|
Acum este 16 Oct 2024, 05:53
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
Autor |
Mesaj |
Dimache Mirela
|
Subiectul mesajului: Mirelus - Gargarita noua în gradina noastra Scris: 29 Mar 2024, 21:48 |
|
|
Bună ziua!
Bine v-am găsit, gărgărițe dragi! Eu sunt Mirela și am descoperit goblenul de curând, în vara anului trecut. Îmi doresc ca, alături de voi, sa îmi măresc colecția și ladita de zestre cu noi modele.
Cu o calda îmbrățișare, Mirela
_________________ Mirelus
|
|
Sus |
|
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Mirela-gargarita noua în gradina Scris: 29 Mar 2024, 21:51 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5040 Locatie: Braila Nume forum:1
|
Bine ai venit! Iti doresc aripioare la acusor si mult timp liber pentru cusut!
Pupici dulci,
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
Sus |
|
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Mirelusa - Gargarita noua în gradina noastra Scris: 02 Apr 2024, 14:05 |
|
|
Site Admin |
|
|
Mirelus (te-am botezat ca avem multe gargarite cu acelasi nume cu al tau), sunt administratorul acestui loc si iti urez bun venit in gradina noastra, loc ce isi propune sa propage iubirea de frumos prin fiecare nou punct cusut de o mana harnica pe o panza delicata.
In lumina calda si dulce pe care o emana soarele acestei gradini, dorim sa aducem prin prezenta noastra, a tuturor, clipe binecuvantate in tesatura vietii. Sunt fericita pentru fiecare nou prieten care in acest loc incarcat cu pace, buna-intelegere si iubire produce un plus de frumos, o dovada a bucuriei de a broda cu acul un goblen pentru a-l darui casei sale sau prietenilor sai.
In acest context te invit sa duci (daca ai) goblenurile lucrate la Colectia mea (v. Femeia legenda), pe cele in lucru intr-un topic cu numele tau la De la set la goblen lucrat, iar la Ladita mea de zestre (intr-un topic nou cu numele tau) pe cele nelucrate. Urmareste cum au scris titlurile celelalte forumiste pentru a nu gresi. Click pe link pentru a intelege cum se posteaza imaginile. (https://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=10237&hilit=postimage&start=20). Aici, in acest topic mai poti adauga si alte informatii despre tine pentru a te cunoaste mai bine.
Succes si zbor lin in gradina noastra!
_________________ Monica
|
|
Sus |
|
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Mirelus - Gargarita noua în gradina noastra Scris: 02 Apr 2024, 14:16 |
|
Membru din: 10 Feb 2014, 12:17 Mesaje: 4738 Locatie: Barlad Nume forum:1
|
Bun-venit, Mireluș!
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
Sus |
|
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Mirelus - Gargarita noua în gradina noastra Scris: 02 Apr 2024, 14:18 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8157 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
Bun venit in Gradina Gargaritelor!
Draga mea tiza, iti daruiesc ganduri frumoase, calde si urari de zbor lin si lung alaturi de gargaritele noastre dragi.
Te imbratisez cu drag.
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
Sus |
|
|
Tasca Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Mirelus - Gargarita noua în gradina noastra Scris: 02 Apr 2024, 14:31 |
|
Membru din: 22 Mar 2019, 08:15 Mesaje: 2184 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
Bine ai venit în Grădina Gărgărițelor, dragă Mireluș! Îți doresc să ai un zbor lin și linistit alături de noi, să ai parte de multe realizări și satisfacții. Te imbrățisez cu drag,
_________________ Neeolina - Gargarita-Zana-Florilor-de-Primavara Gargarita anului 2023
|
|
Sus |
|
|
Butnariu Veronica
|
Subiectul mesajului: Re: Mirelus - Gargarita noua în gradina noastra Scris: 02 Apr 2024, 14:39 |
|
Membru din: 08 Mar 2012, 19:32 Mesaje: 6001 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
Bun venit alaturi de noi draga Mirelus! Iti urez zbor lin prin Gradina gargaritelor. Abia astept sa ne arati ce ai reusit sa lucrezi pana acum, dintre frumoasele modele Rogoblen. Te imbratisez cu drag.
_________________ Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate Gargarita anului 2019
|
|
Sus |
|
|
Seidel Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Mirelus - Gargarita noua în gradina noastra Scris: 02 Apr 2024, 14:47 |
|
|
Bun venit in gradina magica draga Mirelus! Iti doresc zbor lin si cat mai multe goblenuri cusute alaturi de noi!
_________________ Nicoletta - Gargarita-Floare-Albastra
|
|
Sus |
|
|
Dimache Mirela
|
Subiectul mesajului: Re: Mirelus - Gargarita noua în gradina noastra Scris: 02 Apr 2024, 14:55 |
|
|
Vă mulțumesc frumos. Mirela.
_________________ Mirelus
|
|
Sus |
|
|
Anton Tiplea Alina
|
Subiectul mesajului: Re: Mirelus - Gargarita noua în gradina noastra Scris: 03 Apr 2024, 05:18 |
|
Membru din: 07 Mar 2009, 13:52 Mesaje: 2151 Locatie: Galati Nume forum:1
|
Bine ai venit, draga Mirelus. Iti doresc un zbor lin în gradina gargaritelor.
Te îmbrățișează,
_________________ Alinus - Gargarita-Ingerul-Albastru
|
|
Sus |
|
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|