|
| Site Admin |
 |
|
Mesaje de la prieten, by Admin TTT (3890 mesaje), la 25-07-2006 From: Micu Marinela Subject: Mii de multumiri To: comenzi@rogoblen.ro Am avut o zi superba, nu mai rasesem de mult, dar Cafenea si Diverse ne-a relaxat. Sunteti o echipa mare din toate punctele de vedere! Si noi iti multumim! Monica
Replica: Modele noi - informare by Admin TTT (3890 mesaje), la 25-07-2006 From: Dorina Grigoras To: Rogoblen
Surpriza! Un goblen nou, care nu este in catalog. Nici nu stiu ce sa spun intai. As comanda, dar nu pot pana in octombrie, cand intru din nou la bani. N-am scris de multa vreme, dar asa a fost situatia. Sper sa mai comunicam. Si, fiindca veni vorba: ce fac aceia care au catologul vechi pentru a afla ce modele noi au mai aparut? ( vezi "Racoreste-te..." ) Imi permit o sugestie. Daca este posibil, scoateti si dumneavoastra o revista anual in care sa strecurati noutatile care apar de la an la an. Nu trebuie sa fie atat de sofisticat ca albumul (zic "sofisticat" intr-un sens bun, catalogul arata super si, sincer, cu putine exceptii, cand mi-e prea somn, il rasfoiesc in fiecare seara la culcare). Poate fi pe hartie mai subtire, cu o selectie din ce aveti mai frumos, poze mai mici... Este doar o sugestie, nu trageti... La drept vorbind, eu imi doresc multe titluri de la firma dumneavoastra, dar, repet, comenzile vor pleca de-abia in octombrie. Pupic si numai bine. Dorina Grigoras.
La cerere, atunci cand se lanseaza o comanda, trimitem si un pliant cu noutatile. Up-datarea catalogului nostru are loc periodic intrucat apar constant noi si noi modele. Modelele noi apar si pe site-ul nostru, www.rogoblen.ro chiar la sectiunea Modele noi. Preconizam sa lansam o revista oficiala. Multumim pentru cuvintele frumoase (si nu sunt putine) si pentru gandurile calde! O zi buna in fiecare zi, Monica
_________________ Monica
|
|