|
Acum este 16 Apr 2026, 05:38
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Postare cu numele site-ului Scris: 10 Mai 2010, 10:12 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Va rog mult nu mai postati imagini pe care este scris numele site-ului. Avem probleme. Sunt multe unde numele site-ului este scris cu litere mari chiar pe centrul fotografiei.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nechita Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Postare cu numele site-ului Scris: 10 Mai 2010, 12:16 |
|
Membru din: 03 Mar 2010, 15:07 Mesaje: 919 Locatie: iasi Nume forum:1
|
|
Eu sunt vinovata pentru crearea acestui topic. Nu am nici o scuza, dar eu va rog sa ma iertati.
_________________ Gargarita-Craiasa-Tandra-Inocenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Postare cu numele site-ului Scris: 10 Mai 2010, 16:15 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Te inseli, Dana. Este vorba de altcineva care a postat chiar multisoare, iar cei de la site-ul respectiv fac presiuni si arunca cu amenintari. O rezolvam noi, pana la urma, dar va rog pe toate, nu mai recidivati. Imi este greu sa iau fiecare topic si sa verific.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Postare cu numele site-ului Scris: 10 Mai 2010, 17:38 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5334 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Monica, te rog din suflet sa imi spui daca eu sunt vinovata ca sa stiu sa nu mai fac si sa nu aveti probleme din cauza mea. Va trimit o imbratisare calda, dragi gargarite.
Pupici
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Postare cu numele site-ului Scris: 10 Mai 2010, 17:50 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Sonia, te rog nu te culpabiliza. Rugamintea mea se adresa tuturor celor ce aduc imaginide pe alte site-uri, mai ales cele pe post de felicitari. Nu imi cereti sa va spun cine a gresit.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Golesteanu Eliza
|
Subiectul mesajului: Re: Postare cu numele site-ului Scris: 10 Mai 2010, 17:58 |
|
|
|
Nu imi cereti sa va spun cine a gresit. Imi cer scuze.
_________________ Eliza - Prietenia este o carte fara sfarsit.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|