Rame - inramari - practice by Preda Niculina (2 mesaje), la 09-02-2006 Ar fi frumos sa se poata face si un schimb de idei practice. De exemplu am cautat rame pentru goblene; este foarte greu sa gasesti rame pe dimensiuni (ma refer la materialele comandate). La comanda parca este si mai greu, numai cadrul costa o avere. Daca are cineva o idee de cum se pot face rame si o poate impartasi ar fi minunat.
Replica: Rame pe dimensiuni by Admin TTT (3892 mesaje), la 09-02-2006 Nu prea am inteles ce vrei sa spui cu rame pe dimensiuni. Te referi la rama pentru inramat/incadrat goblenul lucrat sau la gherghefe?
Bine ai venit in clubul nostru, Niculina!
Replica: Practice by angela draganoiu (428 mesaje), la 13-02-2006 Eu am gasit rame pentru goblenurile lucrate la preturi nu foarte mari, exemplu pentru ,,Mestecenii aurii" mi-au cerut, anul trecut, cam 300.000 lei cu passepartout, langa Liceul Caragiale. Mi s-a parut un magazin deosebit si unde vanzatoarea te ajuta sa alegi. Nu vreau sa le fac reclama.
Replica: Practice, by Preda Niculina (2 mesaje), la 16-02-2006 Despre inramare ziceam. Eu nu am gasit nimic convenabil. Am gasit undeva la comanda, la 300 mii fara geam, fara passpartout, adica numai cadrul de inramare. Gata facute nu reusesc sa le potrivesc cu dimensiunile goblenelor, - daca au lungimea corespunzatoare sunt prea late sau prea inguste, daca au latimea corespunzatoare sunt prea lungi sau prea scurte. Rezulta ori o mutilare a goblenului, ori nu se pot inrama pentru ca marginile nu sunt suficient de late (am goblene pe materiale cumparate de la Rogoblen).
Replica: Mergi la www.rogoblen.ro Obiecte personalizate Inramari, by Admin TTT (3892 mesaje), la 16-02-2006
Firma noastra realizeaza inramari cu passpartout fara acid, diverse nuante, cu rama si tehnologie italiana. Pretul la o rama (R20) pentru M
esteceni Aurii, cu passpartout inclus si cheltuieli postale ajunge ~ 360 000 lei
Replica: Practice by roman gabriela (2 mesaje), la 16-02-2006 M-ar interesa pentru
Mucenica, cat m-ar ajunge inramatul la voi?
Replica: Uite link-ul! by Admin TTT (3892 mesaje), la 17-02-2006 Inramari si, in plus, o groaza de alte informatii!
Bine ai venit pe forumul nostru, Gabriela!
Replica: Mucenica pentru Gabriela by Admin TTT (3892 mesaje), la 23-03-2006 Uite raspunsul pentru tine in fisierul atasat.
O zi buna in fiecare zi,
Monica