|
Acum este 16 Iul 2026, 00:43
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Patruleasa Jeni
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 05 Ian 2013, 19:03 |
|
|
|
Adnana, din pacate, nici eu nu am HBO Romania la furnizorul meu de cablu si nu te pot ajuta.
_________________ Jeni - Gargarita dintre Astre
|
|
| Sus |
|
 |
|
Patruleasa Jeni
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 05 Ian 2013, 19:08 |
|
|
|
Ca si parte dintr-o coalitie intergalactica, un voluntar extraterestru cu intentii bune transmite un mesaj de realizare de sine in filmul La Belle Verte. Il puteti vedea pe youtube la:
Parare de pe net Un film francez excelent. Regizorul Colin Serreau (care joaca si rolul principal in film) scoate la lumina, intr-un mod atat simplu si al naibii de frumos, latura nebuna a umanitatii. Societatea moderna industriala este vazuta ca fiind un nivel primitiv de evolutie al societatilor. Milla vine pe Pamant de pe o alta planeta (o planeta care nu seama deloc cu ce ne-au obisnuit filmele de la Hollywood cu tehnologie avansata si omuleti verzi cu ochi mari, dimpotriva). Pe planeta albastra incepe o aventura pe cinste, reusind sa ii deconecteze de la "realitate" pe cei cu care intra in contact. Toata povestea este imbracata in umor si este plina de adevaruri importante.
M-au deranjat doua aspecte in acest film si banuiesc ca macar unul din ele este motvul pentru care francezii nu l-au distribuit in cinematografele lor.
Potrivit modelului luat de la Ovidia, i-as da intre 7 si 8.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boboc Marie
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 06 Ian 2013, 23:00 |
|
Membru din: 08 Sep 2010, 23:36 Mesaje: 455 Locatie: Bruxelles, Belgia Nume forum:1
|
|
Adnana, Jeni si gargaritelor din departari, HBO-ul il puteti viziona si pe internet, tot ce va trebuie este o buna conexiune, Internet Explorer si http://www.cool-tv.net/ch/hbo-comro.html. Nu trebuie sa descarcati nimic, asteptati doar sa se incarce pagina. Monica, daca gresesc prin postarea acestui link, te rog sa imi spui si sa ma ierti. Multi pupicei.
_________________ Gargarita-Magia-Povestilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Patruleasa Jeni
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 08 Ian 2013, 21:41 |
|
|
|
Draga mea, Marie, eu nu sunt prea interesata de informatia pe care mi-ai dat-o, ca nu sunt consumator TV. Tot ce stiu despre TV este de la jumatatea mea, devorator TV. Oricum iti multumesc si iti doresc ca mereu sa fie astrele bune cu tine. Te pup cu drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 08 Ian 2013, 22:11 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Eu va recomand August Rush, l-am vazut intr-o seara la televizor si mi-a placut mult.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 13 Ian 2013, 09:37 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Hachiko: a dog's story, il recomand cu drag.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boboc Marie
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 14 Ian 2013, 21:41 |
|
Membru din: 08 Sep 2010, 23:36 Mesaje: 455 Locatie: Bruxelles, Belgia Nume forum:1
|
|
Draga Onuta, iti multumesc din suflet pentru acest minunat film. Nu mi se intampla prea des sa lacrimez la filme, dar la acesta chiar nu am rezistat. Daca imi aduc bine aminte, este al 3-lea film la care am avut nevoie de servetele. Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Magia-Povestilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 15 Ian 2013, 10:37 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Onuta, si eu l-am vazut acum ceva timp si m-a impresionat profund. E un film de plans, asa cum zice si Marie.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 20 Ian 2013, 17:16 |
|
Membru din: 21 Feb 2007, 10:37 Mesaje: 12780 Locatie: Calarasi Nume forum:1
|
|
Colpi di fulmine ( Dragoste la prima vedere)
Comedie, 104 min Cu: Cristian de Sica, Luisa Ranieri, Rosalba Pippa, Simone Barbato Regia :Neri Parenti
Film italian, interesant. M-am distrat mult. Are 2 parti. In prima parte un psihiatru ajunge, fara vina, sa fie acuzat de Garda de Finante de o frauda. Avand teama ca va ajunge in inchisoare scapa furand hainele unui preot si ajunge intr-un satuc unde se va indragosti la prima vedere de o femeie care era maresal la Finante. Ajutat de fratele sau, un avocat, reuseste sa-si demonstreze nevinovatia. In a doua parte un ambasator italian in Vatican foarte rigid isi pierde capul dupa o vanzatoare de peste care vorbeste numai dialectul roman si are un mod grosolan de a se purta. Ii acord 9-10.
_________________ Ovidia - Gargarita-Metafora-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Ce filme mai recomandam Scris: 20 Ian 2013, 17:17 |
|
Membru din: 21 Feb 2007, 10:37 Mesaje: 12780 Locatie: Calarasi Nume forum:1
|
|
Tutto tutto, niente niente (totul totul, nimic nimic)
Regia: Giulio Manfredonia Cu: Antonio Albanese, Lorenza Indovina, Nicola Rignanese Comedie 95 min
De ce Cetto La Qualunque, Rodolfo Favaretto si Frengo Stoppato ajung in inchisoare? Si de ce ies fara probleme? Care este destinul care ii leaga? Ce platesc pentru a fi liberi? Un singur raspuns: politica cu p mic si fara rusine. Sunt 3 deputati care isi bat joc de tara si de banii poporului pentru interesele si placerile lor. Este o comedie grosolana. Mie nu mi-a placut. Ii acord 4 cu indulgenta.
_________________ Ovidia - Gargarita-Metafora-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|