|
Acum este 05 Oct 2024, 23:25
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
Autor |
Mesaj |
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Alia - ladita mea de zestre Scris: 18 Aug 2010, 16:42 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
Alia, ne luam de manuta (daca am fi mai aproape am si face-o) pentru cuprinsul laditei. Cand reusesti sa gasesti bautura miraculoasa, eu sunt prima la incercat. Dar lasa, nu se stie niciodata cum de vine sporul, vor trece anii si poate vom avea mai mult spor. Felicitari pentru modelele tale noi si pentru cadoul frumos.
Pupici
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
Sus |
|
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Alia - ladita mea de zestre Scris: 18 Aug 2010, 17:58 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5040 Locatie: Braila Nume forum:1
|
Alia, felicitari pentru sevalet si pentru noile achizitii. Iti doresc sa ai mult timp sa poti lucra toate modelele.
Pupici dulci
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
Sus |
|
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Alia - ladita mea de zestre Scris: 18 Aug 2010, 18:05 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3164 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
Felicitari pentru noile minunatii ajunse in ladita ta, Alia. Sa fii sanatoasa, sa le poti lucra pe toate si sa le vedem in colectia ta. Pupici.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
Sus |
|
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Alia - ladita mea de zestre Scris: 19 Aug 2010, 18:56 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4526 Locatie: Italia Nume forum:1
|
Va multumesc de vizita si de incurajari! N-am putut sa rezist si am si inceput unul dintre ele. Ralu, am dat o raita prin ladita ta, uitasem cat de multe modele ai, mi-am pus mainile in cap. Eu iti doresc s-o golesti cat mai repede.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
Sus |
|
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Alia - ladita mea de zestre Scris: 19 Aug 2010, 21:04 |
|
|
Alia, mult spor sa ai si sa ne incanti cu cat mai multe seriale.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
Sus |
|
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Alia - ladita mea de zestre Scris: 20 Aug 2010, 03:55 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
Alia, felicitari pentru Ladita ta care in curand ameninta sa se transforme in ladoi! Ai modele foarte frumoase, in special imi plac cele pentru baietelul tau, parca imi dai si mie elan sa cumpar cateva pentru copiii mei, desi cu timpul pe care (nu) il am, nu prea mai pot sa ma gandesc la achizitionat vreun model nou. Printre ultimele modele pe care le-ai cumparat se gasesc La cules de mere si Foisorul de vanatoare. Vreau sa-ti spun ca arata foarte bine odata ce sunt inramate si puse pe perete, eu le-am lucrat cu mare drag, ceea ce-ti doresc si tie.
Te pup si mult spor la cusut, ca ai de lucru din plin!
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
Sus |
|
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Alia - ladita mea de zestre Scris: 20 Aug 2010, 08:19 |
|
|
Ai o ladita tare bogata! Si eu zic asta este bine pentru ca te motiveaza la cusut, nu-i asa? Eu cos pe ramele de lemn de la TTT, dar am vazut ca tu ai un gherghef interesant. Poti te rog sa-i faci o fotografie? Lucrezi cu el? Daca da, cum este mai usor de cusut pe rama sau pe acel gherghef? Multumesc anticipat, Tina
_________________ Tina - Gargarita-Delicatetea-Inimii
|
|
Sus |
|
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Alia - ladita mea de zestre Scris: 21 Aug 2010, 00:01 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4526 Locatie: Italia Nume forum:1
|
Danuta, se vede ca suntem incorigibile. Cele doua modele amintite de tine le doream de ani, le aveam in suflet si in sfarsit le-a venit randul. Iti doresc si tie spor la cusut.
Tina, ghergheful l-am cumparat special pentru cele doua fantezii care sunt mari si sunt convinsa ca ma va ajuta mult. Il gasesti la accesorii, este foarte util. Ti-l voi arata saptamana viitoare cand voi posta in De la set la goblen lucrat una dintre fantezii pe care de altfel am si inceput-o.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
Sus |
|
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Alia - ladita mea de zestre Scris: 21 Aug 2010, 11:43 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
Alia, sa nu imi spui ca te-ai apucat de Fantezie cu lampioane?! Ma bucur ca ti-ai facut curaj si ai comandat cele doua fantezii, o sa vezi ca le vei lucra repede si vor iesi foarte bine. Mult spor sa le cosi pe toate!
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
Sus |
|
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Alia - ladita mea de zestre Scris: 21 Aug 2010, 19:18 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
Multumesc frumos, Alia! Multe zile frumoase iti doresc.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
Sus |
|
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|