Ecuatia fericirii by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 17-08-2008 E = GP+ I + LP + R + V + P E= entuziasm
GP= gindirea pozitiva
I = Intuitie (ingerul pazitor)
LP = lipsa prejudecati (nu judeca eu, il las pe Dumnezeu sa judece)
R = Ratiunea
V = vointa
P= puterea Sinelui (adaptabilitatea rapida la situatii noi create)
Replica: Observati? by Tender Rose (248 mesaje), la 17-08-2008 Cainele este si el in pat. De sus, picura ploaia... Toti au zambetul pe buze.

Replica: Mere pentru toti by Martis Liliana (87 mesaje), la 18-08-2008 Sunt fructele mele preferate si intotdeauna am in geanta doua-trei mere. Ma simt fericita cand pot sa le impart cu cei din jurul meu. Ieri, i-am dat unul unui batranel, in autobuz pentru ca spunea ca ii este rau. Cred ca era de la caldura. Parea cam deshidratat.
Replica: Si eu by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 19-08-2008 eram un fan inrait al merelor si chiar mancam non-stop. Mai apoi am invatat ca ar fi cazul sa mananc din toate fructele din sezonul respectiv. Mineralele si vitaminele difera de la fruct la fruct. Imi plac si strugurii, dar tare ma ingrasa!
Replica: Caci by Ramona Marculescu (198 mesaje), la 20-08-2008 in viata noastra invatam in mod egal despre pierdere si castig, despre fericire si suferinta...
Replica: Exista by Rosculet Adnana (264 mesaje), la 20-08-2008 doar un singur drum, spre pace, fericire, bucurie, armonie: drumul spre
mine-drumul spre
sine.

Replica: Credeti by Silvia Har (634 mesaje), la 21-08-2008 ca sunt superficiala daca va spun ca eu sunt fericita cand cos goblen?
Replica: Nu cred, Silvia, by Maria Nistor (4968 mesaje), la 22-08-2008 Si eu am aceeasi senzatie. A fi superficial cred ca este altceva.
Eu cred ca suntem norocoase sa avem o pasiune care sa ne faca si fericite.
Replica: Nu esti singura, Silvia. by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 27-08-2008 Si eu sunt fericita cand goblenez; dar sunt in aceeasi masura, nefericita, daca cineva ma intrerupe pentru a face altceva. Numai doua persoane reushesc sa ma intrerupa si nu este greu sa ghiciti cine sunt ele...
Replica: Minerva, by Silvia Har (634 mesaje), la 27-08-2008 la mine sunt trei cei care pot sa ma intrerupa din lucru. Mai nou si eu trebuie sa umblu in varful picioarelor pentru ca am doua lucratoare de goblen in casa.
Replica: Sunt curioasa, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 27-08-2008 Silvia.Cine mai gobleneaza la tine?
Replica: Mai trebuie by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 27-08-2008 sa spun ca si eu sunt fericita atunci cand cos goblen? Cred ca nu.
Ce mai cos printesele tale Silvia? (presupun ca de ele este vorba). Dar tu de ce model te-ai mai apucat? Ca tu taci si faci. Acus mai vad ceva nou la colectie.
Replica: Fetele by Silvia Har (634 mesaje), la 27-08-2008 mele isi cos pitici, ca nu aveam noi destui pitici pe creier, fiecare!
Sotul meu mestereste toata ziua la un traforaj de cand este in concediu, fetele cu goblenatul, iar eu cu alergatul: piata, mancare, curatenie, spalat, calcat. Dupa ce se termina vacanta si concediul sotului meu, schimbam placa. Ei la munca, eu la goblenat.
Eu lucrez a doua oara
Nostalgie. Sunt pe ultima suta de metri. Il daruiesc nasei mele de cununie de ziua ei, ca l-a vazut la mine si ii place mult.