Acum este 26 Mai 2026, 01:55

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Magazinul Top Terra Trade
MesajScris: 13 Iul 2009, 12:16 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Magazinul Top Terra Trade, by Admin TTT (3905 mesaje), la 16-03-2008

sectorul Rogoblen, situat in Focsani pe strada Oituz nr. 8
In imagine: detaliu.

Replica: Este super! by Maria Nistor (4944 mesaje), la 16-03-2008

In cazul acesta as merge cu mare placere la munca. In asa un magazin cred ca ar trece orele destul de repede.

Replica: Avand by Maria Nistor (4944 mesaje), la 01-04-2008

in vedere modelele noi, cred ca as pleca acasa cu magazin cu tot sau ma mut eu la magazin.

Replica: Maria, by Silvia Har (613 mesaje), la 01-04-2008

nu stiu de ce, dar te cred in stare...

Replica: Arata bine magazinul vostru. by catinean mariana (104 mesaje), la 03-07-2008

N-aveti un post liber de director pe-acolo? Ca`mi dau demisia si vin la voi!

Replica: Eu by Patruleasa Jeni (182 mesaje), la 03-07-2008

nu vreau director ca este prea mare bataie de cap. Vreau chiar postul de vanzatoare ca poate mai fur si eu macar trei puncte de goblen/zi!

Replica: Pai nici nu trebuie by catinean mariana (104 mesaje), la 03-07-2008

sa vrea toata lumea sa fie director. Eu vreau! De asta mi-am facut scoala pe care am facut-o si pana la urma tot o sa mi se indeplineasca visul. Trebuie sa fie ceva pus de o parte si pentru mine.

Replica: Si, apropos! by catinean mariana (104 mesaje), la 03-07-2008

Cred ca directorul are mai mult timp liber decat vanzatoarea!

Replica: Nu, by Bica Nistor (1260 mesaje), la 03-07-2008

ma indoiesc, Rineta. Numai cel care viseaza isi poate vedea viitorul. Iti urez sa ti se implineasca taoate visele.
Ginerele meu este director de o luna si se scoala la 6, la 7 este la servici si seara ajunge si el tot pe la 8. Flamand ca un caine, galben la fata si stors de vlaga. Lucreaza si de acasa si de aceea nu prea mai am acces ca inainte la computer.
Banuiesc ca exista si directori care dau doar directive...

Replica: N-as vrea sa fiu inteleasa gresit. by catinean mariana (104 mesaje), la 08-07-2008

Eu nu vreau nicidecum sa fiu unul din acei directori care sa nu munceasca. Imi place sa lucrez si imi place sa fac tot posibilul ca munca pe care o fac sa fie de cea mai buna calitate. Sunt perfectionista!
Adevarat, Bica, exista si oameni care isi dedica tot timpul locului de munca pe care il au, dar in momentul in care ai o familie, mi se pare un lucru gresit ca sa pierzi din momentele pretioase pe care ar trebui sa le petreci cu ei, pentru munca pe care o faci! Atunci care mai este rostul vietii?
Insa, sunt si directori - si astia sunt destui chiar - care doar stau la birou, dau telefoane si comenzi, iar subalternii, executa. Asta nu-i nicidecum ceea ce mi-as dori de la viata.

Replica: Nici by Bica Nistor (1260 mesaje), la 08-07-2008

unii, nici altii nu sunt de condamnat, Rineta.
Pe ginerele meu nu il condamn. Isi doreste sa-si consolideze pozitia. Apoi va avea timp de toate.
Dar nu-i condamn nici pe cei ce dau directive pe care le executa subalternii. Fiecare serviciu cu avantajele si dezavantajele lui.

Si, fii pe pace, nu te-am inteles gresit.

Replica: Pe cand by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 08-07-2008

un magazin Top Terra Trade in Bucuresti sau Targoviste?

Replica: In by Doruletz Mic (1005 mesaje), la 08-07-2008

Bucuresti exista la Bucur Obor cineva care ii reprezinta (la inceput cumparam si eu de la ei), iar de Paste (anul acesta) cand am oprit in Targoviste am vazut modele de la Rogoblen la o cunostinta. Mi-a spus ca le-a cumparat de la o mercerie din oras.

Replica: Multumesc by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 10-07-2008

de informatie. Chiar peste o ora plec la Targoviste sa rezolv niste treburi si am sa ma uit pe la mercerii.

Replica: Sper by Camelia Jura (190 mesaje), la 10-07-2008

ca nu si cumperi. Preturile din magazine sunt mai mari decat cele de la producator, dupa stiinta mea. Producatorii au cel mai bun pret si la fel si in magazinele lor.

Replica: M-am intors by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 10-07-2008

de la Targoviste. Am gasit merceria. Avea modele multe de la TTT, dar preturile nu-s foarte mari. Am cumparat (de ce nu?) Laguna albastra la 22 ron. Nu mi se pare foarte mare diferenta.

Replica: Vorba ta: by Flori M (322 mesaje), la 10-07-2008

De ce, nu?
Este frumos, Tereza.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum