Regret ca trebuie sa fac anuntul acesta, dar volumul de munca a devenit prea mare, urmare a unei avalanse de potentiale forumiste ce vor sa participe la concurs. Prin e-mail sau pe forum (pe acestea din urma voi nu le vedeti pentru ca primele interventii trebuie aprobate de mine), imi cer ajutorul.
Dragele mele, sunteti prea multe, prea multe scrieti ca pe forumul adolescentilor (uitand ca suntem un forum in limba romana), prea multe solicitati informatii pe care le gasiti (asa cum se intampla pe majoritatea forumurilor) exact in prima sectiune a acestui spatiu (unele cred ca nici nu parcurgeti regulamentul acestui forum), prea multe uitati sa va completati datele personale si va alocati porecle penibile. Ma simt agresata de multitudinea de semne de intrebare, de puncte de suspensie, de prescurtari hilare si de alte anomalii referitoare la limba romana. Multe sustineti ca sunteti eleve, in ultimul an de liceu, dar acest lucru nu se simte in exprimarea voastra cand trebuie sa fac exercitii de vointa ca sa inteleg ce inseamna k in textul vostru.
Intrucat, odata cu intrarea noilor forumiste volumul muncii mele de corectare s-a marit, va informez ca imi iau libertatea de a sterge ce este incorect scris. Pana acum, v-am atentionat, lasandu-va notite, aratandu-va ca am corectat, am adus in prim plan topicul Limba noastra cea frumoasa (unde o mana de forumisti incearca sa va arate ca avem o limba nationala), dar se pare ca este inutil.
Va rog, respectati forumistele veterane ce s-au straduit sa mentina acest spatiu curat, ordonat si echilibrat.
Postarea in alte topice a subiectelor personale, intrarea pe forum numai pentru a putea achizitiona o diagrama de la una dintre forumiste sau pentru sustinerea in concurs a uneia dintre participante (manipulare, pentru ca aceasta sa primeasca puncte mai multe) sunt cele mai dese exemple. Regret, nu veti primi aprobarea de a scrie pe forum.
Celor ce vor sa participe la concurs le indic ca dupa ce citesc Regulamentul forumului, sa citeasca si Regulamentul concursului.
Alte cereri de-ale forumistilor veterani s-au adunat in e-mailul meu de-a lungul anului trecut. Nu am mai avut rabdare sa le numar, dar cu siguranta sar de o mie. Unii, intrati la inceput sub un nume ce nu le apartine (fals/nume de domnisoara etc.), doresc acum sa le modific informatiile. Declin aceasta cerere pentru ca nu pot face si modificarile ce vin de pe forumul Java. Asa cum am mai spus, la incercarea de a folosi inca un cont pe acest forum, voi proceda la excluderea din comunitate. Va indic sa va relevati identitatea reala in topicul vostru.
Mai exista o categorie de forumisti ce, dupa ce isi fac cont pe un site de gazduire imagini, ca sa le poata posta pe forum, dupa un anumit timp le sterg (cum s-a intamplat la Vreti sa ne cunoastem, Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai, dar si la colectii, ladite si modele in lucru. Cand contextul imi va permite, mesajele cu astfel de exemple vor fi sterse fara explicatii.
Altii vor sa le adaug cateva cuvinte sau imagini in anumite topicuri ce le apartin. Unii doresc sa le sterg anumite postari. Nu mai continui cu doleantele exprimate pentru ca sunt prea multe. Daca la inceput nu era o problema (erau putine cereri), acum este o corvoada, iar uneori mi se pare ca exista chiar o intentie de manipulare.
Reiterez cererea sa respectati forumistele veterane ce s-au straduit sa mentina acest spatiu curat, ordonat, echilibrat si corect, din punct de vedere etic. Respectati spatiul acesta si el va va respecta pe voi.
_________________ Monica
|