Larisa - gargarita noua in gradina noastra, by Lucia Marina (212 mesaje) la 11-09-2008 Salutari! by culea larisa (1 mesaje), la 11-09-2008 N-am mai postat niciodata, abia am gasit forumul ca il caut de mult timp. Sunt in Germania, am cateva goblemuri si vreau sa le vand. Stie cineva cat costa punctul sa pot face un calcul? Minunate toate modelele postate, - eu nu lucrez atat de frumos si panza mea este desigur stramba, - cum o pot indrepta? Aici nimeni nu inrameaza, trebuie sa mi le fac singura. M-as bucura tare mult daca as primi un raspuns pentru intrebari.
Larisa-Darmstadt-Germania.
Va multumesc
Replica: Bun by Lucia Marina (212 mesaje), la 11-09-2008 venit in gradina noastra, Larisa.
Ca sa iti faci o idee despre preturi, vezi ca este un buton sus
Modele lucrate unde gasesti postate goblene pentru vanzare.
La celalalte puncte o sa-ti raspunda, sigur, celelalte fete de pe forum.
Pupici.
Replica: Aterizare by Malinescu Anda (68 mesaje) , la 11-09-2008 placuta la noi, Larisa. Imi pare rau ca te gandesti sa iti vinzi goblenurile.
Ca sa indrepti panza, este bine sa o tragi de colturile opuse. Mai pune-o si deasupra unui recipent cu apa fierband, ca sa intre aburul in ea si apoi o tragi de colturi, pe diagonala. Eu nu am facut asa pentru ca, lucrand pe gherghef nu mi s-a strambat panza, dar am vazut la o prietena de-a mamei cum o indrepta. Apoi o intindea pe un carton dur si o capsa pe toate partile. Ai incercat asa?
Replica: Ups! by Malinescu Anda (68 mesaje) (malinescuancuta@gmail.com) , la 11-09-2008 Am uitat sa iti postez floarea mea pentru tine.
Replica: Bine ai venit Larisa! by Frunza Nicoleta (3224 mesaje), la 11-09-2008
Daca tot ne-ai gasit asa de greu sper sa nu ne parasesti prea repede.
Replica: Hai,,by Malinescu Anda (68 mesaje), la 11-09-2008 ca acum nu mai uit.
Replica: Larisa, by Tudorancea Rodica (216 mesaje), la 11-09-2008 iti urez si eu bine ai venit.
In ceea ce priveste goblenurile pe care vrei sa le vinzi, ai doua variante: Ori le postezi la
Modele lucrate, dar acolo este handicapul ca imaginea este foarte mica, ori la
Generalitati pe forum. Iti creezi un topic nou cu titlul
Vand goblene si apoi postezi ce vrei sa vinzi cu toate informatiile. Poti posta numai goblene de la Rogoblen, iar noi, din pacate, nu putem sa facem remarci acolo. Dar, eu daca as fi in locul tau as posta in acelasi timp si la
Femeia legenda cu titlul
Colectia mea, Larisa si asa am putea discuta si pe marginea goblenurilor expuse de tine.
Succes la ce vrei sa faci si sa ne vedem cat mai des pe forum.