Acum este 16 Apr 2026, 06:13

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Danuta - ladita mea de zestre
MesajScris: 10 Oct 2011, 21:17 
Neconectat

Nume forum:1
Danuta, trei modele cu buchiseala. Ai sa ai de tras la ele insa si rezultatul va fi pe masura. Tapiseria ma atrage si pe mine, de fapt in ultima vreme ma simt atrasa de aceste modele egiptene, fantezii. Nu stiu ce-o fi cu mine ca pana acum nici nu ma uitam la ele.
Iti doresc ochisori buni si motoras harnic la acusor sa le aduci cat mai repede in serial.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2011, 07:50 
Neconectat

Wow, wow ce de noutati, Danuta! Toate sunt frumoase si destul de greute. Sper sa apuc sa te vad cusand Tapiseria si nici sa nu te gandesti sa nu vii cu un episod pentru fiecare punc cusut sau aproape (glumesc, desigur).
Te felicit pentru achizitii, iar ghergheful te va ajuta enorm.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2011, 14:39 
Neconectat

Danuta, multumesc frumos pentru raspuns. Mi-am luat o piatra de pe inima stiind ca diagramele au 54 de patratele.
M-am bucurat si eu cand am vazut numele de gargarita, suna tare frumos. Ai dreptate, dorul de tara este constant prezent. Castigam pe de-o parte si pierdem pe alta, dar nimic nu se obtine fara sacrificii de un anumit fel. Asa este viata oranduita, presupun. Trebuie mentinut echilibrul.
Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2011, 17:37 
Neconectat

Alia, ma incanta vizita ta si sunt sigura ca aceste modele care au inceput sa te atraga si pe tine, sunt un gen aparte de tablou. Eu abia astept sa ma apuc si de Tapiserie, de fapt chiar m-am si gandit sa ma apuc de ea sporadic, macar sa avansez cat se poate cu culoarea neagra, ca sa nu-mi scoata peri albi si sa nu ma plictiseasca. Am sa vad daca merge pus pe acelasi gherghef de la Nadejda, inca nu l-am verificat.
In rest, cred ca ai vazut si din restul Laditei, ca nu ma sperii eu de modelele dificile, din contra, imi plac destul de mult. Si chiar daca eu am recordul la lucratoarea cea mai lenta de goblen, acest lucru nu implica si faptul ca nu stiu sa lucrez la ceva mai dificil. Imi plac provocarile de acest fel.

Ralu, sper sa-l aduc in serial, cine stie, acum deja m-am hotarat pentru doua modele care vor urma dupa Simfonie. Oricum, sa stii ca ma simt foarte mandra de faptul ca multe dintre voi m-ati vizitat si m-ati incurajat la lucrul acestui model. Sper ca si celelalte goblenuri pe care le voi lucra vor avea aceeasi audienta. Cat despre gherghef, nu stiu daca ma poti ajuta tu cu vreo sugestie, mi se pare ca se lasa panza putin unde nu este stransa cu nimic, ma refer la laturile libere. Cu toate acestea, in viteza am observat o imbunatatire enorma.

Miha, imi pare bine ca ti-a placut vestea, sa stii ca si eu sunt incantata acum de aceste diagrame marite. Sper sa te avem mai mult timp printre noi, cred ca ai multe lucruri interesante de oferit, lasa-ne sa te cunoastem mai bine, ok?

Va pup, frumoaselor, fug sa pregatesc pranzul ca-mi moare barbatelul de foame. Ha, ha, ha!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2011, 19:04 
Neconectat

Danuta, sa-ti lucrezi cu placere noile modele achizitionate. Nadejda, am mai vazut-o lucrata si mi-a placut foarte mult cum iese. La Tapiterie ai sa vezi numai negru in fata ochilor, dar finalul va fi bineinteles o incantare.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2011, 20:28 
Neconectat

Da, Eli, cu siguranta Tapiseria va fi o provocare, dar am chef sa o cos. Cred eu ca buna vointa este primul pas spre realizarea unui proiect, asa ca... In plus, simt necesitatea sa lucrez un goblen mare de tot, iar acesta mi-a placut mult.
Cand eram adolescenta imi placea tot ce tinea de Egiptul Antic. Va recomand o carte interesanta, este un roman, se numeste Mumia de Theopfile Gauthier.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2011, 20:38 
Neconectat

Danuta, acolo unde ti se pare ca panza se lasa pentru ca nu prinsa de gherghef, o poti insaila in stil mare, adica cu ata mai groasa, din cm in cm, treci prin panza si in jurul barei laterale, si tot asa. Nu stiu cat m-ai inteles, parca cineva pe forum o facuse, dar nu imi mai amintesc cine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2011, 22:26 
Neconectat

Ai dreptate, Ralu, si iti multumesc, eu aveam cam aceeasi idee. Imi pare bine ca mi-o confirmi. Tu nu ai lucrat pe un asemenea gherghef? O zi buna!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2011, 07:45 
Neconectat

Danuta, am Bulgari de culoare montat pe ceva asemanator, doar ca inca nu l-am insailat, dar o voi face curand caci deja se lasa un pic panza si la mine. Nu m-ar deranja foarte tare, dar recunosc ca e obiceiul meu de a lucra doar cu o mana, urmarind acul pe spate cu mana stanga, iar in acest fel panza se deformeaza, cate putin. Ideal ar fi sa nu atingem panza, dar nu prea reusesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2011, 09:08 
Neconectat

Si pe mine ma atrage Tapiseria egipteana. Astept cu nerbdare un episod cu ea.
Mult spor!

Ultima oara modificat de Admin pe 12 Oct 2011, 10:07, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: