Acum este 20 Apr 2026, 10:17

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Un nou set de manute in ale goblenatului
MesajScris: 14 Sep 2009, 08:47 
Neconectat

Un nou set de manute in ale goblenatului, by Radeanu Teodora (24 mesaje), la 22-07-2009

Buna ziua tuturor gargaritelor. Dupa cateva zile de hoinarit prin topicurile si postarile de pe forum, mi-am facut si eu curaj sa va scriu. Mi-a facut placere sa citesc postarile voastre si sa urmaresc cum se contureaza si capata forma goblenurile pana ajung in stadiul final. Ieri mi-am comandat si eu un goblen, si anume Berlioz si desi este al doilea goblen pe care il voi lucra inca ma incearca nerabdarea de a primi coletul si emotiile pe care le-am avut la primul goblen. Voi mai hoinari prin forum in cautarea unor sfaturi si lucruri pe care trebuie sa le stie fiecare impatimit al goblenurilor. In continuare sper sa ne cunoastem mai bine si va urez sa aveti acul ca un roi de albinute. O seara placuta, gargaritelor.

Replica: Teodora, by Ileana Miroiu (816 mesaje), la 22-07-2009

ma bucur ca ma aflu in acelasi timp cu tine pe forum si am ocazia sa iti urez bun venit, ba sa adaug si floricele pentru intampinarea ta.
Berlioz? Un goblen tare delicat, alaturi de Toulouse si Marie. Hai sa-l lucrezi in serial pe forum! Cine stie? Poate vrei sa intri in concursul din luna august? Ce zici?

Replica: Multumesc, by Radeanu Teodora (24 mesaje), la 22-07-2009

pentru urarea de bun venit si pentru floricele. Trebuie sa recunosc ca nu prea stiu care este treaba cu concursul. Si mi-ar placea sa lucrez pisicutul intr-un serial, dar nu prea stiu daca o sa am suficient timp sa lucrez la el atat de mult pe cat mi-as dori. Imediat incep sesiunea din toamna si trebuie sa pun putin burta pe carte, cum s-ar zice. Dar cine stie, sa il primesc intai si apoi mai vad cum imi gestionez timpul. Totusi as vrea sa aflu mai multe despre acest concurs.

Replica: Teodora, iata un link: by Ileana Miroiu (816 mesaje), la 22-07-2009

Nu incepem un nou concurs?

Replica: Teodora, by Mona J (740 mesaje), la 23-07-2009

bun venit! Asteptam sa il vedem pe Berlioz. Si mie imi plac mult Pisicile Aristocrate si cand o sa am un micut probabil ca o sa cos si eu un tablou din seria asta. Tu pentru cine il faci?

Replica: Bine ai venit, Teodora by Raluca Popa (896 mesaje), la 24-07-2009

si succes in sesiune! Si eu abia astept sa-l vad pe Berlioz.

P.S. Mi-a placut tare mult titlul topicului, este atat de sugestiv!

Replica: Teodora, by Manaila Carmen (147 mesaje), la 24-07-2009

si eu iti aduc multe, multe flori pentru titlul tau atat de frumos.
Multumesc!

Replica: Multumesc by Radeanu Teodora (24 mesaje), la 26-07-2009

pentru primirea calduroasa si pentru flori. Sincera sa fiu, si eu abia astept sa primesc coletul si sa ma apuc de cusut la Berlioz, sa vad cum capata contur si cum prinde incet, incet forma motanelului scump din Pisicile Aristocrate. Apropo, il fac pentru mine, pentru ca sunt mai copilaroasa si mi-a placut de cum l-am vazut, si sper ca dupa ce ajung spre finalul acestui goblen sa il comand si pe cel cu Marie si apoi pe Toulouse.

Multumesc si pentru urarile de bine, legate de sesiune.

Replica: As vrea sa va cer un sfat, by Radeanu Teodora (24 mesaje), la 26-07-2009

pentru ca a trecut ceva timp de cand nu am mai "goblenarit" si oricum am experienta limitata pentru ca am mai cusut doar un singur goblen inainte de acesta. As vrea sa va rog sa-mi dati un sfat (inainte sa imi ajunga coletul si sa ma apuc de el) legat de numarul de fire cu care este indicat sa cosi. Din experienta voastra ce puteti sa-mi spuneti? Cu cate fire iese cel mai bine un goblen?

Replica: Teodora, by Ionita Victorita (693 mesaje), la 26-07-2009

in primul rand Bine ai poposit in gradina noastra! Eu lucrez cu firul in doua si se acopera foarte bine. Unele Gargarite lucreaza cu firul in trei; majoritatea lucreaza cu firul in doua. Iti urez aripioare la ac si astept un serial.

Replica: Bine ai venit, Teodora! by tanasa clementina (1328 mesaje), la 26-07-2009

Mult spor iti doresc in ale goblenatului si cat mai mult timp, alaturi de noi.

Replica: Teodora, by Tudorancea Rodica (262 mesaje), la 27-07-2009

a ajuns coletul?

Replica: Teodora, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 27-07-2009

abia astept sa il vad in serial pe Berlioz.

Replica: Bun venit Teodora! by neacsu alina (99 mesaje), la 27-07-2009

Ma bucur ca si tu ai descoperit aceste persoane care ne impartasesc pasiunea. Bun venit printre gargarite! Abia astept sa vad primul episod din noul tau goblen.

O sa faci si un serial, nu?

sa ai mult spor.

Replica: Va multumesc tuturor by Radeanu Teodora (24 mesaje), la 27-07-2009

pentru urarile de bun venit. Astazi am primit coletul si acum astept sa imi fie gata ghergheful sa ma pot apuca de lucru. Poate voi incerca si un serial cu Berlioz al meu, desi nu stiu cat de bine o sa iasa, avand in vedere lipsa mea de experienta. Cu siguranta nu se va putea compara cu modelele lucrate de gargaritele de pe acest forum. Dar o sa incerc sa vad cum iese, sper sa nu fie foarte criticat. Deci promit ca ma voi apuca de lucru cat mai repede posibil.

Replica: Teodora, by stoicescu steluta (306 mesaje), la 27-07-2009

bun venit si din partea mea! Ma bucur ca ni te-ai alaturat si sunt sigura ca te vei simti si tu bine alaturi de noi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: