|
Acum este 27 Iul 2026, 21:59
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Antoneac Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Danuta - Ladita mea de zestre Scris: 03 Iul 2010, 21:33 |
|
Membru din: 29 Ian 2007, 16:59 Mesaje: 1208 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Danuta, felicitari pentru ladita ta minunata! Imi plac foarte mult modelele pe care le-ai achizitionat. Iti dorec mult timp liber pentru a le coase.
_________________ Carmen - Gargarita-Gazda-Buna
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Danuta - Ladita mea de zestre Scris: 03 Iul 2010, 22:31 |
|
|
|
Danuta, felicitari pentru achizitii. Ti-ai imbogatit colectia cu goblenuri foarte frumoase. Martisor daca vrei sa il vezi lucrat, intra in colecitia mea. Este un goblen plin de culoare si foarte frumos.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Danuta - Ladita mea de zestre Scris: 05 Iul 2010, 20:02 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Fetelor, va multumesc. Clementina, de fapt cred ca l-am si vazut in lucru la tine, de aceea l-am cumparat, nu mai tineam bine minte la cine, dar il vazusem intr-un serial, mi-au placut culorile si listo (gata)! Va imbratisez cu drag pe toate!
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Danuta - Ladita mea de zestre Scris: 05 Iul 2010, 20:10 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Danuta, ce frumoase modele ti-ai pus la ladita, una si una. Iti doresc ochi buni si motoras la ac. O imbratisare calda iti trimit si pupicuri prichindeilor.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Danuta - Ladita mea de zestre Scris: 05 Iul 2010, 20:21 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Karmen, iti multumesc la fel. Ochi buni inca am, motoras la ac, - mai putin ca stau mai mult cu baieteii si am multa treaba la firma, dar macar cateva puncte pe zi tot le cos. Ambitia conteaza, nu? Te pup
|
|
| Sus |
|
 |
|
hjyju bngfnhgh
|
Subiectul mesajului: Re: Danuta - Ladita mea de zestre Scris: 20 Iul 2010, 13:12 |
|
|
|
Danuta, din simplul fapt ca in timpul saptamani nu intru pe forum nu am sesizat ladita ta care este de-a drepul minunata. Aripile copilariei este preferatul meu si Martisor parca ma tenteaza. Iti doresc ac cu motoras si tot timpul din lume pentru a le finaliza. Pupici
_________________ Mogin Paraschiva - Drumul catre casa unui prieten nu este niciodata lung.
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Danuta - Ladita mea de zestre Scris: 20 Iul 2010, 17:04 |
|
|
|
Iti multumesc frumos, Paraschiva, pot sa-ti confirm faptul ca Martisor este un goblen de-a dreptul minunat. Se vede ca este migalos, dar si rezultatul merita efortul. Are niste culori minunate si mi se pare excelent pentru a fi pus in serial deoarece peste tot are parti interesante. Oricum, tu cred ca ai putin mai mult timp decat mine, asa ca profita din plin. Te pup si mult spor. Acum ce cosi?
|
|
| Sus |
|
 |
|
hjyju bngfnhgh
|
Subiectul mesajului: Re: Danuta - Ladita mea de zestre Scris: 20 Iul 2010, 17:22 |
|
|
|
Momentan cos Leagan de panselute imprimat, dar am niste bani pusi de o parte si imi doresc sa mai cumpar ceva. Pupici
_________________ Mogin Paraschiva - Drumul catre casa unui prieten nu este niciodata lung.
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Danuta - Ladita mea de zestre Scris: 20 Iul 2010, 17:34 |
|
|
|
Imi place ca esti ambitioasa. Modelul pe care il cosi este foarte frumos. Nu stiu daca ai cusut vreodata cu diagrama, dar mie mi se pare ca ar iesi un lucru mai fin, ar trebui sa incerci. Pana atunci, mult spor si sa ai o zi frumoasa.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Danuta - Ladita mea de zestre Scris: 25 Iul 2010, 00:00 |
|
|
|
Cu ajutoarele pe care le ai (papusile tale imi plac mult), ai facut bine sa umpli ladita. Toate foarte frumoase. Sa ai timp si spor la goblenat!
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|