Acum este 23 Apr 2026, 13:09

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cum am inceput sa cos goblen
MesajScris: 04 Iun 2009, 12:21 
Neconectat

Nume forum:1
Inegalabil! Cum am inceput sa cos goblen, by PRICOP PETRONELA (16 mesaje), la 11-02-2006

Am inceput sa lucrez goblenuri din pura curiozitate; am inceput cu un peisaj mic cu putine culori, dar odata intrata in lumea magica a goblenului pur si simplu m-a fascinat si m-a vrajit total. Nu as putea lucra modele imprimate, nu ar mai avea farmecul specific.
Va urez sanatate la toti fanii ROGOBLEN.

Replica: Virus, by Admin TTT (3820 mesaje), la 11-02-2006

Bine ai venit in club, Petronela! Si afla ca eu obisnuiesc sa spun ca noi, cele care lucram goblen suntem virusate pana la dependenta

Replica: Pasiune, by Bozdog Ruxandra (2 mesaje), la 16-02-2006

Acum 11 ani am fost cu sotul meu in concediu pe valea Sebesului si am locuit la o familie din Martinie. In acea localitate toate femeile se intreceau in a coase goblenuri. Toti peretii erau acoperiti cu goblenuri inramate. Mi-am zis ca nici eu nu sunt mai proasta ca ele asa ca, la intoarcere ne-am oprit in Alba Iulia, si de la magazinul universal am luat ultimul goblen (era un baiat imbracat in albastru) destul de complicat deoarece avea cel putin 8 nuante de albastru. Incepind de atunci am cusut intr-o veselie. Ma sculam dimineata la ora 4 si pina la 6 coseam, veneam de la servici si ma apucam de cusut. Totul, in afara de goblen, mi se parea pierdere de vreme. Odata cu debutul bolii sotului meu, si dupa decesul acestuia, am incetinit si apoi nu am mai putut pune mina pe ac (acesta s-a intimplat acum 1 an si 1/2). As vrea sa ma apuc din nou dar parca ceva nu ma lasa. Goblenurile aparute la Rogoblen sunt cele mai frumoase si la un pret acceptabil. Am cusut numai goblenuri cu diagrama deoarece la acestea imaginea este impecabila. Sper sa trec de momentul acesta si sa reincep sa cos din nou. Modelele preferate sunt: peisajele si temele religioase.
Va doresc multa sanatate la toti si multumim Rogoblen pentru tot ce a facut pentru noi cei indragostiti de goblen.
Sanda Bozdog

Replica: Si noi... by Admin TTT (3820 mesaje), la 17-02-2006

multumim ca existati! Ne incanta amintirea ta despre modul cum ai devenit fan Rogoblen. Am citit colegelor noastre ceea ce ai scris si ne-am adus aminte, cu nostalgie, despre inceputurile noastre. Ale noastre, ca firma si, ale noastre, ca lucratoare de goblen. Una dintre noi si-a amintit cum sotul ei a parat-o mamei ei, ca a uitat cu totul de el de cand lucreaza goblen! In aceeasi ordine de idei, ne pare rau ca sotul tau a plecat. Dar, se pare, acesta este pactul nostru cand venim in aceasta lume, - suntem de acord sa si plecam. Cei care raman, ii plang pe cei plecati pentru ca le simt lipsa, dar ei sunt deja in lumea de unde au venit.
Iti uram, cu toatele, o zi buna in fiecare zi!

Replica: Pasiune, by Bozdog Ruxandra (2 mesaje), la 17-02-2006

Doamne, nici nu stiti ce bine mi-au facut cuvintele dvs. Parca nu ma mai simt asa de singura in durerea mea. O sa revin, ma grabesc la vecernie,
Sanda Bozdog

Replica: Undeva... by Admin TTT (3820 mesaje), la 17-02-2006

este scris sa nu-i plangem pe cei ce au plecat, ci, sa ne plangem pe noi. Cat adevar in aceste cuvinte! Important este sa ne traim fiecare clipa, frumos si cu toata intensitatea si iubirea de care suntem capabili! Ruxandra, iti urez ganduri bune si frumoase!
Monica

Replica: Inegalabil, by VOICU FLORENTINA CODRUTA (2 mesaje), la 20-03-2006

Acum un an jumate am fost la o colega in vizita si am ramas inmarmurita cand am vazut cat de frumos arata goblenurile inramate si puse pe perete. De atunci cos goblen si sunt foarte fericita ca deja am o mica colectie de sapte goblenuri gata inramate. Acum mai lucrez la cateva. Sunt foarte fericita atunci cand cos goblen.

Replica: Inramarea by Admin TTT (3820 mesaje), la 21-03-2006

are un rol deosebit. Am vazut goblenuri frumoase si impecabil lucrate ce aratau ca niste cenusarese datorita ramei sau passepartout-ului!

Replica: Bun venit in clubul impatimitelor de goblen, Codruta!, by Admin TTT (3820 mesaje), la 22-03-2006

Replica: Multumesc frumos. Chiar sunteti foarte draguti! by VOICU FLORENTINA CODRUTA (2 mesaje), la 25-03-2006

Replica: Modele de goblen, by Runceanu Andra (1 mesaje), la 26-03-2006

Bine v-am gasit. In primul rand va felicit pentru acest site si ma bucur ca am putut achizitiona si eu cateva modele de la dvs. Am si eu o intrebare. Nu se poate sa scoateti mai multe modele cu cai? Daca va trimit doua poze as putea avea si eu, contra plata desigur diagramele lor? Mi-ati fi de mare ajutor daca ati reusi acest lucru.
Va multumesc mult,
Andra

Replica: Bine ai venit, Andra!, by Admin TTT (3820 mesaje), la 27-03-2006

In primul rand, bine ai venit in clubul nostru!
Esti Sagetator de iubesti caii atat de mult?
Posteaza-ne imaginile cu caii sa-i vedem si noi!
Pentru alte informatii scrie-ne pe mail
In attach, un dar de bun venit!

Replica: Sper, by Ungureanu Corina Elena (3 mesaje), la 22-05-2006

ca la urmatoarea logare sa va trimit si niste fotografii cu goblenurile realizate de mine.
Va pup pe toti si spor la lucru!
Corina

Replica: La by Admin TTT (3820 mesaje), la 21-05-2006
multi ani pentru ziua ta onomastica, Elena Corina!

Replica: Adaugare, by Ungureanu Corina Elena (3 mesaje), la 22-05-2006

A, am uitat! Chiar remarcasem de la prima logare goblenul cu Sfintii Imparati.
Eu sunt Elena, iar sotul meu este Constantin, asadar... Va fi sigur urmatoarea achizitie, dar mai intai vreau sa le termin pe cele pe care le-am inceput: ,,Maica Domnului din Kazan", ,,Idila lebedelor" si ,,Cavalcada". Imi place se lucrez in paralel la 2-3 goblenuri, pentru diversiune.
Salutari tuturor

Replica: Nimic by Admin TTT (3820 mesaje), la 28-05-2006

nu este intamplator Corina Elena!

Replica: Corina, by cucos catalina (1605 mesaje), la 29-05-2006

Spor la lucru pentru ,,Idila lebedelor"! Eu tocmai am terminat acest goblen!

Replica: Idila lebedelor, by Lacramioara Popescu (261 mesaje), la 31-05-2006

Eu am terminat Idila lebedelor pe diagrama. A iesit tare frumoasa. Am si inramat-o tot la Top Terra si acum o si afisez aici. Mi-ar placea si o lebada neagra sau poate mai multe tot asa intr-un tablou pe verticala ca sa fac pereche cu acesta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: