Bună ziua dragi gărgăriţe,
De foarte multă vreme îmi doresc să fac parte din această lume magică. Mă numesc Angelica Afrăsinei şi sunt din Iaşi. Vă admir pentru sensibilitatea sufletelor, pentru faptul că vă aplecaţi cu atâta pasiune asupra acestei minunate îndeletniciri.
Goblenul este şi pasiunea mea şi sper ca alături de voi să-mi îmbogăţesc colecţia. Acum am două modele în lucru şi alte câteva care aşteaptă cuminţi în lădiţă. Sper ca în curând să vi le pot prezenta.
Nădăjduiesc să petrecem multe momente plăcute. Vă doresc să aveţi o după-amiază liniştită şi spor la ac.
Vă sărut cu mult drag.
Bun venit, Angelica!
Te rog sa citesti regulamentul ca sa te familiarizezi cu regulile de pe forum (v. si http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=22&t=7959.
Poti sa duci goblenurile lucrate la Colectia mea (v. Femeia legenda), pe cele in lucru intr-un topic cu numele tau la De la set la goblen lucrat, iar la Ladita mea de zestre (intr-un topic nou cu numele tau) pe cele nelucrate. Urmareste cum au scris titlurile celalalte forumiste pentru a nu gresi.
In plus, te rog sa urmaresti cum se aduc aici imaginile (v. Incarcare imagini cu Picturepush din prima sectiune a forumului).
Succes!