Buna, dragele mele, Am venit si eu cu un ceiut si cand am intrat poc!, am dat cu nasul de o casuta noua. O asteptam, dar nu credeam ca imi va crea atatea emotii. De emotii nu mai stiam nici sa ma loghez. Am reusit sa mai intru putin de la vecina (ii fac tema la matematica baiatului ei in schimbul a 5 minute de internet, asta este!). Mi-a promis fratele meu ca pana duminica incearca sa rezolve problema PC-ului meu. Mi-ar fi placut sa va aduc o imagine, asa de casa noua, cu sampanie, bombonele si un buchet de floricele, dar din pacate, nu am. Tin sa multumesc intregului colectiv TTT pentru grija si dragostea ce ne-o poarta. Imi este putin greut, acum, cu noua casuta, dar usor, usor voi gasi cheita potrivita pentru fiecare usita. Ca incheiere, tin sa va urez o zi minunata asa cum mi-ati facut-o voi mie, cand am descoperit noua casuta. Va pup dulce dulce si trebuie sa plec, la mine acasa, dar abia astept sa pot sa va reintalnesc din nou.
Alexa, calda si buna, ca o paine ardeleneasca, scoasa din vatra, - asa esti tu. Sa dea Domnul sa ai parte inmiit de toate bucuriile pe care le faci tu, fiecaruia. Cu aceeasi calda imbratisare pentru tine si Toni, Monica
|