|
Acum este 26 Iun 2026, 12:52
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Nicolae Orban
|
Subiectul mesajului: Re: Nu luam cu noi decat binele pe care l-am facut Scris: 04 Iun 2010, 20:10 |
|
|
|
Conteaza binele pe care-l faci din suflet neasteptand nimic in schimb.
_________________ Nic - Eu si Gargarita mea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Rosculet Adnana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu luam cu noi decat binele pe care l-am facut Scris: 05 Iun 2010, 16:51 |
|
|
|
Sunt momente in viata cand un singur gest conteaza mai mult decat o mie de cuvinte. Felicitari, Ralu!
Astazi, am impartit painea mea cu pasarelele de la geamul meu.
_________________ Adnana - Gargarita-Mereu-Primavara
Nu ma jeli, nu sunt un mit, sunt doar un inger fericit.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Parvu Irina
|
Subiectul mesajului: Re: Nu luam cu noi decat binele pe care l-am facut Scris: 05 Iun 2010, 20:59 |
|
|
|
Am avut o colega de servici care spunea asa: Cand nu mai ai nimic, cand ai ramas fara bani, imprumuta-te si da de pomana. A darui este secretul dragostei, energia creste intai in tine, iar atunci cand o daruiesti altcuiva care ti-o da inapoi, energia dintre noi se dubleaza. O sa descoperim ca totul provine de la emotia divina pe care vom incepe sa o intelegem. Transformarea mistica ce ne umple de dragoste ajuta umanitatea sa evolueze la un alt nivel, o lunga cale a evolutiei din generatie in generatie pana ajungem la raiul pe care il vom putea vedea. Asa ca, daruiti in fiecare clipa o vorba buna, o mangaiere, o floare, un zambet. Viata vi se va parea mult mai frumoasa.
Bravo, Ralu!
_________________ Prietenia este firul de aur care leaga inima intregii lumi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Antoneac Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Nu luam cu noi decat binele pe care l-am facut Scris: 05 Iun 2010, 21:11 |
|
Membru din: 29 Ian 2007, 16:59 Mesaje: 1208 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Te felicit, Ralu pentru gestul tau frumos. Te imbratisez cu drag.
_________________ Carmen - Gargarita-Gazda-Buna
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|