Popa Pacurariu Vanda scrie:
Sunt superbe toate. M-as bucura daca si Rogoblen ar face un discount la ele mai ales ca nu prea avem bani, dar cu un discount mai mare poate am cumpara si mai multe. Ar trebui sa propunem.
Oricum felicitari pentru aceasta firma. O iubesc.
Vanda, initial cand am citit mesajul tau, am fost incercata de aceleasi sentimente ca si ale gargaritelor. Dar mai tarziu mi-am dat seama ca problema ce te framanta a fost expusa in mod gresit, iar concluziile noastre pe masura.
Ca sa-ti dau numai un exemplu de strategiile de marketing care sunt pe masura renumelui acestei firme, in luna martie prin concursurile oferite de generozitatea celor de la TTT au plecat 15 premii, iar la concursul organizat de gargarite tot in aceasta luna au mai plecat 4 premii. Deci, 19 modele (numai din ceea ce se cunoaste), ce nu pot fi comparate prin calitate si frumusete, iar daca este sa ne uitam la pret, as zice ca nu esteatat de ridicat, stiind care va fi rezultatul. Acesta este doar exemplul lunii martie, si vei ramane surprinsa de cate alte ofertele ne bucura cei de la TTT.
Facand referire la o firma concurenta, denota faptul ca nu ai citit regulamentul (
http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=25), un lucru foarte important ca zborul tau in aceasta gradina sa nu fie tulburat de reprosuri si corecturi ce ii revin Monicai, dar si pentru armonia acestei gradini.
Iti multumim pentru intelegere si iti doresc zbor lin alaturi de gargarite atat de minunate.