Natalia - Gargarita noua in gradina noastra! by Maria Nistor (4936 mesaje), la 22-01-2009
Bine ai venit! Sper sa fi cat de des posibil cu noi.
Vad ca ai pofta de zbor, sa ramai mereu asa!
Multumesc pentru toare urarile pe care mi le-ai facut.
Replica: Maria, by Macovei Natalia (75 mesaje), la 22-01-2009 si eu iti multumesc pentru trandafir.
Citesc de mult pe forum, dar in seara aceasta m-am hotarat. Intru si eu alaturi de voi ca imi este drag cum lucrati si ce vorbiti intre voi si cum va leaga povestea cu gargarite.
Va indragesc pe toate si pot sa iti spun ca eu cred ca va cunosc de o viata.
Pupici!
Replica: Natalia, by Maria Nistor (4936 mesaje), la 22-01-2009 imi face mare placere ca te-ai hotarat sa vii alaturi de noi.
Lucrezi goblen? Daca da ce model. Vreau detalii.
Replica: Natalia, by Stefanescu Elena (2599 mesaje), la 22-01-2009 bine ai venit! Eu am vazut ca zbori pe aici din topic in topic, dar nu eram sigura daca esti noua pe aici. Maria a fost pe "faza". Si eu aceeasi intrebari pun: Ce lucrezi? Ce ai lucrat? Ce iti place sa lucrezi? Cred ca am pus deja prea multe intrebari.
Te astept sa zbori asa din topic in topic de fiecare data cand ai timp liber.
Seara frumoasa!
Replica: Bine ai venit, Natalia! by Cozea Rodica-Maria (606 mesaje), la 22-01-2009 Astept si eu cu nerabdare sa ne spui ce goblen lucrezi. Ma bucur ca te-ai hotarat sa te alaturi gargaritelor de pe acest forum.
Replica: Ce by Macovei Natalia (75 mesaje), la 22-01-2009 dragute sunteti ca m-ati primit cu bratele deschise!
Am lucrat goblen si mai am inca un lucru, dar nu sunt de la Rogoblen. Am si eu o lada de zestre, dar, din pacate de la alte firme.
V-am descoperit tarziu dupa ce imi facusem plinul pentru cativa ani. Nu as mai investi in goblenuri acum, desi cand vad lucrate goblenurile voastre sau pe cele pe care le aveti in lucru, mor de dragul lor.
Ma tot invart in jurul cozii, ca tare ma mananca mana sa iau numai unul de la Rogoblen ca sa stam impreuna la lucru. De cate ori dau sa comand, imi dau peste mana si imi zic:
Nati, ai destule! Iti trebuie o viata ca sa le lucrezi. Imi cer scuze ca v-am raspuns atat de tarziu, dar am gatit pentru cina (cartofi pai cu cascaval si salata verde).
Inca o data, va multumesc mult pentru primirea atat de calduroasa. Va indragesc pe toate. Sunteti un grup special.
Replica: Natalia, by Racovita Adriana (3987 mesaje), la 23-01-2009 bun venit! Daca te hotarasti sa iei unul de Rogoblen va trebui sa faci neaparat un serial!