Acum este 21 Mai 2025, 23:45

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cristina - Gargarita noua in gradina noastra!
MesajScris: 01 Sep 2009, 11:24 
Neconectat

Nume forum:1
Cristina - Gargarita noua in gradina noastra! by Ella B (786 mesaje), la 15-07-2009

Replica: Ah, aerul acesta asiatic! by Zabava Cristina (4 mesaje), la 15-07-2009

Deci, bravo! Acesta chiar este un model special.
Ce vreau eu sa stiu: panza era in set, nu? Sau, mai bine zis, ce primesti intr-un set?
Si (de vad eu bine) cred ca a iesit o capodopera. Atata gratie si feeling intr-o singura culoare.

Ar arata superb intr-adevar intr-o camera modernista, cu ceva mobila din nuc.

Credeti ca acesta ar fi un model bun pentru un incepator?
Sau ce recomandati?

Bine ai venit in gradina noastra, Cristina.
Ma bucur ca ti-a placut goblenul lucrat de mine. Si la mine a fost dragoste la prima vedere cand l-am vazut si, da, intentionez sa-l asez in viitorul meu apartament. Cum inca lucrarile sunt la inceput, probabil, prin toamna o sa reusesc sa ajung si la intimizare. Apoi functie de culoarea peretului voi hotari si cum il voi inrama.
Referitor la intrebarea ta, afla in ca in set ai ata, panza, diagrama, instructiuni de lucru, ac si imagine de control.
Nu prea este un model usor pentru o incepatoare pentru ca ai panza inchisa la culoare pe care nu exista caroiaj. Caroiajul de pe panza ajuta foarte mult atunci cand lucrezi de pe diagrama.
Este greu sa iti indic un goblen pentru o incepatoare pentru ca nu stiu ce preferi: peisaje, flori, portrete.
Daca o sa te hotarasti totusi la Gheisa, atunci conteaza pe ajutorul meu.

Replica: Bun venit by Malin Antonia (78 mesaje), la 15-07-2009

in gradina noastra, Cristina! Nu ai lucrat niciodata goblen?

Replica: Cristina, by Rosculet Adnana (272 mesaje), la 15-07-2009

ma bucur ca ai venit in gradina noastra si zbor placut.
Am si eu aceeasi intrebare: esti lucratoare de goblen?

Replica: Vai, multumesc frumos! by Zabava Cristina (151 mesaje), la 15-07-2009

Si inca ce gradina!
Cand am dat peste site-ul si forumul acesta, am zis ca am dat peste aur!
Tare mai ador sa vad goblene in lucru.

In legatura cu culoarea peretelui, depinde daca este cu strop sau nu, dar eu as sugera un verde mai marin, crud (http://www.flickr.com/photos/kidtrip/496552994). Asa cum este nuanta din partea de sus la imaginea aceea. Eu asa am camera mea, si am mobila din nuc, cu ceva decoratii mai orientale. Sau daca nu, un galben, tot asa mai pal.

Multumesc ca mi-ai spus ce se gaseste in set.
Antonia, Ella, - eu lucram mult cu acul, crosetul si andrelele cand eram mica. Dar mai ales cu acul. Bunica tare mai avea grija sa stiu sa lucrez si tare ii mai multumesc acum.

Cat despre goblen, tin minte ca am terminat unul in cruciulita (modelul imprimat pe panza) si am incercat unul in diagonala (adica punctul normal) la o ruda cand mi-a dat sa cos un rand pe goblenul ei.

Pana de curand uitasem total de goblene si cusut.
Eram mai mult cu desenatul si cu origami, dar vreau sa cos si goblene. Este un mod foarte original pentru mine de a picta.

Despre ce imi place: m-am uitat pe site-ul acesta si, sincera sa fiu, imi place tot!
Am sentimentul ca parca trebuie sa le fac pe toate.
Dar, de obicei, am inclinatie spre naturi statice, peisaje si animale.

Uite un link spre situl meu, ca sa ma cunosti mai bine.

Replica: Adnana, multumesc frumos. by Zabava Cristina (151 mesaje), la 15-07-2009

Am scris mai exact despre asta in celalalt comentariu: se pare ca ai postat cat timp imi scriam eu istoricul. Ha! Ha!

Si vai multumesc frumos pentru tot.
Ador zorelele.

Daca vreau sa postez imagini asa, cum este cu copyright-ul?

Nota Admin.
Cristinel, este preferabil sa citesti Regulamenul forumului, mai intai, ca sa te lamuresti.

Replica: Zbor by Silvia Har (634 mesaje), la 15-07-2009

placut prin gradina noastra, Cristina!
Te-ai hotarat ce comanzi? Gheisa, cumva?

Replica: Comanda. by Zabava Cristina (151 mesaje), la 15-07-2009

Deocamdata, pana ce-mi regasesc ghergeful (am unul rotund de la bunica, dar cred ca o sa cumpar unul de aici, patrat, marime mica) am comandat aseara Duet Maci, Semn de carte.

Si imi pare rau daca am facut ceva ce nu trebuia.
Nu am vazut nicaieri ceva legat de regulament, doar pe site cum comand si etc, pe pagina Ajutor.
Dar stiu ca de obicei asta nu are nici o legatura cu forumul.
Ma ajuta si pe mine cineva sa gasesc pagina?

Replica: Cristina, by Anca Lungoci (376 mesaje), la 15-07-2009

esti tare agila si rapida. Te-am fugarit pe forum ultimele minute, dar nu am reusit sa te prind. Ma bucura intrebarile puse de tine, Gargaritelor. Observ un real interes pentru modul de lucru al goblenului. Nu am inteles inca ce goblen ai comandat. Sau vrei sa fie surpriza?

Replica: Anca, by Zabava Cristina (151 mesaje), la 15-07-2009

eeh, cum asa?
Nu vad sa fi facut ceva care sa ma faca agila si rapida, nu inca, cel putin.
Si daca ai stii cat de ingrijorata eram aseara. Nu eram sigura daca mi s-a plasat comanda, daca nu mi-a facut vreo figura PC-ul.
Admin, nu ar fi fain sa avem un istoric al comenzilor mai detailat? Ca de exemplu, sa vedem pe site cand comanda a fost plasata, cand a fost inregistrata, si expediata?
Sau pentru comenzi de la o suma de, sa primim puncte, pe care sa le preschimbam in, eu stiu? In accesorii: ace, rame, etc.

Deci am comandat Duet maci- semn de carte.
O sa va arat cum lucrez la el daca o sa doriti.

Replica: Bun venit si din partea mea, Cristina! by Perhinschi Anca (290 mesaje), la 15-07-2009

Replica: Multumesc, Anca. by Zabava Cristina (151 mesaje), la 16-07-2009

Foarte frumos trandafirul!
Eu una ador numai sa-i aud numele, daramite cand vad unul!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: