Pentru oamenii miraculosi de TTT by Jianu Elvira (196 mesaje), la 25-12-2008 Sarbatori fericite!
Replica: Elvira, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 25-12-2008 nu pot sa vad pps.-ul tau! Cum sa procedez?
La multi ani!
Replica: Nici eu, by Nicolae Orban (192 mesaje), la 25-12-2008 nu pot, dar oricum adaug si eu un Craciun fericit! si pentru tine si pentru echipa TTT.
Replica: Multumim mult pentru cuvintele calde by Admin TTT (3907 mesaje), la 25-12-2008 Date: Thu, 25 Dec 2008
From: Horubet Didina
To: Rogoblen
Subject: Urare
Craciun fericit si sa ramaneti la fel de buni.
La multi ani!
Replica: Craciun fericit! by Admin TTT (3907 mesaje), la 25-12-2008 Date: Thu, 25 Dec 2008 04:19:26 -0800 (PST)
From: Lucia Onea
Subject: Craciun fericit!
Sa aveti multe vinzari in anul care vine si multe satisfactii!
Replica: Craciun fericit! by Admin TTT (3907 mesaje), la 25-12-2008
Date: Thu, 25 Dec 2008 03:53:17 -0800 (PST)
From: Nonosel Danut
Va transmit cele mai sincere si calde urari!
Sarbatori fericite!
Replica: La multi ani! by Admin TTT (3907 mesaje), la 25-12-2008 Date: Thu, 25 Dec 2008
From: Capata Valeria
Subject: La multi ani!
Fie ca spiritul Craciunului sa va lumineze gandul si sa va gaseasca aproape de familie si de prieteni, alaturi de care sa treceti fericiti si sanatosi pragul Anului Nou. Va doresc din toata inima un Craciun fericit, liniste si armonie alaturi de cei dragi, prosperitate.
La multi ani!
Vali Capata
Replica: Craciun fericit! by Admin TTT (3907 mesaje), la 25-12-2008 Date: Wed, 24 Dec 2008
From: Al-Samnah Violeta
Craciun fericit si multa sanatate, cu multe realizari, intregii companii.
La multi ani si un Nou An mai bun!
Violeta Al-Samnah
Replica: Craciun fericit! by Admin TTT (3907 mesaje), la 26-12-2008
Date: Thu, 25 Dec 2008
From: Constantina Patrascu
Intotdeauna va voi iubi si va voi fii vesnic recunoscatoare pentru placerea pe care mi-o creati cu minunatele creatii de care ma bucur ori de cate ori lucrez . Va mutumesc si va doresc, de asemenea, Craciun fericit si tot ce va doriti in anul care vine.
Cu stima si respect,
a dvs. TaniaReplica: Colind by Admin TTT (3907 mesaje), la 26-12-2008 Date: Thu, 25 Dec 2008
From: RodimAR
Subject: Colind
Va multumesc pentru ca mi-ati indeplinit rugamintea de a realiza o
felicitare pentru Laura. A fost o surpriza foarte placuta, desi in adancul
sufletului meu speram si totodata stiam ca veti face tot posibilul pentru a
realiza acest lucru.
Indrept toate gandurile mele bune spre voi, dragi Gargarite si va
doresc ca anul care vine sa va aduca tot ce va doriti si sa aveti parte de multa
sanatate si multe bucurii, sa fiti mereu cu zambetul pe buze si fericite.
La multi ani! RodiMar, Dragoste-de-Toamna

Replica: Craciun fericit! by Admin TTT (3907 mesaje), la 26-12-2008
Date: Thu, 25 Dec 2008
From: Otilia Radu
Craciun fericit si Anul Nou sa va aduca multe bucurii, sanatate si prosperitate!
Otilia Radu
Replica: La Multi Ani! by Admin TTT (3907 mesaje), la 26-12-2008 Date: Fri, 26 Dec 2008
From: Sergiu Cirju
Subject: Jana Cirja - Republica Moldova
Sincere multumiri echipei de la Top Terra Trade si urari de bine cu prilejul Sfintelor sarbatori de iarna, cu pace, lumina si caldura in suflet.
Va doresc sa aveti parte de un an minunat, bogat in impliniri, inalt in aspiratii si plin de succese.
Minunata noapte de An Nou sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oamenii dragi, iar frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor sa va aduca sanatate, putere de munca si multe impliniri alaturi de cei dragi. Va doresc ca noul an sa va intre in casa mai fericit ca oricind, iar caldura sarbatorilor sa va aduca in suflet bucuria.
La Multi Ani!
Cu respect,
admiratoarea lucrarilor dvs din Republica Moldova.
Replica: La multi ani! by Admin TTT (3907 mesaje), la 26-12-2008 Date: Fri, 26 Dec 2008
From: Claudia
Dragii mei,
Va multumesc pentru urarile de Craciun si pentru munca voastra frumoasa si pentru
sufletele curate. Va doresc si eu sarbatori fericite si un an nou mai bun!
Cu stima,
Claudia
Replica: Monica - Adminica by Admin TTT (3907 mesaje), la 26-12-2008 Date: Fri, 26 Dec 2008
From: boo boo
Subject: Monica - Adminica
Pentru voi toti, pentru Adminica noastra draga, pentru toate gargaritele si gargareii care ne incantati cu goblene frumoase, va doresc sa aveti parte de sanatate, bucurii si iubirea sa va urmareasca la fiecare pas. Craciun Fericit!
Imi cer scuze ca abia azi trimit mail, dar netul meu imi joaca feste.
Pe toti va imbratisez cu drag si abia astept sa ne revedem cu bine in anul ce vine.
Replica: Craciun fericit! by Admin TTT (3907 mesaje), la 26-12-2008 Date: Fri, 26 Dec 2008
From: antoaneta turda
Va doresc multa sanatate si bucurii. Va doresc mult succes in frumoasa dvs. munca care ne infrumuseteaza si noua viata prin goblenurile pe care ni le daruiti.
Cu stima,
Antoaneta Turda
Replica: Craciun fericit! by Admin TTT (3907 mesaje), la 26-12-2008 Date: Fri, 26 Dec 2008
From: Dorina ciobanu
La multi ani! pentru ca in momentele triste ale vietii mele mi-ati ocupat timpul.
Dorina Ciobanu Constantinescu
Replica: La multi ani! by Admin TTT (3907 mesaje), la 30-12-2008 From: Daiana Zborostian
Date: Tue, 30 Dec 2008
Draga echipa Rogoblen,
Va doresc un An Nou plin de bucurii si prosperitate!
Aveti un proiect minunat si bucurati multe persoane.
La Multi Ani!
Daiana Zborostian.
Replica: La multi ani! by Admin TTT (3907 mesaje), la 31-12-2008 Date: Wed, 31 Dec 2008
From: Ioana Angheluta
Va multumesc mult pentru urarile de bine trimise.
Cumpar si lucrez cu mare placere goblenurile produse de firma dvs. Sper ca anul care vine sa nu va afecteze activitatea prin criza globala care se anunta. Va urez putere de munca si multa sanatate tuturor celor care isi desfasoara activitatea la Rogoblen.
La multi ani!
Elena Angheluta
Replica: La Multi Ani! by stoicescu steluta (230 mesaje), la 31-12-2008 Desi cu intirziere, tin sa multumesc din suflet pentru minunatul cadou de sarbatori oferit de prietenele noastre de la TTT. A fost o deosebita surpriza sa primesc acel colet in care se afla oglindita o buna parte din munca depusa de-a lungul timpului. Multumesc inca o data si va doresc sa aveti viata lunga plina de bucurii si realizari!
Si pentru ca suntem la final de an va doresc tuturor Gargaritelor si prietenelor de la TTT, An Nou fericit si un calduros La Multi Ani!
Replica: Va urez un Nou Anby Admin TTT (3907 mesaje), la 02-01-2009 Fri, 2 Jan 2009
From: silva
Va urez un Nou An cu multa sanatate, impliniri si mult noroc!
Leonora Francu.
Replica: 2009 by Admin TTT (3907 mesaje), la 02-01-2009 Date: Sun, 28 Dec 2008
From: Ghiga Eugenia
Subject: 2009
Stimati domni, doamne,
Am fost foarte fericita ca mi-ati trimis mail cu felicitare de Craciun. Va multumesc din tot sufletul pentru ceea ce faceti pentru noi, impatimitii de goblene. Meritati tot ce-i mai frumos in lume. Datorita dvs. noi nu stim ce inseamna plictiseala, nu mai stim cum sa oprim timpul ca sa ne onoram si obligatiile zilnice si sa si coasem cat mai multe goblene de la dvs.
Va doresc multa sanatate si mult succes in anul 2009.
Cu respect,
Eugenia Ghiga
Replica: Un An Nou Fericit! by Admin TTT (3907 mesaje), la 02-01-2009 Date: Wed, 31 Dec 2008
From: Adela Opait
La multi ani cu sanatate si multe impliniri dumneavoastra si echipei dumneavoastra. Un An Nou Fericit!
Adela Opait
Replica: La multi ani! by Admin TTT (3907 mesaje), la 02-01-2009 Date: Wed, 31 Dec 2008
From: Letitia Vasiliu
La multi ani, multa sanatate, fericire si prosperitate.
Cu drag,
Letitia
Replica: Monica - Adminica by Admin TTT (3907 mesaje), la 02-01-2009 From: Elena
Subject: Monica - Adminica
Gargaritele mele dragi,
Va doresc un an mai bun, lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate, fericire si prosperitate.
Sa ne incantati si anul acesta cu modele noi si frumoase.
La multi ani!