|
Acum este 26 Ian 2025, 17:06
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
Autor |
Mesaj |
Admin
|
Subiectul mesajului: Dimensiuni imagini Scris: 07 Iul 2020, 15:40 |
|
|
Site Admin |
|
|
Dragele mele, va rog sa dimensionati din postimage imaginile pe care le postati pe forum. Dimensiunea aleasa trebuie sa fie 480 x 640 pixeli. Cu parare de rau va anunt ca, sigur, nu peste mult timp, cine a postat imagini mai mari sau nu le-a redimensionat pentru forum, nu le va mai gasi aici. Este pacat sa nu pastram in acesta gradina efortul muncii noastre, bijuteriile inimilor noastre.
_________________ Monica
|
|
Sus |
|
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Dimensiuni imagini Scris: 08 Iul 2020, 09:23 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8161 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
Draga Monica, daca am postat imagini cu alta dimensiune a fost pentru ca Postimage, luni in sir a distorsionat imaginile pe care noi le-am postat la dimensiunea 480x640 pixeli. Am apelat la alte dimensiuni pentru ca am fost fortata de imprejurari si nu pentru ca nu am respectat regulile forumului. Am observat ca acum Postimage nu mai distorsioneaza imaginile pe care le incarcam. Imi pare rau pentru neajunsurile aduse forumului. Te imbratisez cu drag si te rog sa nu te superi prea tare pe noi.
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
Sus |
|
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Dimensiuni imagini Scris: 08 Iul 2020, 19:26 |
|
|
Site Admin |
|
|
Irela, up-datarile prezentului forum va duce la stergerea imaginilor si, sincer, imi pare rau sa dispara iar fotografiile. Nu sunt suparata pe nimeni, doar ca ma mahneste acest viitor neajuns.
Iti trimit o calda imbratisare de la Focsani si toate gandurile mele bune pentru tine.
_________________ Monica
|
|
Sus |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|