Cum este indicat sa inramez un goblen? by Alexandra Andreea (80 mesaje), la 17-11-2007
Buna,
Sint noua pe forum. Cu ajutorul fiicei mele am reusit, in sfirsit, sa intru.
Am o nelamurire: in functie de ce se alege o rama simpla sau cu passepartout?
Replica: Bun venit tie si fiicei tale Cosmina! by Vasiliu Letitia (1427 mesaje), la 18-11-2007 Se spune ca passepartout-ul ofera spatiu de respiratie tabloului, dar cred alegerea e in functie de gustul fiecaruia.
Replica: Primele mele lucrari. by Alexandra Andreea (80 mesaje), la 19-11-2007 Multumesc.
Asa arata prima mea lucrare:
Replica: Primele mele lucrari. by Alexandra Andreea (80 mesaje), la 19-11-2007
Si asa arata a doua:
Replica: In primul rand, by Doruletz Mic (987 mesaje), la 19-11-2007 bine ai venit pe Forum, Cosmina si din partea mea! Ti-am adus si niste flori in prag de iarna pentru tine si fetita ta.
In ceea ce priveste inramarea, eu prefer passepartout-ul pentru ca imi da senzatia ca lucrarea este mai bine pusa in evidenta. In plus, nu stiu daca ai observat, lucrarile incadrate in passepartut par mai ,,rasate", mai elegante. Dar si la mine exista exceptii. Asa simt eu.
Replica: Aceasta by Alexandra Andreea (80 mesaje), la 19-11-2007 este una din "operele" mele. Acum am ajuns la concluzia ca ar fi aratat mai bine cu passepartout.
Replica: Diferenta, by Alice Popa (223 mesaje), la 20-11-2007 fara passpartout.
Replica: Diferenta, by Alice Popa (223 mesaje), la 20-11-2007
cu passpartout.

Replica: Si cum as fi procedat eu. by Alice Popa (223 mesaje), la 20-11-2007 Este parerea mea. Nu trebuie sa te superi pe mine daca imi expun parerea. Stii, fiecare are gusturile lui. Noi avem un interior minimalist si nu s-ar potrivi o rama Blondel sau altceva mai lat. Mi-am imaginat cum as fi inramat eu goblenul tau, in casa mea. Probabil tu ai un interior mobilat in stil clasic si se asorteaza cu restul ambientului. Rama ta este frumoasa.
Replica: Mi-a placut inramarea ta, by Maria Zanfir (522 mesaje), la 01-02-2008 Alice.
Iar tablourile tale, Cosmina, chiar fara pass, tot frumoase sunt asa cum le-ai inramat. Si subiectele sunt frumoase.
Replica: Oare by Milos Cosmina Elena (574 mesaje), la 03-02-2008 cu pass vernil cum ar fi aratat?
Alice, ce program folosesti pentru a face simularile?
Replica: Cosmina, by Doruletz Mic (987 mesaje), la 03-02-2008 banuiesc ca softul folosit este Photoshop. Alice, scrie la
Provocare, parca, ca pleaca din tara. Cred insa ca aceste colaje au fost facute de Marian, boy-ul ei. Dar nici Gargarelul acesta nu a mai intrat de mult timp pe Forum. Am vazut ca la Divertisment incerca Serban un duel cu imagini cu el, dar nu a raspuns. Inseamna ca, fie o fi cu Alice, fie nu a mai intrat pe Forum...
Cu passepartout vernil - mie mi s-ar parea ca ar cam ucide goblenul care are din plin verde. Dar, este doar parerea mea. Mai depinde si de verdele folosit.
Replica: Doruletz by Milos Cosmina Elena (574 mesaje), la 04-02-2008 eram doar curioasa. Am vazut pe site, la modele lucrate, 3 stiluri de pass pentru "Mireasa din munti". Toate aratau super.
Replica: Cosmina, by Doruletz Mic (987 mesaje), la 04-02-2008 este greu sa te hotarasti. Stiu ce vrei sa spui. Eu invart in minte toate posibilitatile, toate variantele si dupa ce ma hotarasc, raman in inima cu o nemultumire: daca nu am gandit bine, daca nu o sa fie frumos?
De exemplu, eu detest un pass (cum zici tu si Maria, si ziceti fain - nu ni se mai scrantesc degetele scriind asa un cuvant lung!) negru la un tablou. O prietena de-a mea si-a decorat garsoniera singura si a vopsit un perete rosu si restul in alb. Si-a luat canapea neagra si masuta diin lemn alba, are un pled aruncat pe canapea, rosu, iar pe pereti are tablouri cu mult alb, inramate in pass negru si rama alba (acestea sunt expuse pe peretele rosu), iar cele cu mult negru, au pass alb si rama neagra (peretii cu alb). A iesit ceva deosebit. Pe jos, a gasit la second un covor oval alb cu o dunga rosie, mica si o dunga neagra mare.
Tu ti-ai fi aranjat asa casa? Eu, nu si totusi a iesit nemaipomenit de frumoasa. Are niste perdele albe, transparente, cu picuri aleatorii rosii si negru (de la bazar). Draperia a gasit-o la Ikea (negru cu alb).
Tu ce vrei sa inramezi de esti in dilema?
In alta ordine de idei, va anunt ca sunt mandra ca s-a folosit trandafirul meu (de mai sus) la newsletterul de azi de la Rogoblen. Este drept ca au avut ceva de munca pana au facut si fundalul si barele de separatie, dar, asa cum spuneam, sunt mandra...
Replica: Doruletz, by Milos Cosmina Elena (574 mesaje), la 05-02-2008 chiar acum nu mai am nimic de inramat. Daca te uiti putin mai sus pe topic, ai sa vezi un goblen cu un peisaj, inramat clasic. Pe atunci nu intram pe forumul de la TTT. Ulterior mi-am pus intrebarea oare cum ar fi aratat cu pass.
Mie imi place cum arata si asa, clasic.
Replica: Important, by Doruletz Mic (987 mesaje), la 05-02-2008 Cosmina este ce iti place tie. Cum nici eu nu m-as vedea locuind intr-un interior minimalist. Eu sunt inconjurata de toate lucrurile mele dragi, stil clasic spun unii, eclectic, zic altii. Eu spun ca este stil Doruletz! Tot asa si la tine: stil Cosmina!
Replica: Mostra de draft primar, by Admin TTT (3831 mesaje), la 07-02-2008 la inramare
Top Terra Trade
Doruletz, multumim pentru trandafir. A fost scanteia ce a aprins ideea de a realiza un fundal pastelat la newsletterul nostru.
Replica: Ce idee by Doruletz Mic (987 mesaje), la 07-02-2008 grozava ne-ati dat, Monica! Vedeti, nu am zice Maria, degeaba, ca sunteti profesionisti!
Da, uite cum vezi ce este mai bun pentru tabloul tau.
In ceea ce priveste trandafirul, sunt flatata! Multumesc!
Replica: Cosmina, by Alice Popa (223 mesaje), la 09-02-2008
scuze. Am fost intradevar plecata, m-am intors si inca nu mi-am intrat in ritm. Nu este usor sa traiesti ca la tine acasa, intr-un hotel. Marele meu noroc este ca ajungeam acolo doar ca sa dorm. Viena este si ea gri in acest sezon. Strudelul lor este demential, motiv pentru care, in ciuda stresului am mai pus doua kilo pe mine. Am cam mancat uscaturi (sandvisuri cu legume si sunca de Praga si multa branza) - tratatie din partea firmei alaturi de un strudel-doua, o cafea si apa plata. Seara mai ieseam, invitata de un grup sau altul de la hdq si luam o cina frugala - peste grill cu legume si salate uriase. Am observat discrepanta intre o cina in Viena si o cina in Bucuresti - la menul pe care il abordez eu, de obicei, la o cina, intr-un restaurant, costurile in Bucuresti sunt duble. Si, cu parere de rau, nu si la acelasi standard. Nu ma refer la restaurantele elitiste ci, la cele obisnuite. Admir in continuare posibilitatea de a-mi achizitiona contra unui euro, salata proaspat preparata cu tot felul de legume si amestec. La cat mananc eu, o salata, model descris mai sus, - ma satura pentru pranz si cina.
Nu mi-am cumparat nimic din Viena, doar la plecare, din aeroport, i-am luat lui Marian o inimioara muzicala.
Da, Cosmina, majoritatea imaginilor prelucrate de pe acest forum, postate de Marian si de catre subsemnata, ii apartin lui Marian.
Mai jos ti-am, facut o prelucrare asa cum ti-ai dorit. Sper sa iti faci o idee.