Acum este 31 Mai 2026, 15:33

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 881 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 89  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Avataruri cu gargarite
MesajScris: 04 Oct 2009, 08:43 
Neconectat

Nume forum:1

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Oct 2009, 19:14 
Neconectat
Site Admin

Dragele mele, Gargarite,
Timp de cateva luni, am lucrat la acest topic. Mi-am dorit ca fiecare gargarita sa aiba, la intrare in casuta noua si avatarul si semnatura sa.
A fost o munca istovitoare pentru ca am cautat ca imaginea sa va reprezinte pe fiecare in parte. Intrucat nu am reusit sa gasesc pe net ce imi doream, pentru o parte din ele, am apelat la Photoshop si am creat avatare care sa va reprezinte.
Din nefericire, cele 180 de avatare au disparut brusc, in ziua in care a fost publicat site-ul nou. Cei care raspund de publicarea forumului nu stiu nimic, iar eu nu m-am gandit niciodata ca ar fi cazul sa-mi pastreze o copie a muncii mele.
Asa ca, incepand de azi dimineata, am incercat sa refac arhiva. Am ales calea in care sa nu mai apelez la colaje in Photoshop, dar din pacate, este tot anevoioasa. Am conchis ca este preferabil sa ma ocup de avatare, pe masura ce fiecare gargarita va posta intr-un topic.
Am observat ca cele care aveti exercitiul forumului phpbb3, ati incarcat propriile avatare si acolo unde sunt fotografiile voastre sau unde eu nu am gasit ceva care sa va reprezinte, asa cum va stiu eu, nu am mai schimbat.
Exista cateva gargarite, cum esti tu, Alexa, de pilda, care nu apar in acest topic. Nu am putut sa creez pentru tine nici macar semnatura, anterior, pentru ca nu erai in baza de date ce a fost importata la inceputul anului. Actuala baza de date a fost importata abia pe 1 octombrie. Voi repara cat mai repede multele inadverdente.
Din nefericire, de forum ma ocup in timpul meu liber si acesta a cam intrat la apa.
Imi cer scuze ca acest topic este incomplet.
Va imbratisez cu caldura, pe fiecare in parte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Oct 2009, 19:41 
Neconectat

Monica, depui atata munca pentru noi, fiecare detaliu este atat de bine gandit si de minutios pregatit. Eu iti multumesc din suflet pentru avatarul meu, mai potrivit nici ca se putea gasi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Oct 2009, 21:03 
Neconectat

Monica, multumesc pentru avatar. Oare diploma ta de merit cam cati kilometri ar trebui sa aiba? Felicitari pentru ceea ce faci!

Bica, multumesc pentru nume. Nu ma gandeam sa port un asa nume de gargarita; imi place mult. Si sa mai spun ceva. Imi caut si o semnatura in scris de mana cu numele ce-l am. De obicei cand am pixul si foaia in fata, nu ma pot abtine sa nu "mazgalesc". Acum, mi-am luat treaba in serios si cand vad pix si foaie, mai fac o iscalitura cu Gargarita-Zmeura-Dulce.

Gargareste, va pup si va imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Oct 2009, 21:48 
Neconectat

Monica, cat de multa munca depui tu pentru a face cat mai bun site-ul si forumul acesta! Nici nu imi pot si nici nu cred ca vreau sa-mi imaginez!
Atatea avatare minunate ai creat.

Eu sper sa ai un inceput de saptamana cat mai bun.

Cristinel, bulinele de pe elitre au cazut pe pantofii de tenismena.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Oct 2009, 09:32 
Neconectat

Draga Monica, am vazut avatarul si imi place foarte mult. Multumesc frumos.
Sper sa pot fi la inaltimea lui.

Tu, Angela esti deasupra avatarului, intotdeauna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Oct 2009, 10:51 
Neconectat

As vrea si eu avatar cu gargarita. Danut mi-a lipit o imagine (dehh, eu nu m-am descurcat), dar o gargarita mi-ar place mai mult.
Te imbratisez, Monica.

Adriana, tu esti unica pe atlasul unor petale de trandafir. Numele tau este inceputul (alfabetului) si esti o bijuterie de Gargarita!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Oct 2009, 13:41 
Neconectat

Multumesc, Monica pentru munca depusa si sunt foarte curioasa cum ma vezi tu gargarita in avatar.

Victory, la avatarul tau am muncit atunci mai mult de o ora. Era vorba despre Soare-n-Suflet, nu? Si sufletul nu este ceva ce poti cuprinde intr-o singura imagine. Intr-o zi, poate voi avea ragaz sa ma intorc si la Soare-n-Suflet.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Oct 2009, 13:58 
Neconectat

Monica, zilele trecute ma gandeam ce imagine sa-mi pun la avatar. Cum ne-ai obisnuit, ne-ai pregatit o surpriza cu avatarurile: al meu, imi place foarte mult si nu mai am de gand sa postez nicio fotografie. Iti multumesc si eu zic ca unul mai potrivit nici ca se putea sa imi gasesti. Am vazut si avatarurile celorlalte gargarite si vreau sa-ti spun ca sunt minunate. Sper sa fie si ele la fel de incantate ca mine.
Mii de multumiri pentru grija ce ne-o porti si pentru eforturile care le depui pentru noi, eforturi care stiu ca nu sunt mici.

RodiMar, eu iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Oct 2009, 23:30 
Neconectat

Eu am persoanalizat putin avatarul meu. Mi-am ales ca avatar o pictura a Sandrei Kuck care imi place la nebunie si am pastrat si gargarita pregatita pentru mine de Monica.
Pupici tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 881 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 89  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: