Draga Monica,
Dragele mele prietene,
In urma cu 5 ani, deosebit de emotionata, transmiteam primul mesaj gargaritelor din gradina:

Imi amintesc cu drag de ziua aceea, de toate emotiile si sentimentele pe care le-am trait de fiecare data cand mi-a fost adresat un mesaj.
In fiecare zi pe care petrecut-o in gradina am trait aceleasi sentimente deosebite, de bucurie nemasurata si de implinire.
Am cunoscut in virtual oameni minunati, am trecut pragul virtualului si am aflat ca distanta nu poate sa opreasca pe nimenea sa infiripe o prietenie adevarata.
Am cusut mult, am daruit multe dintre modelele pe care le-am cusut si ma incarc cu multa energie pozitiva ori de cate ori privesc modelele din colectia mea.
M-am bucurat de fiecare data cand un model nou a primit un nume propus de mine. Multumesc din suflet creatoarelor si intregului colectiv TTT pentru fiecare model care mi-a umplut inima cu bucurie.
Sunt si o nasica de gargarite fericita. Va imbratisez cu drag dragele mele finute gargarite si sa stiti ca sunt mandra de voi.
Pentru toate acestea, voi m-ati rasplatit cu voturi de incredere.
Va multumesc pentru asta.
Las si latura-mi profesionala sa spuna un cuvant: bilantul celor 5 ani petrecuti alaturi si impreuna cu voi este unul pozitiv.
Multumesc mult gazdelor - Monica, Admina, intregului colectiv TTT pentru locul minunat pe care l-au creat, va multumesc mult gargaritelor ca saditi in fiecare zi frumosul si impreuna facem tot ce ne sta in putere sa ii incantam pe toti cei care, vazuti sau nevazuti, pasesc pragul Gradinii Gargaritelor.
Invit pe toata lumea la
aniversarea mea:

Va imbratisez si va multumesc ca existati.
Cu drag,