Acum este 16 Apr 2026, 04:40

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Rama pentru Idila lebedelor
MesajScris: 27 Iul 2009, 11:17 
Neconectat

Nume forum:1
Rama pentru Idila lebedelor by Condrasov Gabriela (234 mesaje), la 31-07-2008

Am inceput sa lucrez la Idila lebedelor putin si nu stiu cam ce haina i s-ar potrivi. De obicei, imi pun astfel de intrebari cand imi aleg goblenurile. Problema este ca vreau sa il termin pana pe 11 august (nu este nimic special) pentru ca ma asteapta Linistea iernii.

Va rog sa ma ajutati ca niste modele de rame. Eu am gasit ceva, dar nu este chiar pe placul meu, asa ca apelez la ajutorul dumneavoastra, pentru ca stiu ca aveti gusturi exceptionale.

Replica: Va rog frumos sa ma iertati, by Condrasov Gabriela (234 mesaje), la 31-07-2008

daca de data asta am intrat mai rar pe forum. Adevarul este ca daca nu am camera foto digitala sau macar un telefon mai bun (sa am si cablu de date la el) ca sa fac fotografii la ceea ce lucrez si ma simt cam prost. Pentru ca doar vorbesc despre goblenul in lucru, dar nu am imagini.

Replica: Sa inteleg by Vasiliu Letitia (1480 mesaje), la 31-07-2008

ca si noi cele care doar povestim despre ce avem in lucru, ar trebui sa ne simtim la fel?

Replica: Nu, nu, nu! by Condrasov Gabriela (234 mesaje), la 31-07-2008

Doamne Fereste, Letitia, era doar vorba de cum ma simt eu, ca doar povestesc despre goblenul meu, si ma simteam prost mai ales fata de fetele care expun mereu ceea ce lucreaza. Doar atat. Nu a fost nici o aluzie

Deci: era vorba doar de sentimentul meu.

Imi pare foarte rau, daca mai sunt persoane care au aceeasi parere. Voi avea grija sa aleg cuvintele cu mai multa atentie cand voi dori sa spun ceva.

Va pup gargaritelor. Spor la goblenat!

Replica: Daca iti doresti, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 31-07-2008

ceva cu adevarat, ai sa reusesti. Se spune ca trebuie sa ne gandim bine cand ne dorim ceva pentru ca Dumnezeu ne da ceea ce dorim.

Gabriela, nu trebuie sa te simti prost ca nu ai un aparat foto, ci trebuie sa ti-l doresti. Este o diferenta imensa. Iti doresc spor la goblenit, sa reusesti sa-l termini cand ti-ai propus. Eu nu-mi propun sa concurez cu cronometru si timpul a ramas in urma demult pentru mine.

Replica: Stai linistita, Gabriela, ca nu s-a suparat nimeni. by Vasiliu Letitia (1480 mesaje), la 31-07-2008

Nu vreau sa te simti nici tu prost: goblenul este o relaxare, o bucurie si cosi atunci cand ai imbold. Mie imi face placere sa citesc ce scrii despre goblenurile tale. A posta imagini cu modelul in lucru este alegerea fiecareia. Si scrisul pe forum este o optiune personala, dar as fi ipocrita sa nu recunosc faptul ca plecarea Adinei nu ma doare. Dar, este alegerea ei...

Replica: Ma simt mai bine, by Condrasov Gabriela (234 mesaje), la 31-07-2008

acum. Pentru mine goblenul chiar este o relaxare si o placere imensa. Dupa ce am facut o pauza de cinci ani simt ca am ceva in mine, care ma linisteste, ma relaxeaza si ma trezeste la viata cand cos goblen.

Numai asa se explica faptul ca in doua luni am putut sa cos aproape trei goblenuri si un semn de carte.

Trebuie sa il termin pentru ca mai asteapta si altele sa fie cusute Linistea iernii, Floare de cires si simt ca am ghimpi in degete, daca nu il termin pe acesta ca sa le incep pe celelalte.
Va pup.

Replica: Felicitari, by Maria Nistor (4953 mesaje), la 31-07-2008

pentru pofta de goblen pe care o ai! In ceea ce priveste inramarea poate Gargaritele TTT sa iti dea ideea justa. Intre timp intra la "S-a inramat la Rogoblen " si poate gasesti ceva ce-ti place. Doar povestind la ce lucrezi lasa imaginatia sa lucreze si, cum spunea Minerva, dorintele se realizeaza.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: