Claudia - Gargarita noua in gradina noastra! by Lenus P (651 mesaje), la 20-09-2009 Bine ai venit, Claudia!
Iti urez un cald bun venit si sper sa te vedem cat mai des pe-aici pe forum.
Poate in curand o sa ne incanti cu un serial.
Tare frumos goblenul postat in topicul
Colectia mea, Claudia.
Topic: Colectia mea, Claudia, by avram claudia (1 mesaje) la 20-09-2009 Va prezint o parte din goblenele mele dragi.

Pupici.
Replica: Bine by Mona J (787 mesaje), la 20-09-2009 ai venit in gradina noastra, Claudia! O sa vezi ca o sa te simti tare bine printre noi. Te asteptam cu noutati.
Replica: Buna. by avram claudia (13 mesaje), la 20-09-2009 Bine v-am gasit! Recunosc ca nu ma asteptam la o primire asa calduroasa. Va multumesc. Am descoperit de putin timp goblenurile de la TTT, asa ca nu am o colectie asa de bogata.
Replica: Claudia, by Adriana Nicuta (4567 mesaje), la 21-09-2009 bun venit in gradina minunata!

Replica: Claudia, by Bica Nistor (1422 mesaje), la 22-09-2009 bun venit in gradina noastra! Felicitari pentru modelul de la colectie!
Ce lucrezi acum?

Replica: Bine, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 22-09-2009 ai veni!
Imi plac tare mult modelasele tale, mai ales
Mireasa din munti. Cu ce ne incanti privirea acum?
Te astept cu noi si noi episoade. Si, bineinteles, nu se poate sa plec fara sa iti urez aripioare de ingeras la acusor sau motoras turbo la acusor!
Replica: Buna. by avram claudia (13 mesaje), la 22-09-2009
Am mai postat cateva goblenuri in Colectia mea.
Acum lucrez
Maica Domnului,
facatoare de minuni si
Sfintenie.
Replica: Claudia, by Adriana Nicuta (4567 mesaje), la 22-09-2009 nu vrei sa ni le arati si noua pe cele care le ai in lucru? Spor la cusut!
Replica: Un serial, by avram claudia (13 mesaje), la 22-09-2009 in curand.
Replica: Claudia, by Onuta O (1329 mesaje), la 23-09-2009 un bun venit si-o imbratisare si din partea mea.
Ti-am vazut colectia, nu am crezut ca poate fi asa frumos lucrat
Mireasa din munti. Felicitari si pentru inramare care face tabloul sa fie minunat.
Eu astept un prim serial.
Pupici.
Replica: Claudia, un bun venit! by Perhinschi Anca (356 mesaje), la 24-09-2009 Sunt de parere cu Onuta, ca
Mireasa dintre munti este fantastica, ca de altfel toata colectia. Felicitari si sa tot creasca!
Replica: Bine ai venit Claudia! by Calinescu Ramona Nicoleta (978 mesaje), la 24-09-2009
Ai o colectie impresionanta. "Mireasa din multi" este deosebit ca si iconitele. Asteptam sa ne incanti privirea si cu modelasele la care lucrezi acum. Suntem nerabdatoare. In speranta ca te vei simti foarte relaxata in prezenta noastra iti urez spor la goblenat si la cat mai multe daruri adunate in ladita ta de zestre.
Pupici si o gargarita care sa iti dea putere sa lucrezi cat mai mult.
Replica: Bine ai venit, Claudia! by olteanu rodica (1138 mesaje), la 25-09-2009 Asteptam sa te vedem cat mai des cu noi episoade la modelele pe care le lucrezi.