Acum este 15 Apr 2026, 23:49

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Stasilena- gargarita noua in gradina noastra!
MesajScris: 28 Aug 2010, 09:49 
Neconectat

Nume forum:1
O sa încerc sa vă prezint si eu câte ceva din munca mea, însa trebuie să mai citesc pe forum cum să atașez fotografiile. Cred că prima dată va fi greu, apoi totul va decurge de la sine. Vă îmbrațișez cu mult drag și vă mulțumesc pentru primirea călduroasă, se vede că sunteți inimoase cu toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Aug 2010, 11:26 
Neconectat

Stasilena, goblenul este pentru noi toate mangaiere in momentele cand ne este mai greu, si pe multe fete de pe forum, mai noi sau mai vechi, le-a ajutat sa treaca mai usor peste incercarile vietii. Ii doresc multa sanatate sotului tau, mai ales ca inca sunteti la inceput de drum prin viata iar tie mult timp si spor pentru a coase toate modelele pe care ti le-ai propus.

Te pup si bine ai venit si din partea mea,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Aug 2010, 11:54 
Neconectat

Stasilena, si eu ii doresc sotului tau multa sanatate si tie putere de munca si incredere ca lucrurile se vor rezolva.
Abia astept sa ne prezinti goblenurile lucrate de tine.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Aug 2010, 19:24 
Neconectat

Draga mea, propun sa te cunoastem pe acest forum dupa numele Silena. Suna mai frumos si este mai usor de scris. Ce zici?
Iti doresc bun venit in gradina noastra si zbor lin.
Iti mai doresc ca Dumnezeu sa va aduca sanatate in familie si sa ai parte numai de vesti bune.

Pupici pentru micuta Anastasia.
Sa stii ca imi esti tare draga. Imi pare ca esti o persoana cu mult optimism in inima si o luptatoare.

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Aug 2010, 20:49 
Neconectat

Mulțumesc pentru cuvintele frumoase adresate nouă, însă nu cred că le merităm.
Anastasia este o fetiță deosebită, ascultătoare și extrem de înțelegătoare pentru vârsta ei. Cu siguranță se va molipsi si ea de aceasta boală minunată, voi avea eu grijă să o îndrăgească.
Eu încă citesc unele topic-uri legate de nenumăratele probleme cu care ar putea să mă confrunt și-mi doresc din suflet să nu va dezamăgesc, să mă ridic la standardele voastre - lucruri absolut normale pentru noi toți.
Decența și bunul simț cam lipsesc de la tot mai multe persoane. Numele de Stasylena l-am adoptat fiind o combinație dintre numele Anastasiei și numele meu, așa că mi s-a părut interesant ceea ce-a ieșit. Acum, voi decideți cum credeți că ar fi mai ușor, eu doar mă regăsesc în acest nickname.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Aug 2010, 21:23 
Neconectat

Bun venit si un zbor lin in aceasta minunata gradina!

Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Aug 2010, 21:41 
Neconectat

Stasi, iti multumesc pentru cuvintele frumoase pe care le exprimi aici. Sper ca situatia in familia ta sa se schimbe in curand catre bine, ai multa incredere in Dumnezeu si in voi insiva ca veti trece peste tot ceea ce este dificil in acest moment.

Am o rugaminte, nu mi-o lua in nume de rau: daca poti, nu mai scrie cu caracterele tipice limbii romane, pentru ca se pare ca aici nu se pot scrie ca atare, ma refer la sh, tz etc.

O zi frumoasa alaturi de fetita si sotul tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Aug 2010, 21:57 
Neconectat

Eu chiar am rugamintea la voi sa ma atentionati cand gresesc, pana ma familiarizez cu tipul asta de forum, vor mai trece cateva zile.
Mi se pare ca este foarte multa ordine, ceea ce n-am mai gasit de foarte multa vreme pe internet. Va felicit pentru modul in care va implicati si zic ca reusiti cu brio sa faceti fata. Apreciez, de asemenea, modul direct cu care vorbiti. Noi, cele ce gresim, nu trebuie sa fim suparate cand cineva ne face observatii. Eu imi asum greselile, deci si consecintele.
In ceea ce priveste problemele noastre de sanatate, eu zic ca stam la un nivel de moralitate bun, Dumnezeu si toti Sfintii Lui ne-au ocrotit in aceasta perioada. Fiecare trebuie sa-si duca crucea asa cum o are., mai grea sau mai usoara. Important este sa nu cartim, totul este spre binele nostru, spre mantuirea sufletului nostru. Eu pot sa spun ca trebuie sa avem o viata echilibrata, corecta, trebuie sa facem mai mult fata de cei ce sunt in suferinta. Noi am gresit foarte mult in viata asta, l-am suparat foarte mult pe Dumnezeu, drept pentru care ne meritam soarta. Nu vreau sa par a fi pesimista prin cuvintele astea, ci realista.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Aug 2010, 22:04 
Neconectat

Ai foarte multa dreptate, Stasilena, desi eu cred ca trebuie sa avem multa speranta ca putin cate putin se vor remedia in lume greselile pe care noi insine le-am infaptuit. De aceea trebuie sa ne educam cu grija copiii, sa avem credinta ca o noua generatie va fi mai constienta de propria-i soarta.

In rest, despre scrierea in acest forum, mie mi se pare ceva foarte pozitiv, eu personal am inceput sa scriu mult mai ingrijit in mesaje de cand intru aici. Mi se par foarte bune aceste reguli.

O zi frumoasa iti doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Aug 2010, 14:04 
Neconectat

Silena, (eu am adoptat deja numele propus de Geta) bun venit!
Am adoptat numele si in urma explicatiei tale. Tu si printesa ta ati fost un tot pana la un anumit moment. Acum Anastasia (sa iti traiasca!) este o entitatea de sine statatoare cu propriile energii, aspiratii si experiente. Ca tu vei fi umbra ei, toata viata (ca orice mama responsabila si plina de iubire), asta chiar mi se pare normal.
Ai dreptate si referitor la energiile ce ne inconjoara acum si care parca vor sa ne distruga echilibrul propriu. Dumnezeu, in bunatatea lui, nu omite sa ne trimite semnale ca trebuie sa ne schimbam si sa schimbam, in masura puterilor si pe cei din jurul nostru.
Se simte ca esti un om echilibrat, dar si trecut prin experiente ce te-au marcat si, in consecinta, te-au maturizat si te-au inteleptzit inainte de vreme. Si, asa cum scrie si Geta, in celalat topic esti cu adevarat un om deosebit. Asta se simte usor, tot asa cum simti delicatetea unei flori de cum o privesti prima oara.

Am adus o imagine de bun venit pentru o gargarita ce nu poate dezamagi (ia-ti gandul!).

Pupici dulci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: