|
Acum este 31 Iul 2026, 10:27
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Rosculet Adnana
|
Subiectul mesajului: Cine sunt eu? Scris: 13 Iul 2011, 09:04 |
|
|
|
O prietena mi-a trimis urmatorul chestionar. Daca va place ideea, competati si voi, gargaritelor.
1. daca ai fi o planta/un copac, ce ai fi? 2. daca ai fi un animal/pasare/insecta, ce ai fi? 3. daca ai fi o carte, ce carte ai fi? 4. daca ai fi o culoare, ce culoare ai fi? 5. daca ai fi un instrument muzical, ce ai fi? 6. daca ai fi un cantec, ce cantec/melodie ai fi? 7. daca ai fi o personalitate importanta, cine ai fi? 8. daca ai fi o cladire, ce fel de cladire ai fi? 9. daca ai fi un element chimic ce element ai fi?
Ma simt ca fiind: un crin alb; o porumbita alba; o carte pentru colorat; culoarea cerului senin de primavara, harpa pe care se plimba degete tinere; o melodie cantata de Joe Dolan; sunt cineva care umple clapele pianului cu sunete celeste; o sera cu multe flori in ea; argint.
Cam asa ma vad eu.
_________________ Adnana - Gargarita-Mereu-Primavara
Nu ma jeli, nu sunt un mit, sunt doar un inger fericit.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt eu? Scris: 13 Iul 2011, 10:09 |
|
|
|
1. o floare de nu-ma-uita 2. ciocarlie 3. carte de povesti 4. auriu 5. vioara 6. un vals de Strauss (Viena) 7. povestitor 8. universitate 9. un element auriu, dar nu aur.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mocanu Didina
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt eu? Scris: 13 Iul 2011, 10:30 |
|
|
|
Adnana, chiar imi place.
1. magnolie 2. pantera 3. De veghe in lanul de secara 4. maron 5. flaut 6. samba 7. o contesa lenesa 8. palat 9. brom
_________________ Didina - Nimic nu este mai bland sufletului decat rugaciunea prietenilor facuta Domnului pentru noi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ramona Marculescu
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt eu? Scris: 13 Iul 2011, 10:59 |
|
|
|
Ah, ce imi place! Multumesc Adnana.
1. daca ai fi o planta/un copac, ce ai fi ? Nufar 2. daca ai fi un animal/pasare/insecta, ce ai fi? Colibri 3. daca ai fi o carte, ce carte ai fi? Poezii 4. daca ai fi o culoare, ce culoare ai fi? Verde 5. daca ai fi un instrument muzical, ce ai fi? Pian 6. daca ai fi un cantec, ce cantec/melodie ai fi? Un cantec de dragoste 7. daca ai fi o personalitate importanta, cine ai fi? Poetul Edgar Poe 8. daca ai fi o cladire, ce fel de cladire ai fi? De forma unei piramide 9. daca ai fi un element chimic ce element ai fi? Wolfram (as fi filamentul becului din fiecare loc ce trebuie luminat)
_________________ Ramona - Gargarita-cu-Suflet-de-Poet
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zoica Maniu
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt eu? Scris: 13 Iul 2011, 11:41 |
|
|
|
1. rozmarin 2. albina 3. o carte de bucate 4. auriu, precum graul 5. ocarina 6. muzica populara (indiferent de tara) 7. bucatar 8. salon de nunti si botezuri 9. Na (sarea de bucatarie)
_________________ Zoica - Gargarita-Gospodina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasiliu Letitia
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt eu? Scris: 13 Iul 2011, 11:50 |
|
Membru din: 06 Iul 2005, 09:52 Mesaje: 1218 Locatie: Timisoara Nume forum:1
|
|
Interesant. Multumesc, Adnana.
1. maces 2. tigru 3. carte de povesti 4. un albastru infinit 5. o vioara 6. o romanta 7. un mecena 8. Taj Mahal 9. diamant
_________________ Letitia - Gargarita-Blue
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt eu? Scris: 13 Iul 2011, 20:59 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5577 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Adnana, foarte interesant. -trandafir -pantera -un roman de dragoste -culoarea rosie. -pian -vals -chopin -o sera de flori -aur.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Georgeta Petrea-Manta
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt eu? Scris: 18 Iul 2011, 12:18 |
|
|
|
1. busuioc 2. porumbel alb 3. carte de rugaciuni 4. albastru 5. orga 6. De-as fi 7. Maica Tereza 8. biserica 9. fier
_________________ Geta - Gargarita-Alinare
Să fugi de fapta rea creştine, Ascult-al Domnului cuvânt Şi făptuieşte numai bine Din leagăn până la mormânt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Georgeta Petrea-Manta
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt eu? Scris: 18 Iul 2011, 12:23 |
|
|
|
Chestionarul arata ca numai cei care au raspuns au demonstrat o deschidere sufleteasca suficienta pentru a invita si alte gargarite in intimitatea unei inimii lor. Invitatia Adnanei, eu o vad ca pe o descriere deosebita, alta decat prezentarea de tipul: ma numesc... am varsta... lucrez ca... imi place, etc.). Cred ca ne trebuie curaj sa fii tu insuti/insati in totalitate. Fiinta noastra nu se poate manifesta in lipsa curajului.
_________________ Geta - Gargarita-Alinare
Să fugi de fapta rea creştine, Ascult-al Domnului cuvânt Şi făptuieşte numai bine Din leagăn până la mormânt
|
|
| Sus |
|
 |
|
rautu loredana
|
Subiectul mesajului: Re: Cine sunt eu? Scris: 18 Iul 2011, 12:39 |
|
Membru din: 13 Mar 2010, 19:42 Mesaje: 581 Locatie: botosani,com sulita Nume forum:1
|
|
1. bujor 2. caine 3. o carte de aventuri 4. albastru 5. chitara 6. I was born to make you happy- Britney Spears 7. primar 8. o casa cu mansarda langa o padure 9. fier
_________________ Lora - Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|