|
Acum este 24 Iun 2026, 10:50
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Sugestii pentru acest site Scris: 16 Oct 2009, 14:19 |
|
|
|
Monica, asta imi aduce aminte de un proverb: Curiozitatea a omorat pisica. La mine nu este problema, ca adresa cu care sunt inregistrata este o adresa ce a disparut de pe net de mult. Adresa mea corecta este cea de pe care iti scriu mailuri. Daca as vrea sa o introduc pe cea noua, ar trebui sa imi fac un alt cont la Rogoblen?
Daca vrei sa primesti confirmare pentru comanda, da este necesara o adresa valida.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Silvia Har
|
Subiectul mesajului: Re: Sugestii pentru acest site Scris: 16 Oct 2009, 14:45 |
|
|
|
Da, Bica. Trebuie sa te inregistrezi din nou. Eu nu mai tin minte de cate ori m-am inregistrat. Bine ca se face o noua inregistrare dupa alta adresa de mail.
P.S. Te felicit pentru numele dat lui Lenus. Il merita!
_________________ Silvia - Prietenul la nevoie se cunoaste.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lamaita Ghilaciu
|
Subiectul mesajului: Re: Sugestii pentru acest site Scris: 16 Oct 2009, 17:26 |
|
|
|
Acesta sa fie oare motivul pentru care nu primesc confirmare la comanda?
Noua ta adresa este yahoo.ro. Oare exista asa ceva?
_________________ Lamaita - Din Lumina imi voi priveghea prietenele mele, gargaritele.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Silvia Agache
|
Subiectul mesajului: Re: Sugestii pentru acest site Scris: 16 Oct 2009, 17:30 |
|
|
|
Fii sigura de asta, Lamaita.
_________________ Cel mai bun serviciu pe care ti-l face un prieten este sa-ti fie alaturi atunci cand gresesti.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lucia Mora
|
Subiectul mesajului: Re: Sugestii pentru acest site Scris: 16 Oct 2009, 17:55 |
|
|
|
Tocmai mi-am facut un nou cont pentru ca nu ma puteam autentifica.
_________________ Gargarita-Eden
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Sugestii pentru acest site Scris: 18 Oct 2009, 13:50 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Va rog sa ma atentionati cand gresesc la mutarea de pe forum anterior, la useri. Atunci cand nu regasesc userii cu aceleasi date ca pe forumul arhiva, dau ca autor ori Admin, ori pe urmatorul user care a scris in topic.
Ieri am avut un soc cand nu am mai gasit-o pe Catalina Cucos in baza de date. Mi-a trebuit ceva timp ca sa ma dumiresc ca este vorba de actuala doamna Catalina Pop, care probabil, zilele acestea si-a schimbat numele.
Unele din persoanele care au scris pe forumul vechi, au ales pe cel actual sa isi modifice numele. Nu am nimic impotriva, numai ca va rog sa nu va suparati daca topicul din arhiva nu va avea numele vostru la user. Imi este dificil sa caut, mai ales ca baza de date nu se afla pe acest forum.
Semnalati orice deviere, va rog. Am ajuns sa fac unele operatiuni automat si m-am descoperit vulnerabila in fata unui volum de munca atat de mare. Ii cer scuze, Clementinei, care ieri a avut tot cea a scris ea, pe numele alte forumiste, timp de catea ore. Sper sa fi remediat problema corect.
Vorba lui Lenus: Trageti-ma de maneca, daca gresesc.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ileana Miroiu
|
Subiectul mesajului: Re: Sugestii pentru acest site Scris: 18 Oct 2009, 17:51 |
|
|
|
Monica, te felicit si va felicit pentru efortul de a muta forumul. Si iti multumesc. Nu ma supar ca nu apare numele meu, acolo unde am scris. Important este ca le putem consulta ori de cate ori vrem.
_________________ Ileana - Gărgăriţa-Balsam-pentru-Suflet
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Sugestii pentru acest site Scris: 21 Oct 2009, 08:59 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Monica am si eu o problema nelamurita , vreau sa intru pe anumite topice si nu imi da voie imi cere o parola , am tastat parola mea dar degeaba . Cum pot proceda ? Iti multumesc . Pupici dulci , dulci !
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Sugestii pentru acest site Scris: 21 Oct 2009, 09:04 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Alexandra, acele topice sunt parolate deoarece inca nu s-a finalizat transferul lor din casuta veche si pentru a nu exista riscul ca una din noi sa scrie in acel topic pana la finalizarea transferului, Adminica a gasit aceasta soltuie intermediara, de a parola topicul respectiv. Dupa ce se termina de transferat informatiile de pe celalalt forum vom putea vizualiza si acele subiecte.
Adminica, sper ca nu te superi ca am dat eu aceasta explicatie.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Sugestii pentru acest site Scris: 21 Oct 2009, 09:07 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Multumesc. Eu credeam ca am eu vr-o problema cu calculatorul de nu le puteam accesa.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|