Simona - gargarita noua in gradina noastra by simona ioana birta (23 mesaje), la 24-04-2009 Buna fetelor,
De un an si ceva am inceput si eu sa cos. Din pacate, nu prea am timp.
Am terminat
Mireasa din munti,
Maini in rugaciune, iar acum lucrez la Iisus si Apostolii si la
Sfantul Gheorghe. De-abia astept sa le termin.
Replica: Buna Simona by Maria Nistor (4918 mesaje), la 24-04-2009 si bine ai venit!
Lucrezi la
Mireasa din munti?
Replica: O by simona ioana birta (23 mesaje), la 24-04-2009 sa incerc sa postez niste imagini, sa ma "laud" putin.
Mireasa din munti am terminat-o, este si inramata. Este al doilea goblen al meu.
Replica: Te by Maria Nistor (4918 mesaje), la 24-04-2009 astept nerabdatoare cu imaginile ca sa iti admiram lucrarile. Creeaza la
Femeia legenda un topic cu toate lucrarile tale terminate, iar aici daca vrei, modelul tau in lucru.
Replica: Bine ai venit Simona! by Oana Sandulesei (250 mesaje), la 24-04-2009
Astept si eu sa iti vad lucrarile.
Replica: Simona, by Silvia Har (613 mesaje), la 24-04-2009 un cald bun venit si din partea mea!
Observ ca iti plac motivele religioase. Cel cu apostolii la care lucrezi acum este de la alta firma si nu poate fi postat aici pe site-ul de la Rogoblen, dar banuiesc ca
Sfantul Gheorghe este de la Rogoblen, asa ca hai ca te astept cu un serial.
Replica: Ajutor! by simona ioana birta (23 mesaje), la 24-04-2009
Nu pot sa postez imagini pentu ca au o rezolutie prea mare. Cum sa fac sa va arat goblenurile mele?
Replica: Simona, by Racovita Adriana (3943 mesaje), la 24-04-2009 bun venit in gradina noastra!
Replica: Simona, by Maria Nistor (4918 mesaje), la 24-04-2009 cand deschizi o fotografie pe calculatorul tau gasesti acolo optiuni pentru a o modifica. Da-i rezolutie de mazim 450 latura mare si cealalta egal sau mai mic. Trage aer in piept si examineaza acolo datele, nu este dificil. Daca nu te-am lamurit asa, generic da-ne amanunte si cu siguranta Gargaritele iti sar in ajutor.
Replica: Simona, by Silvia Har (613 mesaje), la 24-04-2009 nici nu mai incerca sa postezi imagini mari ca ne moare forumul. Uite un link care te poate ajuta. Cum configurez imagini cu IrfanView (http://www.rogoblen.ro/forumtopic.jsp?CategoryID=5&SubcategoryID=11&TopicID=49464)
sau
Cum configurez o imagine dupa o fotografie? - cumulat (http://www.rogoblen.ro/forumtopic.jsp?CategoryID=1&SubcategoryID=3&TopicID=37167)
Replica: Simona, by Stefanescu Elena (2584 mesaje), la 24-04-2009 bine ai venit in gradina noastra, astept sa iti admir bijuteriile.
Replica: Bun venit in lumea goblenului, Simona! by Olariu Ioana (772 mesaje), la 24-04-2009 Eu pentru a micsora/mari imaginile folosesc programul S-Spline 2; ma impac foarte bine cu el, nu pot spune de unde l-am luat ca au trecut ani buni de cand il am, dar cu siguranta pe Google se gaseste.
Sa ai spor la goblenat si te asteptam cu noi seriale.
Replica: Bine ai venit, Simona! by Petroi Ana-Maria (1227 mesaje), la 24-04-2009 Abia astept sa vedem primele postari cu modelul pe care il lucrezi.
Replica: Bine ai venit, by Mona J (492 mesaje), la 24-04-2009 Simona! Ai cusut numai frumuseti. Poate reusesti sa postezi si imagini ca suntem nerabdatoare.
Replica: Bine ai venit, Simona! by FLOREA CAMELIA (81 mesaje), la 24-04-2009 Abia astept sa vad ce ai lucrat. Vreau sa spun ca nici eu nu am postat fotografii pe forum cu goblenurile mele pentru ca nu am stiut sa le micsorez si iti dai seama ca nici nu am intrebat fetele ca mi-a fost jena. Vad ca tu esti mai curajoasa. Te felicit!
Replica: Bine ai venit, Simona!, by Cozea Rodica-Maria (600 mesaje), la 24-04-2009 Eu micsorez imaginile cu PhotoScape: intri pe Editor, apoi dai Resize, alegi marimea si salvezi. Sper ca am fost destul de explicita.
Replica: Simona, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 25-04-2009 bine ai venit si nu-ti face probleme cu postare imaginilor. Ai sa inveti aici foarte multe, pas cu pas. Iti spun asta din propria-mi experienta.
Intra unde ti-a recomandat Silvia si incearca sa te familiarizezi cu termenii si unde te incurci, cere sprijin. Aici il vei gasi oricand si mai rapid de cat ti-ai putea imagina.
Replica: Simona, bun venit! by Milos Cosmina Elena (586 mesaje), la 26-04-2009 Spune ce program ai, poate il mai are cineva si iti poate spune pasii pe care trebuie sa-i urmezi.
Noi folosim Picasa. Daca ai Picasa, este destul de usor (nici eu nu am stiut la inceput, dar m-am informat de pe net). Deschizi Picasa, selectezi ce poza vrei sa modifici, apoi file-export picture to folder-resize (alegi numar maxim de pixeli la care vrei sa configurezi) - OK, si apoi, in My documents - My picture gasesti un dosar Picasa exports unde afli imaginea cu noua configuratie.
Succes!
Camelia, fetelor, daca aveti o problema de genul acesta, scrieti pe forum si cu siguranta cineva stie cum sa rezolvati problema. Si eu am primit ajutor cind am avut nevoie.
P.S. Admin, cu scuzele de rigoare, poti sa micsorezi putin poza? Am uitat sa o verific inainte de a o posta si am vazut abia dupa. Multumesc.
La imagini nu am nici o putere, Cosmina.
Replica: Saptamana by simona ioana birta (23 mesaje), la 01-05-2009 acesta am reusit si eu sa cos la
Sfantul Gheorghe. Din pacate, inca nu am reusit sa postez nimic. Nu am reusit sa le micsorez. As vrea sa fac un filmulet cu goblenul in lucru.
Replica: Simona, by Mona J (492 mesaje), la 01-05-2009 si eu sunt destul de noua si mi-a fost greu la inceput, dar pot sa iti spun ca cel mai mult m-au ajutat indicatiile pe care le-am gasit in link-urile pe care ti le-a indicat Silvia. Asa ca eu zic sa mai incerci. Chiar as vrea sa vad goblenurile tale si serial cu
Sfantul Gheorghe.Replica: Simona, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 02-05-2009 si eu lucrez tot cu Microsoft Office.
Incerc sa-ti arat cum lucrez eu.
Nota Admin
Informatiile ce urmeaza au fost mutate in:
Cum configurez imaginile cu Microsoft Office (http://www.rogoblen.ro/forumtopic.jsp?CategoryID=5&SubcategoryID=11&TopicID=55733)Replica: Imaginile cu goblenele lucrate by simona ioana birta (23 mesaje), la 02-05-2009 au fost mutate in:
Colectia mea, Simona
Replica: In sfarsit, by simona ioana birta (23 mesaje), la 02-05-2009 am reusit. Va multumesc mult.
Replica: Serialul by simona ioana birta (23 mesaje), la 02-05-2009 cu Sfantul Gheorghe a fost mutat in:
Sfantul Gheorghe - goblen lucrat de Simona
Replica: De by simona ioana birta (23 mesaje), la 09-05-2009 de ce nu mai pot sa vad imaginile postate pe forum? Ce s-a intamplat oare?
Replica: Simona, by Raluca Popa (837 mesaje), la 09-05-2009 imaginile au fost mutate in alte topicuri, vezi in mesaje link-urile puse de catre Admina.
Replica: Nu by simona ioana birta (23 mesaje), la 09-05-2009 pot sa vad nici ce ati postat voi, nici ce am postat eu. Nici la
Femeia legenda, nici in alt loc. De fapt nici pe site-ul unde ne putem comanda goblen nu se mai vad imagini. Aseara a inceput chestia asta.
Replica: Nu stiu by Raluca Popa (837 mesaje), la 09-05-2009 ce se intampla, Simona. Eu vad toate imaginile. Poate este de vina calculatorul tau. Ai incercat la un alt calculator? Poate ai vreo vecina, vreo ruda unde poti verifica.
Replica: Simona, by Serban Birtalan (343 mesaje), la 09-05-2009 roaga sa te ajute cineva care se pricepe pentru ca ai selectata o optiune in browserul tau care nu-ti permite sa vezi si imaginile.
Replica: Simona, by Silvia Har (613 mesaje), la 14-05-2009 Nici by simona ioana birta (15 mesaje), la 01-05-2009 macar nu stiu ce program am. Cred ca Infran view, dar am incercat cum ati spus voi si nu merge. Am incercat sa deschid imaginea cu Paint si apoi cu Microsoft office picture manager si am micsorat, dar in zadar. Nu stiu ce sa mai incerc. Ajutati-ma cu ceva.
Replica: Eu folosesc by enache mihaela-ema (258 mesaje), la 14-05-2009 Microsoft ofice picture manager. Intru in program si selectez optiunea Picture, si apoi Resize. La sfirsit cu Custom width and height selectez lungimea si latimea, apoi apas OK.
Replica: Ajutor, by simona ioana birta (23 mesaje), la 15-05-2009 unde gasesc browserul in calculator? Si ce sa fac sa pot vedea imaginile din nou? Ajutati-ma careva, va rog.
Replica: Simona nu vreau sa te derutez mai mult, by Perhinschi Anca (143 mesaje), la 15-05-2009 dar daca cu asta pot sa-ti fiu de folos, eu chiar cu Nero versiune mai noua, modific imaginea. Deschid imaginea cu Nero, dai Edit, iti apare o fereastra in care pe partea dreapta iti apare tool, faci clic pe resize iar in Image size, modifici imaginea dupa dimensiunea ceruta.
Replica: Mireasa din munti, by simona ioana birta (23 mesaje), la 15-05-2009
Replica: Am, by simona ioana birta (23 mesaje), la 15-05-2009 incercat sa postez din nou
Mireasa din munti. Unde scrie imagine atasata, ar trebui sa vad poza, dar nu apare nimic, doar imagine atasata. Nici imaginile pe care le aveti voi nu imi apar. Nici imaginile cu goblenuri de la Focsani de pe site.
Nu stiu ce se intampla, nici unde sa caut sa isi revina. Daca ma puteti ajuta, va rog!
Replica: Simona, by Serban Birtalan (343 mesaje), la 15-05-2009 spune-mi pe ce browser esti, adica cu ce soft ne vezi tu? Internet Explorer? Firefox Mozilla?
Replica: Mozilla, by simona ioana birta (23 mesaje), la 15-05-2009 Firefox.
Replica: Schimba by Serban Birtalan (343 mesaje), la 15-05-2009 pe Internet Explorer. Mozilla tau trebuie reinstalat si daca nu te pricepi, lasa pe cineva care stie cum se face.
Replica: Acum, by simona ioana birta (23 mesaje), la 16-05-2009 pot sa va vad lucrarile din nou. Multumesc, Serban. Eu nu am mai apucat sa cos nimic la Sfantul Gheorghe, lucrez la altceva pana incepe sesiunea. Din pacate, nu pot sa postez, fiind de la alta firma. Dupa ce finalizez goblenurile pe care le am, o sa imi comand Veghea ingerului, Cina cea de taina, Magia cascadei, Maica Domnului, facatoare de minuni etc. Le-as lua pe toate, ca toate imi plac, dar pacat ca nu am mai mult timp sa cos.