|
Acum este 15 Apr 2026, 23:46
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Apostu Elena-Mihaela
|
Subiectul mesajului: SiLena - lădita mea de zestre Scris: 28 Aug 2010, 16:34 |
|
Membru din: 23 Aug 2010, 22:32 Mesaje: 36 Locatie: Bârlad Nume forum:1
|
_________________ Cine are un prieten bun, nu mai are nevoie de oglinda.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Apostu Elena-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Stasylena-lădița mea de zestre Scris: 28 Aug 2010, 16:39 |
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
Apostu Elena-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Stasylena-lădița mea de zestre Scris: 28 Aug 2010, 16:43 |
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
Georgeta Petrea-Manta
|
Subiectul mesajului: Re: Stasylena-lădița mea de zestre Scris: 28 Aug 2010, 19:54 |
|
|
|
Silena, ai niste goblene marisoare in ladita si frumoase. Iti doresc sa le lucrezi repede si sa le adaugi curand la colectie, iar la ladite sa se adauge mereu altele.
Pupici, tie si Anastasiei.
P.S. La mine apare scris la ladita cu T mare. Oare de ce? Stasylena-lădiTa mea de zestre. Nu vrei sa te strigam Silena? Ca y-ul nu este obisnuit la romani.
_________________ Geta - Gargarita-Alinare
Să fugi de fapta rea creştine, Ascult-al Domnului cuvânt Şi făptuieşte numai bine Din leagăn până la mormânt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Apostu Elena-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Stasylena-lădița mea de zestre Scris: 28 Aug 2010, 21:05 |
|
|
|
Dragele mele,
E posibil să apară și greșeli cu literele astea, eu pot spune că mă străduiesc să iasă perfect, imi dau tot interesul în privința asta. În ceea ce privește numele de pe forum voi veți decide cum vi se pare mai simplu. În topic-ul de rezentare am încercat să explic de ce am ales acest nickname, acum voi veți cele cu luarea deciziei. Știți mai bine decât mine, aveți foarte mare experiență, eu nu vreau să vă supăr pe niciuna dintre voi toate.
Anastasia a primit pupicii voștri.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Stasylena-lădița mea de zestre Scris: 28 Aug 2010, 21:09 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Frumoase foc sunt modelele din ladita ta. Sa ai ochisori buni si mult timp liber sa le cosi cat mai repede. Te pup
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Stasylena-lădița mea de zestre Scris: 28 Aug 2010, 21:26 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5334 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Mult spor la cusut modelele pe care le ai in ladita, Stasilena.
Pupici dulci
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|