Acum este 15 Apr 2026, 22:57

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Daca, pentru o clipa, Dumnezeu
MesajScris: 04 Aug 2009, 13:59 
Neconectat

Nume forum:1
Daca... by Niculescu Greta (49 mesaje), la 06-04-2008

Daca, pentru o clipa, Dumnezeu ar uita ca nu sunt decat o paiata de carpa si mi-ar oferi o bucata de viata, fara indoiala ca n-as spune tot ceea ce gandesc dar, cu siguranta m-as gandi la tot ceea ce spun.

As aprecia valoarea lucrurilor, nu pentru ceea ce valoreaza, ci pentru ceea ce inseamna ele cu adevarat.

As dormi putin, n-as mai visa deloc, caci prin fiecare minut, pierdem 60 secunde de lumina.

As merge cand ceilalti se opresc, m-as trezi cand ceilalti adorm. As asculta cand ceilalti vorbesc si as savura o inghetata de ciocolata.

Daca Dumnezeu mi-ar oferi inca o bucatica de viata, m-as imbraca simplu, as cadea in genunchi in fata soarelui, lasandu-mi goale trupul si sufletul.

Dumnezeule, daca as avea o bucata de viata... n-as lasa sa treaca nici macar o singura zi fara sa le spun celor pe care-i iubesc cat de mult ii iubesc.

As convinge fiecare barbat, fiecare femeie, ca ei sunt preferatii mei si as trai ca indragostit de dragoste.

As demonstra oamenilor cat de mult se inseala crezand ca inceteaza sa se indragosteasca imbatranind, fara sa stie ca incep sa imbatraneasca atunci cand inceteaza sa se indragosteasca.

I-as da aripi unui copil, dar l-as lasa sa invete singur sa zboare.

Cand ma vor pune in cutie... i-as invata pe batrani ca moartea nu vine odata cu batranetea, ci odata cu uitarea.

Am invatat atat de mult de la voi, oamenilor! Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe culmi, fara sa stie ca adevarata fericire consta in felul in care escaladezi muntele.

Am invatat ca un om nu are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus, decat atunci cand trebuie sa se aplece pentru a-l ajuta sa se ridice.
Gabriel Garcia

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: