Acum este 26 Iul 2026, 09:48

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 310 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 31  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ce mai cititi?
MesajScris: 01 Ian 2014, 16:35 
Neconectat

Nume forum:1
Bravo, Elza. Tu esti o norocoasa ca ti-a placut. Poate daca as citi acum ar fi altceva, dar nici acum nu sunt prea sigura. Dar stii cum se spune ca gusturile nu se discuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2014, 17:07 
Neconectat

Cand citesti din obligatie pentru ca trebuie sa faci un comentariu, lectura nu este placuta. Am patit-o si eu cu Fratii Jderi.
Recitind-o dupa ani, am gasit-o foarte placuta.
Acum citesc Inferno de Dan Brown. Este interesanta, dar parca mi-a placut mai mult Ingeri si Demoni.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2014, 22:28 
Neconectat

In doua zile am dat gata Fericirea începe azi, autoare Jamie McGuire. Si-a luat-o Ale si am vrut sa vad si eu cum este.
"O poveste tipică love-hate, cu adolescenți care luptă pentru a se maturiza, probleme desprinse dintr-un thriller hollywoodian și multe momente amuzante printre ele."

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2014, 23:30 
Neconectat

Dragi gargarite, de mult timp vroiam sa scriu si eu in acest topic. Si mie imi place foarte mult sa citesc si sunt norocoasa ca pot citi cam 2 ore pe zi, in tramvai si metrou. Ha, ha, ha!
Acum as vrea sa va vorbesc de autorul meu preferat (din ultimii ani!): Eric Emmanuel Schmitt.
Am citit aproape toate cartile aparute la noi, la editura Humanitas (http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/seria-de-autor-eric-emmanuel-schmitt), mai putin ultima - Visatoarea din Ostende.
Dintre aceste 11 carti, cele care m-au impresionat pana la lacrimi au fost: Oscar si Tanti Roz; Cea mai frumoasa carte din lume si alte povestiri; Concert in memoria unui inger; Evanghelia dupa Pilat; Copilul lui Noe; Domnul Ibrahim si florile din Coran.
Daca sunteti din Bucuresti sau aveti posibilitatea ca, in trecere, sa puteti vedea o piesa de teatru, caci Eric Emmanuel Schmitt a scris si frumoase piese de teatru (http://www.teatral.ro/artist/eric-emmanuel-schmitt) eu va recomand calduros toate piesele lui de teatru, evident in ordinea (preferintelor mele) urmatoarele: Oscar si Tanti Roz; Hotelul dintre lumi; Vizitatorul; Tectonica sentimentelor; Variatiuni enigmatice. Din pacate ultima piesa (Ibrahim si florile Coranului) nu am vazut-o.
Sper ca v-am trezit curiozitatea de a-l descoperi si pe acest autor contemporan noua, care se bucura de o larga recunoastere internationala.
Va doresc un an bun, cu timp liber berechet pentru a va satisface si setea de cultura.

P. S. Ca sfat, daca doriti sa cumparati carti, cautati si oferta de carte de pe www.libris.ro, care este de multe ori mult mai buna decat cea de la edituri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Ian 2014, 00:35 
Neconectat

Leana, eu spre exemplu mi-am construit acasa o mica biblioteca. Acum se afla la mama caci inca nu am un domiciliu stabil plus ca mi-ar fi si mai dificil sa ma deplasez. Imi iau cu mine doar cateva. Probabil o sa ajung pe viitor si la autorii contemporani. Multumim de propuneri. Este placut ca inca mai sunt cititori si ai cu cine impartasi aceasta pasiune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Ian 2014, 11:04 
Neconectat

Recent am descoperit o carte foarte interesanta Iertati-ma ca nu sunt japonez scrisa de un autor roman George Moise. Cartea este foate amuzanta si te binedispune. Este povestea autorului care ajunge in Japonia fara sa stie nimic despre aceasta tara si peripetiile lui acolo.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Ian 2014, 12:16 
Neconectat

Ralluca Dobasu scrie:
Cand citesti din obligatie pentru ca trebuie sa faci un comentariu, lectura nu este placuta. Am patit-o si eu cu Fratii Jderi.
Recitind-o dupa ani, am gasit-o foarte placuta.
Acum citesc Inferno de Dan Brown. Este interesanta dar parca mi-a placut mai mult Ingeri si Demoni.
Rralluca, iti tin companie la cititul acestei carti, am cateva zile de cand am inceput-o si m-a captivat de la primele pagini. Insa ca si tine, tot Ingeri si demoni ramane preferata mea.
Inainte de Inferno, am devorat pur si simplu Evantaiul lui Yasumi de J. Godard. Superba.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 03:02 
Neconectat

Oana, am citit si eu Simbolul pierdut de Dan Brown, in 4 zile, pentru ca era cartea fratelui meu si trebuia sa i-o dau repede si pot sa zic ca mi-a placut si mie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 09:19 
Neconectat

Am gasit zilele trecute aceasta biblioteca impresionanta cu 800 de carti in format electronic (pentru tableta, telefon sau alte dispozitive asemanatoare). Poate intereseaza pe cineva. S-ar putea sa trebuiasca sa incercati de cateva ori pana sa se descarce complet (eu am incercat de 3 ori), dar zic eu ca merita. Cartile sunt oferite gratuit de site-ul bibliocarti.com.

http://bibliocarti.com/descarca-online-o-biblioteca-de-carti-electronice-in-romana/

Pupici dulci,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 11:20 
Neconectat

Oferte foarte bune au si cei de la elefant.ro, sunt foarte multe reduceri la foarte multe categorii de carti. Bineinteles, nu stiu cat din aceste reduceri sunt pe bune, dar se pot gasi aici carti foarte interesante.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 310 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 31  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: