Simona Sava - gargarita noua in gradina noastra! by Frunza Nicoleta (3224 mesaje), la 29-08-2008 Cum se vand goblenurile? by sava simona (2 mesaje), la 29-08-2008 Am 4 goblenuri lucrate si pentru ca sunt intr-o situatie financiara precara as dori sa le vand. Bineinteles ca doresc sa mai lucrez atat pentru mine, dar si pentru posibili clienti. Aveti idee cum pot vinde macar unul?
Unde gresesc? by sava simona (2 mesaje), la 29-08-2008 Incerc de ceva vreme sa-mi postez goblenurile lucrate pe forum la sectiunea Modele lucrate. De ce nu apar?
Replica: Bine ai venit Simona! by Frunza Nicoleta (3224 mesaje), la 29-08-2008 Imi pare rau sa aud ca esti nevoita sa iti vinzi goblenurile. Poate dimensiunile fotografiilor postate nu au fost cele corecte. Informatii despre aparitia fotografiilor la Modele lucrate iti pot da doar Gargaritele de la TTT.
O floare pentru tine.

Replica: Bun venit by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 29-08-2008 printre noi, Simona.
La intrebarea ta, - banuiesc ca nu le dai marimea care trebuie la imagini.
Nu vrei sa iti creezi o Colectie la
Femeia legenda?
Sau, poti la
Generalitati sa iti creezi un topic cu
Vand goblen si scrii numele, goblenul, dimensiunile si pretul.
Daca ai nevoie de ajutor la postat pe forum, te putem ajuta si noi.
Imi pare rau ca trebuie sa te desparti de goblenurile tale.
Nico, am citit la modele lucrate si am observat ca trebuie sa pastreze o anumita dimensiune.