Nicoleta - gargarita noua in gradina noastra! by Frunza Nicoleta (3224 mesaje), la 12-08-2008
Salut! by chirovan nicoleta, la 08-08-2008 Eu am aflat de la cineva si am si incercat sa sterg un goblen cu miez de paine si chiar s-a curatat. Se curata doar de praf si dupa ce ai terminat lucrul. Pete nu scoate. Spor la lucru! Bine ai venit Nicoleta printre noi.
E o idee interesanta de a curata goblenul. Cred ca pentru majoritatea praful este problema principala. Rar se intampla sa il patezi (cred). Eu una il protejez cat pot.
Replica: Bun by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 12-08-2008 venit in gradina noastra, Nicola!
Replica: Bine ai venit! by Cozea Rodica-Maria (606 mesaje), la 12-08-2008 Ma bucur ca avem alta Gargarita in randul nostru. Sper si sa ne arati si noua ce ai lucrat.
Replica: Bine ai venit! by Racovita Adriana (3982 mesaje), la 12-08-2008 Si asteptam sa iti vedem si colectia!
Replica: Bine ai venit! by Agache Amalia (65 mesaje), la 12-08-2008
Replica: Imi fac by Doruletz Mic (1000 mesaje), la 12-08-2008 si eu datoria de a ura bun venit, Nicolei. Observ insa ca multe gargarite vin, scriu intr-un topic si pleaca. De ce fetelor? Nu credeti ca ne-ar face placere compania voastra? Va inselati! Ne considerati prea experte in manuirea forumului? Va inselati. Fiecare am avut stangaciile noastre, la inceput. Cu ajutorul celorlalte am reusit pana la urma. Asa ca, eu va astept. Daca sunt ceva nelamuriri, va ajut cu placere.
Replica: Iti by Petroi Ana-Maria (1241 mesaje), la 12-08-2008 urez si eu bine ai venit in gradina noastra si sa ai mult spor la cusut. Eu zic ca aici in clubul gargaritelor ai multe sanse sa prinzi aripi la ac. Este un fenomen molipsitor!
Replica: Bun venit, Nicola! by Alice Popa (227 mesaje), la 12-08-2008
Replica: Va multumesc mult by chirovan nicoleta (26 mesaje), la 13-08-2008 pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o! Sper sa intru cat mai des pe forum si sa mai invat cate ceva de la voi, cele mai pricepute gargarite.
Pupici si spor la lucru!
Replica: Iertati-ma, by chirovan nicoleta (26 mesaje), la 13-08-2008 ca am timis acelasi mesaj de multe ori, dar la mine merge netu foarte greu! Scuze!
Nicola, am sters eu ce nu trebuia sa ramana, aici.
Iti doresc sa nu mai ai probleme.
Monica Replica: Stai linistita, by Racovita Adriana (3982 mesaje), la 13-08-2008
ca nu cred ca se supara cineva. Este bine ca iti merge internetul, chiar daca mai greu. Spun asta pentru ca acasa am ramas fara conexiune.
Replica: Imi cer scuze ca intru atat de rar pe forum, by chirovan nicoleta (26 mesaje), la 26-08-2008 dar sunt ocupata cu serviciul. Am sa va arat si eu cateva goblene lucrate de mine cu scuzele de rigoare pentru calitatea mai putin buna a imaginilor.
Replica: Sfantul Gheorghe by chirovan nicoleta (26 mesaje), la 26-08-2008 pe care l-am lucrat pentru sora mea.
Replica: Felicitari! by Maria Nistor (4936 mesaje), la 26-08-2008 Ai o splendoare de goblen.
De ce nu faci si tu la F
emeia legenda un topic unde sa-ti expui operele tale?
Este un model foarte frumos.
Poate reusesti sa faci fotografiile un pic mai mari.
La
Initiere am facut si eu comentariul, al doilea inca nu l-am fost vazut.
Replica: Bun venit by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 26-08-2008
si din partea mea, desi este mai tarziu. Problemele cu conexiunea eu le-am rezolvat, acum am un abonament putin mai bun, ma refer la viteza. Aceeasi firma, alta palarie. Nu va spun cat am tras pana mi-au dat drumul la net; am asteptat patru zile din motive birocratice. Mai aveam putin si ii reclamam la OPC si la audiovizual.
Nicoleta, sa ne incanti si tu cu modelele pe care le lucrezi. Sa ai spor!
Replica: Da, Nicoleta by Frunza Nicoleta (3224 mesaje), la 26-08-2008 sa-ti faci si tu colectie. Initiere imi place foarte mult.
Replica: Multumesc pentru aprecieri by chirovan nicoleta (26 mesaje), la 26-08-2008 si sper sa va incant si cu celelalte comori ale mele, dar cu o calitate mai buna a imaginii.
Va pup