
Ne faceti sa ne simtim si noi importante.

Replica: Nimic by Baloiu Victoria (58 mesaje), la 14-03-2008

nu se obtine usor si va cred ca ati fost atat de stresate. Felicitarile mele, dragi salariati de la Rogoblen.

Replica: Sunteti by Marian Topala (528 mesaje), la 14-03-2008

tari! Bravo!

Replica: Man, by Serban Birtalan (345 mesaje), la 14-03-2008

sunteti COOL!

Replica: Ma by Lucia Marina (214 mesaje), la 14-03-2008

bucur pentru voi ca pentru mine. Este o mare realizare pentru o firma din Romania. Am inteles ca certificarea inseamna ca sunteti recunoscuti in intreaga lume pentru ISO. Nu sunt prea multe firme certificate in Romania cu ISO. Si cele care sunt certificate sunt firme gigant. Ma bucur cu adevarat pentru voi si sunt mandra ca inca o firma a primit acest insemn si ca aceia sunteti voi pe care va cunosc.

Replica: Bravo by Stanoiu Constantin (255 mesaje), la 14-03-2008

si de la mine! Iaca de ce stau eu pe aici pe la voi, mai in fiece seara.

Replica: Ma,by Bica Nistor (1260 mesaje), la 15-03-2008

bucura sa descopar seriozitatea, dorinta de autodepasire in calitate si nu numai. Felicitarile primite de la noi sunt doar un slab paleativ, dar stiu ca va bucura. Si, pentru ca am un fluturas frumos la indemana pot sa va spun ca sunteti o pata frumoasa de culoare in viata noastra.

Replica: Felicitari! by Maria Nistor (4944 mesaje), la 15-03-2008
Felicitari! Felicitari! Felicitari!

Replica: Felicitari echipei Rogoblen! by Vasiliu Letitia (1471 mesaje), la 15-03-2008

Constantine, eu am crezut ca-ti place compania noastra!

Replica: Letitia, by Stanoiu Constantin (255 mesaje), la 15-03-2008

cand vorbesc cu consoarta, spun: Hai sa vedem ce au mai scris fetele de la Rogoblen. Altadata ii zic: Hai sa vedem ce mai este nou la Gargarite. Ea goblenaza, eu ii citesc. Asa ca, iaca de ce stau eu cu voi pe forum cam in fiece seara...

Replica: Adica by Flori M (322 mesaje), la 18-03-2008

ati putea sa imi explicati ce insemana ISO?
Noi suntem trei fete care ne batem capul acum sa intelegem de ce sunteti felicitati.

Replica: ISO 9001:2000 by Admin TTT (3905 mesaje), la 23-03-2008

Certificarile TUV sunt recunoscute la nivel mondial. TUV are reputatia unui organism de certificare puternic si respectat, cu o vechime de peste 130 de ani.
Pentru Top Terra Trade, primul beneficiu si cel mai important, il reprezinta faptul ca in urma verificarii fiecarui proces ce are loc in firma noastra, primim aceasta eticheta: ISO 9001:2000 ceea ce inseamna o organizatie valoroasa, axata pe calitate. Salariati (studii superioare, cursuri pe profil, cursuri limbi straine), echipamente (performante, ultima generatie), softuri (licenta TTT, updatari, softuri realizate special pentru Top Terra Trade), mediu munca si calitatea sa (mediu relaxare, mediu motivare), interelatii departamente, subunitati departamente, creatie, productie (produs), relatii cu publicul, regulament intern firma, Manualul calitatii firmei si multe altele sunt verificate si evaluate punctual. Fiecare aspect conteaza, orice disfunctie te poate trage de unde ai plecat, asa ca, in fiecare nou an incercam sa ne organizam cat mai atent toate procesele, sa ne evaluam posibilitatile de upgradare pe fiecare sector, sa optimizam interprocesele interne si sa stabilim o planificare coerenta.

Aceasta certificare vine ca o recunoastere a eforturilor pe care le depunem de 16 ani pentru imbunataĊ£irea continua a standardelor de lucru si a proceselor interne privind calitatea. Obtinerea certificarii reflecta orientarea noastra catre multumirea clientului si catre excelenta in ceea ce priveste solutiile si serviciile Top Terra Trade.

Certificam ca acest forum si-a adus aportul intr-o cantitate deloc neglijabila, prin opiniile Gargaritelor la ridicarea standardelor, motiv pentru care va multumesc in numele echipei de la Rogoblen!

Replica: Se spune by Golesteanu Eliza (70 mesaje), la 23-03-2008

ca nu poti sa multumesti pe toata lumea. Dar nimeni nu te impiedica sa incerci. Felicitari pentru reusita.

Replica: Felicitari shi pentru 2008! by cucos catalina (1615 mesaje), la 23-03-2008

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: