|
Acum este 16 Iul 2026, 16:51
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Maria-Venus - lada de zestre Scris: 18 Noi 2010, 03:13 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Maria, te felicit pentru noile achizitii. Am dat o "raita" din nou prin Ladita ta si afirm din nou ca este impresionanta.
N-ai sa ma crezi, dar datorita faptului ca am vazut la tine in Ladita Tapiseria egipteana, m-am decis si eu in cele din urma sa o cumpar, impreuna cu un alt model. Vor ajunge la mine prin preajma Craciunului, asa cadou de la Mos Craciun, cine n-ar fi multumit?
Sper sa nu te plictisesc prea tare, dar vream sa-ti cer o parere: eu lucrez cu doua fire, dar ma gandeam sa fac fondul la Tapiserie cu trei fire tocmai ca este ata neagra si mult de lucrat. Tu cum vei proceda sau ce parere ai?
Te pup si mult succes.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Maria-Venus - lada de zestre Scris: 18 Noi 2010, 10:10 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Maria, felicitari si din partea mea pentru minunatele modele din ladita.
Danuta, stiu ca intrebare nu imi era adresata mie, dar iti ofer si parerea mea. Eu cred ca este o idee foarte buna sa cosi cu firul in trei fondul, mai ales ca este o culoare inchisa. Eu am cusut Fantezie cu umbrela toata in trei fire si mi-a placut foarte mult cum a iesit.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Maria-Venus - lada de zestre Scris: 18 Noi 2010, 20:31 |
|
|
|
Cum sa ma plictisesti, Danuta? Nici gand, cu mare placere iti ofer orice fel de informatie de cate ori pot. Te felicit pentru ca ai adaugat si tu la colectie acet model. Tapiseria a fost in plan de multe ori sa o achizitionez insa asa cum ai remarcat are un ghem intreg de negru, asa ca am tot amanat, pana am descoperit o panza neagra identic cu cea pe care se lucreaza goblen. Asa mi-a venit ideea sa lucrez pe acea panza fara a mai lucra cu negru, insa m-am razgandit cand a ajuns la mine kitul si vreau sa-l lucrez asa cum este el, binenteles daca nu schimb intre timp iar idea. Dupa cum observi sunt foarte hotarata. Ha, ha,ha! Mie personal nu prea imi place sa lucrez cu firul in trei, doar ca la o suprafata asa mare exista riscul sa se vada panza. Asa cum spune si Dani cred ca este bine sa lucram cu firul in trei. Multumesc pentru parere Dani. Miha si eu astept, nici nu-ti imaginezi cat examinez kiturile la rece. Va multumesac pentru vizita in ladita la mine. Va doresc si voua tot ce-i mai bun. Cu drag,
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Maria-Venus - lada de zestre Scris: 21 Noi 2010, 03:19 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Va multumesc pentru sugestiile aduse. Dani, imi pare bine pentru interventia ta, sa stii ca mie imi place foarte mult cand ne dai cate o sugestie, numai sa vrei tu, ca eu sunt numai ochi (si urechi)! Te pup.
Maria, sunt delicioase ideile tale originale in legatura cu goblenul, nu incetezi sa ma uimesti cu idei atat de interesante pe care le aduci aici, nu m-as fi gandit ca acest goblen se poate lucra pe o panza totalmente neagra. Cu toate acestea, mi se pare buna si ideea de a lucra fondul cu ata neagra in trei, in doua fire oricum se va observa destul si, oricum, daca asa este modelul, trebuie sa-l facem ca atare. Te pup si iti doresc mult spor. Tocmai a ajuns comanda la mama mea, iar la mine ajunge cred impreuna cu Mos Craciun. Dupa aceea v-o arat.
Sa aveti zile frumoase!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Maria-Venus - lada de zestre Scris: 22 Noi 2010, 19:45 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
O zana in Ladita ta, Maria? Felicitari!
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Maria-Venus - lada de zestre Scris: 23 Noi 2010, 15:02 |
|
|
|
Multumesc, Danuta. Suntem aici sa ne impartim ideile si experientele. Avem de invatat una de la alta. Multumesc, Eli. Cum putea lipsi zana?
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Maria-Venus - lada de zestre Scris: 25 Noi 2010, 03:03 |
|
|
|
Ai mare dreptate, draga mea. O zi buna!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|