Joana, sunt administratorul acestui loc si iti urez bun venit in gradina noastra, loc ce isi propune sa propage iubirea de frumos prin fiecare nou punct cusut de o mana harnica pe o panza delicata.
In lumina calda si dulce pe care o emana soarele acestei gradini, dorim sa aducem prin prezenta noastra, a tuturor, clipe binecuvantate in tesatura vietii.
Sunt fericita pentru fiecare nou prieten care in acest loc incarcat cu pace, buna-intelegere si iubire produce un plus de frumos, o dovada a bucuriei de a broda cu acul un goblen pentru a-l darui casei sale sau prietenilor sai.
In acest context te invit sa duci (daca ai) goblenurile lucrate la Colectia mea (v. Femeia legenda), pe cele in lucru intr-un topic cu numele tau la
De la set la goblen lucrat, iar la
Ladita mea de zestre (intr-un topic nou cu numele tau) pe cele nelucrate. Urmareste cum au scris titlurile celelalte forumiste pentru a nu gresi.
Click pe link pentru a intelege cum se posteaza imaginile. (
https://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=10237&hilit=postimage&start=20).
Aici, in acest topic mai poti adauga si alte informatii despre tine.
Te-am botezat Joana pentru ca mai exista o gargarita cu numele Ioana pe acest forum.
Succes si zbor lin in gradina noastra!