Cuvinte frumoase pentru cei care muncesc la Rogoblen by Geta Petrescu (12 mesaje) la 09-02-2006 Am observat, ca pina acum s-au adus laude firmei. OK - toate bune si frumoase, numai ca eu as vrea sa aduc milioane de multumiri celor care muncesc in firma la realizarea acestor modele si doamnei Monica, persoanal, cea care pune atat de mult suflet in aceasta firma.
I-as sugera doamnei.Monica sa infiinteze o Asociatie a goblenistilor, lucratori de modele de la Focsani, - poate asa ne ia si pe noi cineva in seama. Toti spun despre noi, cei care facem goblene, ca incurcam niste ata. Doamne si ce greu se mai incurca 100 puncte/cm2!
Ce spuneti, doamna.Monica? Ne ajutati sa fim si noi recunoscuti ca artisti? Eventual, ca artisti populari. Poate izbutim sa patrundem si noi pe piata externa.
Doamne ajuta!
Geta
Replica: Dar cat de greu se descurca! by Admin TTT (3890 mesaje), la 10-02-2006 Ti s-a intamplat sa fii nevoita sa descosi un centimetru patrat de goblen lucrat? Este cumplit! Mai bine lucram 10 cmp decat sa desfac unul! Multumim pentru cuvintele frumoase!
Monica
Replica: Felicitari si multumiri, by Gitei Monica (1 mesaje) la 19-05-2006 Apropos de incurcat atele, se incurca foarte des, ma enervez si imi spun ca renunt dar nu pot. Eventual fac o pauza, dar apoi revin. Cred ca a devenit deja o boala. Am inceput sa cos de anul trecut de cand am vazut peisaje la o prietena. Si culmea, eu am inceput cu flori. Trei le-am facut deja cadou. Prefer modelele cu diagrama pentru ca nu stii exact ce o sa iasa, - descopar surpriza pe parcurs.
Multumiri si salutari.
Replica: Tot by cucos catalina (1612 mesaje) la 19-05-2006 te descurci, cand ai atze incurcate sau cand mai descoshi cate ceva, dar ce te faci, cand incep sa-tzi creasca florile sau vietatzile pe care le coshi? Asha am patzit eu - am inceput
Idila lebedelor din ianuarie shi nu reushesc sa-l termin. Asta nu inseamna ca lebedele mele cresc?
Replica: Macar by Admin TTT (3890 mesaje), la 21-05-2006 ai aflat ce culori au lebedele tale, Catalina?
P.S. Bine ai venit in club, Monica!
Replica: Da, by cucos catalina (1612 mesaje) la 23-05-2006 sunt albe shi au shi gri, dar mai am jumatate de lebada shi gata! L-am lucrat mai greu, pentru ca se lucreaza mult pe aceeashi culoare shi obosesc, iar albul de la sfarshit la fel. Am mai lucrat cu alb shi la
Caii, dar a mers mai ushor.
Replica: Dupa ce by Admin TTT (3890 mesaje), la 28-05-2006 o sa vezi ce ti-am postat in attach, albul o sa mearga foarte usor!
Replica: Prefer by cucos catalina (1612 mesaje), la 29-05-2006 picatzele sau buline in locul albului.
Replica: Iti plac picatelele, Catalina? Iti trimit eu ceva mai multe! by Doruletz Mic (996 mesaje)la 31-05-2006
Replica: Multzumesc, Doruletz! by cucos catalina (1612 mesaje) la 01-06-2006 Imi plac shi purtatorii picatzelelor. Shi eu itzi trimi nishte dungulitze.
O zi buna!
Replica: Felicitari celor de la Rogoblen, by CORCODEL MARIA (1 mesaje), la 01-06-2006 Lucrez numai goblenuri de Focsani de cativa ani si sunt foarte multumita de calitatea lor. Numai ca nimeni nu apreciaza la justa valoare munca noastra. Este usor a spune goblen, dar greu de executat, mai ales corect! Salut ideea doamnei Geta de a se infiinta o asociatie a goblenistilor, m-as inscrie cu draga inima si daca ar fi nevoie as si cotiza la fel. Salut goblenistii si spor la treaba!
Replica: Mucenica by Admin TTT (3890 mesaje), la 01-06-2006 Bine ai venit in clubul depedentilor de frumos, Maria!
Subscriem la cele scrise de tine si iti multumim pentru cuvintele frumoase.
Iti postez o imagine cu un goblen, drag noua si in ton cu ziua Inaltarii de azi!