Acum este 30 Iul 2026, 11:35

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Un gand bun pentru Japonia
MesajScris: 11 Mar 2011, 13:13 
Neconectat

Nume forum:1
Dragii mele, in aceste momente de suferinta pentru omenire, nu pot sa spun decat sa ne rugam pentru sufletele care au plecat in chinuri fizice, in Japonia.
Sa ne rugam pentru cei ce au ramas fara cei dragi de langa ei, fara casa. Ei il au acum doar pe Dumnezeu cu ei si pe noi, toti ce vom alege sa ne rugam pentru ei. Eu o sa ma rog in aceasta seara, la ora 21 pentru ei. Daca puteti, adaugati suflu rugamintii catre Dumnezeu, sa ii ocroteasca. Doamne ajuta!

Sa ne rugam ca prapadul sa nu se extinda si in alte tari.
Doamne ajuta!

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Un gand bun pentru Japonia
MesajScris: 11 Mar 2011, 13:15 
Neconectat

Sa-i ajute Dumnezeu!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Mar 2011, 15:14 
Neconectat

Pe 26 decembrie 2004 se producea un cutremur in Sumatra urmat de un tsunami care a facut 200.000 de victime. Atunci Uranus intra in Pesti.
Acum Uranus intra in Berbec si produce un alt mare cutremur in Japonia urmat de tsunami.

Geta, fii convinsa ca diseara, la ora mentionata de tine voi aprinde candela si ma voi ruga pentru cei cuprinsi de asa cataclism.
Dumnezeu sa-i ajute pe bietii oameni ce trec prin acest cosmar (inteleg ca replicile sunt dese si destul de mari si vor dura cam o luna), iar pe noi sa ne fereasca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Mar 2011, 20:02 
Neconectat

Ma rog si eu.
Doamne fereste de asa necaz!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Mar 2011, 07:03 
Neconectat

Voi fi si eu alaturi de voi in seara aceasta.

Doamne ajuta!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Mar 2011, 12:59 
Neconectat

Un şoricel privi din crăpătura sa din perete şi îi văzu pe ţăran şi pe nevasta acestuia deschizând un pachet.
- Ce mâncare să fi adus oare? se întrebă şoricelul. Cu groază îşi dădu repede seama că era o capcană.
Şoricelul se strecură cu mare grijă în curtea animalelor şi dădu alarma:
- Este o capcană în casă, este o capcană în casă!
Găina cotcodăci şi se înfoie, ridică apoi capul şi îi spuse:
- Domnule Şoarece, vad bine că acest lucru te afectează, dar pentru mine el nu are nici o relevanţă.
- Nu pot permite ca acest lucru să mă afecteze.
Şoricelul se întoarse atunci înspre porc şi îi spuse:
Porcului îi fu milă de el, dar răspunse:
- Îmi pare foarte, foarte rău, Domnule Şoarece, dar tot ce pot să fac este să mă rog. Te asigur că te vei găsi în rugăciunile mele.
Şoricelul merse atunci la vacă şi îi spuse:
Vaca îi spuse:
- Vai! Domnule Şoarece, îmi pare foarte rău pentru tine, dar chiar nu este o urgenţă pentru mine.
Şi aşa se întoarse şoricelul în casă, cu capul plecat şi cât se poate de amărât pentru a înfrunta de unul singur capcana pusă de ţăran.
În chiar noaptea aceea în casă se auzi un zgomot. Cum ar fi zgomotul produs de o capcana în care s-a prins un şoricel.
Nevasta ţăranului se repezi să vadă ce s-a prins. Pe întuneric, ea nu îşi dădu seama că în capcană îşi prinsese coada un şarpe veninos.
Şarpele o muşcă pe nevasta ţăranului. Ţăranul o duse cât putu de repede la spital şi când o aduse acasă, ea mai avea încă febră.
Oricine ştie că cel mai bun tratament împotriva febrei este supa proaspătă de pui, aşa că ţăranul luă un cuţit şi se duse în curtea păsărilor, ca să facă rost de principalul ingredient pentru supă.
Dar nevasta lui nu se însănătoşi, aşa că prietenele şi vecinele ei veniră să o îngrijească şi stăteau cu ea mai toată ziua. Pentru a le da de mâncare, ţăranul fu nevoit să taie porcul.
Nevasta ţăranului nu se mai însănătoşi, şi muri la scurt timp.
La înmormântare veni multă lume, iar ţăranul trebui să taie şi vaca pentru a-i hrăni pe toţi.
Suntem cu toţii implicaţi în această călătorie numită viaţă. Trebuie să avem grijă unii de alţii şi să facem un efort în plus pentru a ne încuraja unii pe alţii.
Şoricelul se uita din crăpătura lui din perete, cuprins de tristeţe.
Aşa că data viitoare când auzi că cineva se confruntă cu o problemă şi tu ai impresia că acest lucru nu te priveşte, adu-ţi aminte: Când unul dintre noi este ameninţat, cu toţii suntem expuşi unui risc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Mar 2011, 13:11 
Neconectat

Am adus aceasta parabola aici ca sa intelegem cat conteaza empatia vizavi de ceea ce se intampla altora.
Iata ca emisia de cesiu din Japonia nu este ceva ce nu poate sa ne afecteze. Doamne ajuta sa nu ni se intample!
Sunt cu inima alaturi de poporul japonez ce este zguduit in continuare de cutremure.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Mar 2011, 18:24 
Neconectat

Cornelia, in sensul parabolei tale, eu cred de mult. Niciodata nu trebuie trecut cu indiferenta sau complezenta peste necazurile altora.

Emisiile radiante vor afecta de fapt intreaga lume si sper ca in rest, asa cum spui si tu, ca Cineva, acolo Sus ne iubeste si ne va pazi. Acum acolo (se transmite la posturile nationale la TV, in Japonia) radiatia este de 1000 de ori mai mare decat limita permisa, iar oamenii sunt deja evacuati din zona.

Prietena mea este in Japonia (inca de acum cativa ani) si de ieri tot vorbim pe mess. Ea se afla in cealalta parte a Japoniei unde cutremurul nu a fost foarte puternic, dar nu a avut acces la internet pana aseara (ora Romaniei). Ei au avut de-a face doar cu un tsunami, fara efecte devastatoare.

Ceea ce este extraordinar sunt oamenii din zona ei ce s-au organizat pentru a sari in ajutorul celorlalti. Exista un suflu sufletesc care se petrece acolo, in Japonia, care este extraordinar.
Discutam cu sotul meu aseara, toate exemplele povestite de prietena mea si el imi spunea ca numai Japonia putea declansa o iubire atat de mare.

Drept sa va spun si eu am inima plina de iubire vizavi de oamenii de acolo si ma rog pentru sufletele plecate la lumina si le doresc celor ramasi, armonie si pace ca sa-si poata reveni.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Mar 2011, 19:15 
Neconectat

Acum jumatate de ora, am vazut un reportaj despre cutremurul si scenele apocaliptice din Japonia. Groaznic, e putin spus.
Ma alatur si eu.

Este drept, Jeni, ca radiatia e de 1000 de ori mai mare decat limita maxima si cred ca evacuarea pe 20 de kilometri distanta de la centrala nu va fi suficienta, pentru ca efectele oricum se vor face simtite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Mar 2011, 21:32 
Neconectat

Cand am vazut la televizor reportajul cu acest cataclism am ramas fara cuvinte. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei decedati si sa le dea celor ramasi in viata putere sa treaca peste nenorocire.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: