Aripi de fluture - Lupoiacele - Noutati la Rogoblen! by Admin TTT (3857 mesaje), la 09-07-2007 A fost lansat un nou model, intitulat
Aripi de fluture!
Replica: Noutati la Rogoblen, by angela draganoiu (421 mesaje), la 09-07-2007 L-am vazut. Este foarte frumos. Felicitari!
Replica: Am primit cu mult timp in urma mailul de mai jos: by Admin TTT (3857 mesaje), la 18-07-2007
Am cumparat de la dvs. goblenul In fata caminului. Este un goblen foarte frumos, dar eu as vrea sa am si perechea si pentru ca nu aveti ceva asemanator as dori sa stiu daca-mi puteti prelucra modelul pe care vi-l ofer eu si la ce pret. Daca dimensiunile nu pot fi ca la In fata caminului macar apropiate. Indiferent de raspunsul dvs. va rog sa ma contactati pentru a stii ce am de facut.
Cu stima,
Letitia Vasiliu
Replica: Urmare a raspunsului standard primit de la firma noastra, Letitia ne scrie: by Admin TTT (3857 mesaje), la 18-07-2007 Buna ziua,
Placerea de dialoga cu dvs. compenseaza raspunsurile negative pe care mi le dati. Aveti dreptate, daca nu un act de curaj atunci o nebunie sa ceri unei firme sa scoata pe piata un anumit model, dar nu am renuntat. Cred ca fiecare dintre noi mai poarta in suflet nostalgia copilariei si a bunicilor stand pe langa foc. Cele doua modele se potrivesc foarte bine si chiar daca initial am vrut sa lucrez modelul dvs. Batrana torcatoare intr-un ambient rustic modelul actual m-a facut sa ma razgandesc. Il voi lucra pe acesta si va voi da si timp de gandire mai lung. Sigur ca nu va pot promite ca modelul va avea succes, va poate promite cineva asta? Cat despre volumul de munca si costurile pentru realizarea unui kit cred ca sunt comparabile cu cele de la In fata caminului.
Stiu ca aveti modele frumoase si sunt fericita sa lucrez cateva dintre ele.
Va multumesc pentru atentia acordata si daca va razganditi va rog sa ma anuntati.
Cu stima,
Letitia Vasiliu
Replica: Raspunsul nostru, la acea vreme: by Admin TTT (3857 mesaje), la 18-07-2007 Buna ziua, din nou,
Aveti dreptate: fiecare purtam un semn lasat de bunica, de focul din soba ei. Este vraja copilariei noastre. Inerent, nostalgia isi face loc in sufletul nostru si dorim sa le transmitem si celor care vor ramane aici, dupa plecarea noastra, trairile noastre. Goblenul este un mod de a o face, iar temele lucrate reverbereaza functie de multi factori proprii fiecarui om.
Concluzionand, ne-ati convins! Modelul va fi introdus printre proiectele noastre si, intr-o zi, visul dvs. va ciocani la usa dvs.
O zi buna in fiecare zi,
Monica AntonacheReplica: Concluzionand, in acest trimestru, by Admin TTT (3857 mesaje), la 18-07-2007 o bunicuta in fata caminului, va va aminti ca o sa vina si iarna...
Replica: Multumim, Floare-de-Cires by Admin TTT (3857 mesaje), la 18-07-2007 pentru felicitari!
Replica: Noutati! by Vasiliu Letitia (1436 mesaje), la 05-09-2007 Chiar daca eu o asteptam pe Bunicuta, noul model
Lupoaicele imi place mult. Voi ce parere aveti? Eu cred ca la capitolul "alegorii", Rogoblen ne-a rasfatat in ultima perioada.
Mii de multumiri.
Replica: Modelul "Lupoaicele" by angela draganoiu (421 mesaje), la 06-09-2007 mi se pare interesant insa mie cel mai mult imi place, dintre modelele noi, tot "Aripi de fluture" desi si "Luceafarul" este foarte bine realizat.
Si eu sunt de aceeasi parere cu Letitia ca la capitolul "alegorii", Rogoblen da dovada de maiestrie si multa, multa imaginatie creatoare. Felicitari si mult succes in continuare.
Replica: Si eu sunt indragostita de Aripi! by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 06-09-2007 Mi se potriveste cu starea mea actuala, chiar si cu ambientul casei mele (cum o vad eu in viitor), asa ca in curand il voi lucra. Cu
Lupoaicele nu prea rezonez poate fiindca am fost muscata de un caine in copilarie.
Replica: Mamaaa! by Marian Topala (522 mesaje), la 06-09-2007 Ii kriminala tipa! Ce-as lucra-o! Da, lupul de langa ea, ce vrea? Am eu un prieten ce are un ciobanesc german...
Replica: Oare Marian a lucrat-o? by Vasiliu Letitia (1436 mesaje), la 07-09-2007
Replica: El a ,,lucrat" tot ce este feminin, Letitia! Sau cel putin, asa se lauda! by Doruletz Mic (989 mesaje), la 09-09-2007 Replica: Cea postata de Letitia - este prea dura! by Marian Topala (522 mesaje), la 09-09-2007 Pas!
Replica: Una mai delicata? by Vasiliu Letitia (1436 mesaje), la 14-09-2007 
Replica: Doamne, fetelor! by Marian Topala (522 mesaje), la 15-09-2007 Mai postati multe momeli? Desi am inghiontitoarea sefa langa mine (am numit-o pe
Alice-cea-care-il-infrunta-pe-Marian-in-fiecare-secunda-a-vietii-ei) si care in clipa aceasta gobleneaza (ati ghicit:
Aripi) nu pot sa nu remarc cat de fain ii fluturasul tau, Letitia!
Sunt bine dispus pentru ca maine am liber de la comp. la care lucru (m-au numit sef si asta chiar nu-mi place desi au plusat cu o suta de americani) si mergem cu gasca la... prins fluturi!
Replica: Cum adica prinzi fluturi? by Maria Zanfir (531 mesaje), la 15-09-2007 Vezi sa nu prinzi altceva...
Ce nu-i bine sa fii sef?
Ce frumoasa este fluturoiaca ta, Letitia!
Replica: Superb fluturasul! by Doruletz Mic (989 mesaje), la 15-09-2007 Marian, felicitari pentru promovare si succes la prins... fluturasi! Este minunat sa iti poti agata visele pe franghia vietii!

Replica: Marian este suparat ca a fost avansat! by Serban Birtalan (343 mesaje), la 15-09-2007
Replica: Felicitari, Marian by Vasiliu Letitia (1436 mesaje), la 15-09-2007 si pentru ca tu esti generos si te-ai gandit la un cadou pentru Alice, dar nu stii exact ce, uite, te ajut eu.
Replica: Femeia by Stanoiu Constantin (255 mesaje), la 16-09-2007 frumoasa este o bijuterie; femeia buna este o comoara intreaga. (Napoleon Bonaparte).
Replica: Ma oftic. by Marian Topala (522 mesaje), la 22-09-2007 Acum am ajuns sa dorm la job. Bosul a plusat iar si nu am putut spune nu. Sunt mai greu la buzunar, Alice are o masina noua, dar eu nu mai rezist fratilor! 18-20 ore in office - am ajuns sa dorm pe mine. Acasa ajung doar sa fac un dus si sa-mi schimb hainele. Nici pe forumuri nu mai ajung! Zic k ca nu merita!
Replica: Cele doua modele noi de la alegorii sunt by aniela margarit (19 mesaje), la 20-10-2007 BESTIALE!
Aripi de fluture este de o delicatetze inimaginabila, atat ca linie cat si ca nuantze.
Lupoaicele, iata un model care frapeaza din start! Mi-a luat ochii cand l-am vazut. O singura observtie as avea, una care tine de desen: umarul din prim plan este putin cam masculin. Presupun insa ca este tarziu pentru o remediere.
Amandoua imaginile sunt foarte reusite. Alegoriile sunt pe o cale buna. Au ceva aparte si se potrivesc foarte bine gustului pentru modern.
Replica: Pai, by Stanoiu Constantin (255 mesaje), la 18-01-2008 nu ti se pare ca-i bine? De ce? Fata este lupoaica, nu dansatoare. Pe mine si pe nevasta-mea nu ne-a deranjat chestia asta. Am cautat pe forum opinii despre acest goblen pentru ca ne-am apucat de el. Zic ne-am apucat pentru ca eu l-am comandat si sotia il lucreaza pentru cineva care va avea o casa mai moderna.