|
Acum este 30 Apr 2026, 02:02
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Adela Aura Vlad
|
Subiectul mesajului: Re: Avataruri cu gargarite Scris: 25 Ian 2011, 22:45 |
|
|
|
Te inseli. Numele de gargarita arata ca ai intrat in constiinta grupului si ca esti apreciata atat pentru ceea ce lucrezi, dar si pentru toata activitatea din gradina, pentru empatia cu care esti alaturi de celalalte gargarite. El vine, mai tarziu (la mine a durat ani), dupa ce inima ta vibreaza cu celalalte inimi frumoase de aici si invers. Acum, in acest moment, chiar ai pentru ce sa te bucuri. Avatarul tau ne-a starnit primavara din inimi, la toate.
_________________ Adela - Gargarita-Vis-de-floare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Grozavu Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Avataruri cu gargarite Scris: 25 Ian 2011, 22:57 |
|
Membru din: 04 Dec 2010, 10:21 Mesaje: 1134 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Bineinteles ca ma bucur, Adela, cu sau fara nume, am avatar, deci sunt gargarita.
_________________ Andru - Prietenia este încercarea prin care se măsoară inima unui om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
rautu loredana
|
Subiectul mesajului: Re: Avataruri cu gargarite Scris: 24 Feb 2011, 17:13 |
|
Membru din: 13 Mar 2010, 19:42 Mesaje: 581 Locatie: botosani,com sulita Nume forum:1
|
|
Nu stiu cine mi-a daruit acest frumos avatar pe care il am, dar vreau sa multumesc din suflet, este unul la care eu nu m-as fi gandit niciodata. Am citit si motto-ul pe care l-am primit, de asemenea astazi. Vreau sa zic atat multumesc. Cred ca cea/cele care mi-au ales acel avatar si acel citat pentru mine este ingerul meu pazitor, sa va zic si de ce. Sunt lucruri ascunse daca pot sa zic asa despre mine pe care nici una dintre voi nu le stiti inca, dar totusi mi se potrivesc asemeni unei manusi cadourile primite astazi. Am ramas masca, umbreluta o sa o folosesc la vara. Eu nu am voie sa ma expun la soare, de accea ziceam ca mi-ati facut un cadou foarte potrivit, cat despre motto, sunt cuvintele pe care eu nu le gasesc sa le exprim desi asta simt. Ar fi trebuit sa scriu o carte ca sa va fac sa intelegeti ce si cum si tot nu as fi reusit sa ma fac inteleasa, pe cand aceasta fraza este complexa. Multumesc din suflet.
_________________ Lora - Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ramona Marculescu
|
Subiectul mesajului: Re: Avataruri cu gargarite Scris: 25 Feb 2011, 19:58 |
|
|
|
Lora, chiar ca ai un avatar minunat. Sa il stapanesti sanatoasa. Imi place si semnatura. Ingerul tau se numeste Monica. Ea se ocupa de avatar si semnatura. Pupici dulci.
_________________ Ramona - Gargarita-cu-Suflet-de-Poet
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Avataruri cu gargarite Scris: 25 Feb 2011, 20:56 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5568 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Lora, felicitari pentru frumosul avatar si semnatura. Te pupa,
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tender Rose
|
Subiectul mesajului: Re: Avataruri cu gargarite Scris: 26 Feb 2011, 10:37 |
|
|
|
Lora, felicitari pentru avatar.
Te pupa o evreica cu suflet mare.
_________________ Tender Rose - Gargarita-Iubire-de-Roza
|
|
| Sus |
|
 |
|
rautu loredana
|
Subiectul mesajului: Re: Avataruri cu gargarite Scris: 26 Feb 2011, 17:30 |
|
Membru din: 13 Mar 2010, 19:42 Mesaje: 581 Locatie: botosani,com sulita Nume forum:1
|
|
Multumesc din suflet de urari, fetelor. Va pup si va doresc final de saptamana frumos.
_________________ Lora - Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ionita Filuta
|
Subiectul mesajului: Avataruri cu gargarite Scris: 27 Feb 2011, 14:08 |
|
Membru din: 15 Apr 2010, 07:56 Mesaje: 18 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
_________________ Fifi - Un prieten la nevoie se cunoaste.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Avataruri cu gargarite Scris: 27 Feb 2011, 15:02 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
Bine ai venit, Fifi. Acest avatar il are deja o gargarita de pe forum, de aceea, te rog mult sa citesti cu atentie Regulamentul forumului si eventual, sa te prezinti la Bun venit in gradina Gargaritelor. Aici este regulamentul: http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=25
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprea Alina
|
Subiectul mesajului: Re: Avataruri cu gargarite Scris: 06 Mar 2011, 18:19 |
|
Membru din: 08 Noi 2010, 17:33 Mesaje: 407 Locatie: Ilfov Nume forum:1
|
|
_________________ Opali - Prietenul este un om care te cunoaste perfect si, cu toate acestea, iti vrea binele.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|