Ladita mea de zestre - Alexa by Popescu Alexandra (176 mesaje), la 21-04-2009 Replica: Am by Popescu Alexandra (176 mesaje), la 21-04-2009 sa va arat ce minunatii isi vor avea locul in colectia mea. Acum vi le prezint asa, dar incet, incet va aparea cate unul terminat.
Replica: Pentru inceput Veghea ingerilor by Popescu Alexandra (176 mesaje), la 21-04-2009 Replica: Iconita by Popescu Alexandra (176 mesaje), la 21-04-2009 Replica: Frumusetile iernii by Popescu Alexandra (176 mesaje), la 21-04-2009 Replica: Rugaciune by Popescu Alexandra (176 mesaje), la 21-04-2009 Replica: Strengarul by Popescu Alexandra (176 mesaje), la 21-04-2009 Replica: Mama cu copil in brate by Popescu Alexandra (176 mesaje), la 21-04-2009 Replica: Cai in galop by Popescu Alexandra (176 mesaje), la 21-04-2009 Replica: Micul arendas by Popescu Alexandra (176 mesaje), la 21-04-2009 Replica: Abia by Mona J (375 mesaje), la 21-04-2009 astept sa le vad lucrate, sunt foarte frumoase. Acesta va fi si ordinea in care le vei face? Mult spor sa ai, sa reusesti sa le cosi cat mai repede pe toate. Multa sanatate pentru Antonio sa te poata ajuta la goblenat.
Replica: Alexa by Stefanescu Elena (2515 mesaje), la 21-04-2009 mi-a ramas in minte titlul goblenului
Micul strengar. Cred eu ca-l reprezinta pe Antonio, asa-i? Mult spor sa ai, timp si sanatata multa.
Ai putea intitula aceasta colectie -
Ladita de zestre; asa vom stii ca aceste goblenute vor fi lucrate de doua maini harnicute.
Nota Admin:
Am redenumit-o eu.Replica: La cat mai multe modele by Doruletz Mic (987 mesaje), la 21-04-2009 in ladita si la cat mai multe in Colectia ta, Alexa. Cu Antonio ajutor de baza, o sa ai un spor deosebit.
Replica: Asemenea by Cozea Rodica-Maria (581 mesaje), la 21-04-2009 Elenei si pe mine
Strengarul m-a dus cu gandul la Antonio, fara sa fi ajuns sa citesc cele scrise de ea. Gandul mi-a venit instantaneu vazand acest frumos model. Sa ai aripioare la ac si zbor lin pe forum.
Replica: Alexa by tanasa clementina (955 mesaje), la 21-04-2009 zestrea ta este foarte variata si frumoasa. Sanatate multa lui Antonio, iar tie mult spor si sa golesti ladita cat mai repede.
Replica: Ladita ta este foarte frumoasa by Olariu Ioana (408 mesaje), la 21-04-2009 si cu siguranta acesta este doar inceputul. Sa ai spor la goblenat! Multa sanatate, puiutului tau!
Replica: Ai by Bica Nistor (1186 mesaje), la 21-04-2009 sapca de gargaria, Alexa! La cate goblene ai, te cred ca aveai nevoie de o sapca care sa te ajute, cand pe tine, cand pe Antonio sa lucrati mai repede.
Replica: Gand by Popescu Alexandra (176 mesaje), la 22-04-2009 la gand cu bucurie. Si eu, de cum am vazut
Strengarul m-am gandit la Antonio. Nu stiu sigur daca aceasta va fi ordinea, dar deja am inceput astazi primul episod la
Veghe. M-am alaturat gargaritelor care lucreaza
Veghea.
Antonio va pupa pe toate gargaritele, dulce.
Replica: Antonio by Stefanescu Elena (2515 mesaje), la 22-04-2009 si noi te pupam dulce. Pitic al meu sta sa-l scarpini pe burtica.
Replica: Strengarul by Racovita Adriana (3851 mesaje), la 22-04-2009 sper sa urmeze la cusut.
Alexandra, ai o ladita destul de mare asa ca iti doresc timp, liniste si aripioare la ac.
Replica: O surpriza mare by Popescu Alexandra (176 mesaje), la 28-04-2009 am avut astazi cand i s-a desfacut pansamentele de la ochisori lui Antonio.
Vede! Sunt atat de fericita de imi vine sa strig in gura mare ca baiatul meu vede si tumorile au fost extirpate in totalitate; organismul ii suporta bine cristalinul. Am mai reusit sa cos putin la
Strengar. Cand voi ajunge acasa am sa postez niste imagini si de la
Veghe si pentru
Strengar.
Va pupam dulce dragi gargarite si ne auzim mai tarziu.
Ce, by Mona J (375 mesaje), la 28-04-2009 mult ma bucur! Vezi ca Cineva, acolo sus a fost cu voi si v-a ajutat sa treceti peste tot? O sa va ajute si in continuare. Multa sanatate si un pupic pentru Toni ca este atat de curajos.
Replica: Intr-adevar o surpriza mare si placuta. by Olariu Ioana (408 mesaje), la 28-04-2009 Ma bucur ca operatia este reusita. Ma gandesc ca tu radiezi de fericire. Ai si de ce, - puiutul tau vede. Sa dea Doamne-Doamne ca totul sa fie bine pana la sfarsit, pentru a ne bucura si pe noi in continuare.
Sanatate si toate cele bune.
Un nou ingeras, sa aiba grija de Antonio.
Replica: Mare bucurie! by Stefanescu Elena (2515 mesaje), la 28-04-2009 Ingerasul ce il lucrezi vegheaza asupra lui Toni si asupra ta. Sa nu va pierdeti speranta si credinta.
Va pup.
Replica: Alexa, by Ionita Victorita (485 mesaje), la 28-04-2009 plang de bucurie pentru vestea pe care ne-ai dat-o. Antonio are un ingeras pe umarul lui care il pazeste. Pup ochisorii lui, sa se vindece cat mai repede.
Replica: Ne by Milos Cosmina Elena (566 mesaje), la 28-04-2009 bucuram pentru voi. Insanatosire grabnica lui Antonio.
Replica: Intradevar, Alexa, by tanasa clementina (955 mesaje), la 28-04-2009 ne-ai dat o veste minunata. Ingerii ce vegheaza asupra lui Antonio au avut mare grija de el. Ii doresc insanatosire cat mai rapida.
Replica: Ma by merticariu margareta (135 mesaje), la 28-04-2009 bucur si eu pentru Antonio. Ii doresc sanatate multa, Dumnezeu sa-l binecuvinteze si sa aiba mult noroc in viata. Multa sanatate la intreaga familie.
Va pup cu mult drag,
Marga
Replica: Nu by Bica Nistor (1186 mesaje), la 28-04-2009 pot sa spun decat
O, ce veste minunata! Am inima plina de bucurie, Alexa.
P.S. Pentru
Strengar iti faci un nou topic la
Modele cu diagrama, gen
Strengarul - goblen lucrat de Alexa.Replica: Cat by Adela Aura Vlad (380 mesaje), la 28-04-2009 ma bucur, Alexa! Este o minune care m-a emotionat.
Replica: Va multumesc by Popescu Alexandra (176 mesaje), la 29-04-2009 din suflet pentru toate vorbele bune. Antonio va pupa dulce pe toate gargaritele.
Dupa amiaza o sa postez episodul la
Veghe si un nou episod la
Strengar.
Va pupic si ne auzim mai tarziu ca trebuie sa plec sa caut tratamentul pentru Antonio.
Replica: Ma bucur by Flori M (313 mesaje), la 29-04-2009 de parca Antonio ar fi copilul meu, Alexa. Sa aveti parte numai de sanatate.
Replica: Alexa, by Bica Nistor (1186 mesaje), la 30-04-2009 stiu ca ai scris undeva ca astazi pleci din Romania. Iti urez drum bun si sa ne auzim cu bine.
Pup pe Antonio pe manute si ma rog sa fie mereu sanatos.
Replica: Dragele mele gargarite, by Popescu Alexandra (176 mesaje), la 05-05-2009 am ajuns cu bine in Anglia. Antonio a inceput recuperarea, dar cea mai mare recuperare pentru el este ca il are pe taticul lui aproape. Cam am probleme cu netul, aici nu prea merge bine cand ploua, o sa incerc sa postez niste episoade noi cu ce am reusit sa mai cos cam putin, dar de maine imi intru iar in mana. Va pupam si astept pareri la episodul cu
Veghea si la
Strengarul cel nou.
Replica: Alexa, by Adela Aura Vlad (380 mesaje), la 05-05-2009 ma bucur ca ai ajuns cu bine in Anglia. Si eu am convingerea ca puiutul tau se va recupera rapid pentru ca il are pe taticul lui, langa el.
Merg sa vad ce ai mai lucrat.
Pupici lui Antonio pe ambele manute.
Replica: Alexa cu Tony by Popescu Alexandra (176 mesaje), la 06-05-2009 Replica: Ce frumos! by Mona J (375 mesaje), la 06-05-2009 Ma bucur pentru voi ca sunteti bine si ca ati reusit sa va reuniti familia.